Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

QUOTE(Song @ 2013 10 14, 21:35)
Gal kas pirkot savo ciocioms MINNEN lovytę? Mano devynmetė alpsta, kaip jos nori biggrin.gif Man ta lova tokia vaikiška ir netvirta atrodo, net jei ir išsitemps iki maksimumo g.gif
Pakomentuokit, kas ką žinot, plyz ax.gif

Lovytė tikrai pakankamai tvirta,suaugusįjį atlaiko smile.gif , o kad nebūtų šalta liestis prie prie metalo, padėjom daugiau pagalvių.
Atsakyti
Mes irgi giriam Minnen lova biggrin.gif ir guliu salia dukros ir vaikai ant jos duksta ir nieko nesidaro jai.kaip tik sakyciau,kad tas metalas yra tvirtas ir kokybiskas,tikrai ne koks skystalas.o del lietimosi,tai maniske irgi nesiliecia,zaislais apsisupusi is visu pusiu miega biggrin.gif
beje dar ir visos jos drauges nori tokios lovytes,nes tikrai miela ir mergaitiska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 15 spalio 2013 - 21:44
puodai kaip puodai, tik mažiausiam sukant rankeną prasisukinėjo varžtas, aišku, reikėjo grąžinti, bet vyrai užsisipyrė šeimoj, kad patys įsuks, na ir kažkaip įtaisė
man jų rankenos svyla, tai tinka tik ant skylių dujinės, kur ugnis mažesnė, bet šiaip net mažiausias toks sunkus, tvirtas, ne iš bliekutės kokios išlankstytas
Atsakyti
Ačiū, kas atsakėt smile.gif
Jau papirkom vakar Minnen lovą, išmiegojo, sako labai patogi. Lova labai graži, ciocia patenkinta kaip slyva. Mazgis gavo Kritter lovytę su avytėmis, o dičkis paauglys Svarta lovą. Irgi rekomenduoju, tvirta, stabili ir labai paaugliška biggrin.gif
Atsakyti
aš kažkaip LT ikejoj nematau tos minnen lovos g.gif
Atsakyti
Lenkuose tik matau ta lovyte
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 10 16, 14:51)
Lenkuose tik matau ta lovyte

Internete lt puslapyje nėra, o parduotuvėj stovi abi-ir balta, ir juoda.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 10 16, 15:54)
Internete lt puslapyje nėra, o parduotuvėj stovi abi-ir balta, ir juoda.

o kokia kaina ?
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 10 16, 15:55)
o kokia kaina ?

Berods 339
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=63065834 thumbup.gif
Atsakyti
IKEA KALEDOS
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti apie IKEA stuva baldus.
Vizualiai neblogai atrodo, bet kaip kokybe? Po metu nereikes keisti?
Atsakyti