Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

Mano irgi16 is 20 biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien su vyru susiginčijome dėl lovytės dukrai. Jis už Sundvik, aš norėčiau Gulliver. Gal kas kokių pliusų minusų brūkštelėtumėt, kad grečiau rastume išeitį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 10 11, 23:22)
Šiandien su vyru susiginčijome dėl lovytės dukrai. Jis už Sundvik, aš norėčiau Gulliver. Gal kas kokių pliusų minusų brūkštelėtumėt, kad grečiau rastume išeitį  4u.gif

Ir man ta pati dilema doh.gif Irgi renkuosi tarp siu lovu. Mano vyrui tai tas pats, sako pirk kuria nori. Abi grazios, tik gal Sundvik man gyvai pasirode tvirtesne, stabilesne, bet nepatiko, kad tos apsaugos tokios neaukstos, tai jei vienas lovos krastas gausis prie sienos, tai vaikas vartydamas man pasirode prisiglaus prie sienos kas ziema nelabai smagu. Guliver man atrodo gal tiktu tokiam minimalistiniam siuolaikiniam interjerui, o Sundvik lovyte tokia daugiau klasika, gal kiek provansa nesa. Tad labiau linkstu prie Guliverio, bet dar labai dvejoju ir laukiu Jusu patarimo supermamos ax.gif
Ar kas bandet atsigult i vaikiskas lovas ar atlaiko suaugusi, nes kartais gi tenka nakti prigult prie vaiko? Kazkaip parduotuvej nesigulsi isbandyt blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daktaryte Ieva: 12 spalio 2013 - 11:19
Na mūsų argumentai už loveles tokie:
už Gullivier: beržinė, tvirtesnė mediena(turime Sundvik staliuką ir kėdutes, tai mažutis įbrėžimas ar bumbtelėjimas matosi), šoninis bortelis, universalesnė (tinka ir berniukui, ir mergaitei)
už Sundvik: giliau pasislepia čiužinys, aukšta nugarėlė, labiau klasikinis variantas.

Na bet jeigu būtų dukros valia, tai ji tikrai imtų rožinę Mamut lovytę lotuliukas.gif
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 12 spalio 2013 - 11:46
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 10 12, 11:17)
...
Ar kas bandet atsigult i vaikiskas lovas ar atlaiko suaugusi, nes kartais gi tenka nakti prigult prie vaiko? Kazkaip parduotuvej nesigulsi isbandyt blush2.gif
Aciu 4u.gif

Mes Kritter turim, tai tenka kiekvieną vakarą pagulėt ir pamiegot kartais biggrin.gif atlaiko thumbup.gif atramėlę pirkom atskirai, prie sienos kad irgi būtų
Atsakyti
sakykit, kazin lenkijoj yra siu lovatiesiu, kataloge nerandu, ivedus pavadinima g.gif
http://www.ikea.com/...ducts/60229636/
idomu kainu skirtumas g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2013 10 12, 11:48)
Mes Kritter turim, tai tenka kiekvieną vakarą pagulėt ir pamiegot kartais  biggrin.gif  atlaiko  thumbup.gif  atramėlę pirkom atskirai, prie sienos kad irgi būtų

va norėjau sakyt apire Kritter, kad nors ir vaikų neturiu, bet aukliavimo laikais mergaitės miegojo tokiose, tai matydavau kaip mama šalia prigula, aš pati nedrįsau biggrin.gif tvirtos ir fainos pasirodė lovelės.
tokios ir savo vaikui visai norėč, bet jei iš anų dviejų, tai tada imčiau Gulliver. man gražesnė ir taip atrodo geresnė.
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 12, 14:51)
sakykit, kazin lenkijoj yra siu lovatiesiu, kataloge nerandu, ivedus pavadinima g.gif
http://www.ikea.com/...ducts/60229636/
idomu kainu skirtumas g.gif  4u.gif

paga prekes koda ieskokite:

http://www.ikea.com/...uery=602.296.36

tokia pati kaina, tik zlotais
Atsakyti
Aciu merginos uz nuomone 4u.gif
Tiupis, net nustebau, kad Guliver lovyte berzo masyvas g.gif
Reiks dar paciupineti parduotuvej, kazkaip neskaiciau, nes buvau isitikinusi, kad cia bus medzio drozles...
Turim Kritter kedute su staliuku, ten irgi galvojau, kad drozliu plokste, bet dabar paziurejau, kad tuopos masyvas, bet neatsparus smugiams, braizymams. Bet tiek kiek reikia tai tikrai atitarnaus mirksiukas.gif
Atsakyti
bent jau Kriter lovos gaminamos is skirtingos medienos, ta prasme naturalaus medzio - pusine. Tos dazytos nepamenu is ko - reik ziuret. mes turejom naturalaus medzio - pusine, esam ir visi 4ri sukrite ir nieko, niekas neapsidauze nesusibraize. po poros metu kaip nauja pardavem, nors pusis labai minkstas medis thumbup.gif

Nepamirskit kad lova stovi vienoj vietoj, kedutes staliukai tampomi, ant ju zaidziama, zaislais remiama. o lova yra lova ir del minkstos medienos nereiketu labai pergyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 12 spalio 2013 - 21:06
Na, man asmeniškai Gulliver buvo pati gražiausia lovytė, todėl ją ir pasirinkime. Sundvik buvo tiesiog ne prie širdies dizaino prasme (bet čia tik mano skoniui 4u.gif ). Dar žiūrėjau į Kritter, bet nepatiko, kad vienas šonas būtų atviras, arba tektų pirkti dar vieną apsaugėlę... Žodžiu, Gulliver mums tiko visom prasmėm biggrin.gif
Dėl atlaikymo - prigulu šalia mažės, o ir vyras buvo kelis kartus prigulęs, tai nieko, lyg jokių grėsmingų garsų neskleidė, atlaikė bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

O sakykit gal kas žinot, ar bent pastebėjot tendenciją kada Ikea pasipildo prekėm? Gal yra tam tikra diena ar koks ten principas.... nors asistentė sakė kad kas savaitę pasipildo, ale kada biggrin.gif
Nežinau ar laukt ir bandyt LT gaudyt spintas, ar pirkt iš Lenkų... doh.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti