Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

QUOTE(Alchemie @ 2013 10 07, 15:47)
, o geriausia, tai zaidimu kambarys lotuliukas.gif

taip taip, tas žaidimų kambarys tai tikras lobis... vaikams siūlau į parką- sako, gal geriau į IKEA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 10 07, 15:51)
taip taip, tas žaidimų kambarys tai tikras lobis... vaikams siūlau į parką- sako, gal geriau į IKEA ax.gif

Maniskem irgi didziausias dziaugsmas vaziuoti I Ikea, nes zaidimu kambarys plius desrainis, ledai - jau tradicija biggrin.gif gaila, kad dickei zaidimu kambarys nebeilgai bus prieinamas verysad.gif jau dabar darbuotojas, man atejus paimt vaiku, sako - tas dvi aukstas mergaites pakviest? doh.gif

del maisto man irgi ir desrainiai ir ledai super. Desrainis net ne tas pagerintas, o paprastas labai neblogai sulenda blush2.gif

auksine, oho, pasiseke del sofos thumbup.gif mes ant jos visi 4 sedejom - nugi, tilpom kuo puikiausiai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2013 10 07, 14:59)
Bet skyrelyje kur nukainuotos prekes

kurioj vietoj tas skyrelis yra? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, priminkit kas tas liocelis patalynės užpilde?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 10 06, 14:32)
Gal kas galite ką nors gero arba blogo pasakyti apie MUSKEN spintos kokybę ir pan.?
o parduotuvėje žiū blink.gif - šalia kuo ramiausiai stovi aukštesnė ir gilesnė, kurios lietuviškoje svetainėje kažkodėl nėra (ar čia taip įprasta IKEA? unsure.gif ).

Dėl spintos nieko negaliu pasakyti, neturiu smile.gif O kad ne visi daiktai yra svetainėje, tai tikrai. Mes pvz pirkome stalą su kėdėmis (berods jokkmokk), kataloge jie yra, o svetainėje - ne rolleyes.gif
Beje, o kiek Musken spinta kainuoja Lt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2013 10 07, 18:22)
kurioj vietoj tas skyrelis yra?  blush2.gif

netoli kasų dešinėje pusėje.
Papildyta:
QUOTE(Vju @ 2013 10 07, 19:33)
Mes pvz pirkome stalą su kėdėmis (berods jokkmokk)

Kaip naudojasi?Ar medieną reikia dar kuo papildomai padengti?Lyg ir norėtųsi specialios alyvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 10 07, 18:00)
Merginos, priminkit kas tas liocelis patalynės užpilde?

Lyocell arba Lajocelis
Dirbtinis celiuliozinis pluoštas, pagamintas taikant NMMO technologiją, t.y. kai medienos celiuliozė tiesiogiai ištirpinama N- metilmorfolino okside (NMMO), o po tirpalo ekstruzijos pro filjerių skylutes, išpjovus tirpiklį, išskiriama gijų pavidalo celiuliozė.
Radau seną Forgetės žinutę:
"...O liocelis ir viskoze nera sintetika. Tiesiog dirbtiniu budu isgauti audiniai is naturaliu zaliavu - abu is celiuliozes. Liocelis labai aukstai vertinamas, del savo dregmes sugerimo isgarinimo, antialerginiu ir kitu savybiu. Ciuziniai turintys liocelio gan brangus. Taigi ne viena is tu lyginamu koldru nera sintetine."
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 10 06, 10:38)
Vakar ir vėl apsilankėme - ruošiamės įrenginėti mažei kambarį, tai pradėjome planuotis ir po trupučiuką pirkti reikalingus baldelius (vienu kartu neleidžia piniginė visko įsigyti  rolleyes.gif  blush2.gif ). Tai nupirkome GULLIVER lovą, VYSSA VINKA čiužinį, ir, žinoma, TROFAST  thumbup.gif
Viską jau surinkome, man tai labai  wub.gif  Lovytė su čiužiniu jau buvo šianakt išbandyti - nu visai mano kleckei patiko miegoti kaip didelei  biggrin.gif

Hennessy, o nebandet pati atsigult i ta lovyte, nes man idomu kiek ji kg atlaiko? Nes gi prireikia kartais salia vaiko atsigult...o pati irgi savo bernuzeliui nuziurejau sia lovyte.
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vju @ 2013 10 07, 19:33)
Beje, o kiek Musken spinta kainuoja Lt?  ax.gif

Berods mastau.gif 699 lt.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 10 07, 22:26)
Kaip naudojasi?Ar medieną reikia dar kuo papildomai padengti?Lyg ir norėtųsi specialios alyvos g.gif

Pirkom i sodyba, tik surinkom, siemet nelabai panaudosim. Kazkaip net nepagalvojau kad reikia kazkuo ji dengti, man lyg ir nieko netruko ax.gif kai nuvaziuosim, reiks dar karta apziureti g.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 10 08, 11:32)
Berods mastau.gif 699 lt.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Buvau šiandien IKEA. Tvarko labai prekių dalyje ekspozicijas, viskas nuo stendų nuimta. Turbūt tuoj bus naujienų smile.gif lentynėlės į virtuvinę spintelę negavau sad.gif
Atsakyti
panasu kad jau uzveze kalediniu daikciuku bigsmile.gif nes intenete jau rodo kad yra Vilniuje ax.gif
Atsakyti