Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

QUOTE(auksine @ 2013 09 11, 10:26)
stuva pora turim, tiesa, ne roziniu smile.gif kokybe esu laaabai patenkinta, bet va mergaitiskesne ta hensvik, jei jau daryt barbiska kambari ( ko as labai nenoriu biggrin.gif) , tik trukumas, kad nera joje stalciu, o stuvoj yra g.gif nu ka, reikes vel pramogaut i ikea vaziuot biggrin.gif jau mane ten turbut pazista is matymo doh.gif

Galima pabandyti daryti rožinį kambarį, bet prigesintą, pastelinį daugiau, panašiai kaip čia galima paderinti su žalia pasteline:

http://www.1tv.ru/pr...se/vypusk/25221

Nesiūlau daryti būtent kaip čia, nes ir man ne viskas patinka, bet noriu parodyti koks pats principas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 11 rugsėjo 2013 - 10:39
tai taip taip, kolkas turim žalią piešimo sienelę :
user posted image , kitos sienos ir lubos yra vooooos voooos rozines, nu labai vos vos smile.gif
toliau kažką irgi derinsim manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 09 11, 10:26)
stuva pora turim, tiesa, ne roziniu smile.gif kokybe esu laaabai patenkinta, bet va mergaitiskesne ta hensvik, jei jau daryt barbiska kambari ( ko as labai nenoriu biggrin.gif) , tik trukumas, kad nera joje stalciu, o stuvoj yra g.gif nu ka, reikes vel pramogaut i ikea vaziuot biggrin.gif jau mane ten turbut pazista is matymo doh.gif

Aš vis galvojau Stuva į mažosios kambarį imti, bet man jų aukščiai nelabai patinka. Lyg 128 cm tik. O ta aukštesnė jau virš 190 cm g.gif Tai tą mažesnę tuoj praaugs, o toj aukštoj nepasieks g.gif Ot dilema biggrin.gif Pas mane abi mėgsta pačios rengtis/persirengt, tai geriau, kad pačios pasiimti galėtų.

Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2013 09 11, 10:38)
Galima pabandyti daryti rožinį kambarį, bet prigesintą, pastelinį daugiau, panašiai kaip čia galima paderinti su žalia pasteline:

http://www.1tv.ru/pr...se/vypusk/25221

Rožinės/žalios derinys man labai gražus. Pas mažąją taip yra.

user posted image
Atsakyti
Aš vis į šitą spintą mažosios kambariui žiūriu. Gal kas turit? Kokie atsiliepimai?

user posted image
Atsakyti
Patariu norintiems pirkti, dėl prekių pasiskambinti ir pasiteirauti, nes sistema rode man kokią savaitę, kad norimų prekių nėra, o pasiskambinus pasakė, kad jos yra 4u.gif Taigi apsiprekinom, ko labiausiai reikėjo. Dukrytei nupirkom Kritter lova su čiužinuku ir patalyne, sau prieskonių indelių, žvakidžių. Galgi dvimetinukė jau miegos atskirai, lb tikiuosi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neo_laurute: 11 rugsėjo 2013 - 13:46
Mes Hensvik lentyna turim, tai man ji wub.gif ir kokybe, ir stilium, ka jau kalbet, kad Lt gaminta biggrin.gif Lietuvoje amn atrodo iki 3 men. Prekes priima atgal.
O su tais indeliais, tai, jei nebuciau turejusi normaliu dubeneliu, tai kazkaip gal ir nebuciau tokia godi doh.gif kad 4 uz tokia maza kaina, o situ mazuju gyvai nebuvau net maciusi doh.gif nupadazams jie labai tinka, as sakiau kaukes irgi maisysiu i toki :Dmaniske eme miegoti savo lovoje, kai nupirkome Spoka lempute thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 11 rugsėjo 2013 - 14:11
QUOTE(auksine @ 2013 09 11, 11:48)
tai taip taip, kolkas turim žalią piešimo sienelę :

o netrupa kreida, kaip su švara, ar dažnai tenka valyt?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 09 11, 15:16)
o netrupa kreida, kaip su švara, ar dažnai tenka valyt?

iš tikrųjų dar ką tik įsikėlėm, tai sunku pasakyt smile.gif kreida netrupa, bent nepastebėjau, aišku kažkiek dulkių bus, bet kažkaip dukra itin daug piešia, tai pasirinkau tokį variantą kambariui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 09 11, 09:15)
Labas rytas,
keik laiko mūsų ikejoj galima grąžinti netikusias prekes, gal žinot?

90 d.
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 09 11, 15:19)
iš tikrųjų dar ką tik įsikėlėm, tai sunku pasakyt smile.gif kreida netrupa, bent nepastebėjau, aišku kažkiek dulkių bus, bet kažkaip dukra itin daug piešia, tai pasirinkau tokį variantą kambariui smile.gif

aš bandžius tiesiog paspalvint - daug vienoj vietoj pabraukyt, pritrupėjo labai... norėčiau dallies sienos tokios, bet abejoju...
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 09 11, 15:21)

dėkui 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2013 09 11, 15:23)
aš bandžius tiesiog paspalvint - daug vienoj vietoj pabraukyt, pritrupėjo labai... norėčiau dallies sienos tokios, bet abejoju...

na va ilgiau pagyvensim, apsistatysim, tai matysiu, ar labai nepraktiška... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 09 11, 13:09)
nupadazams jie labai tinka, as sakiau kaukes irgi maisysiu i toki biggrin.gif

aš dar naudodavau prieskoniams kai sumaišyt norėdavau įvairius prieš įtrinant kokią mėsą ar vištą arba pasiruošt prieš kepant kokį pyragą susidėvau keepimo miltelius, arbatos pakelį įdėdavau iš puodelio kai jau prisigerdavo biggrin.gif . daugiau niekam nesugalvojau kam tokia paskirtis. bet dabar jau nebeturiu,atidaviau kam labiau reikėjo (vaikui žaist su lėlėm, labiau tiko biggrin.gif )

QUOTE(auksine @ 2013 09 11, 13:19)

o jei staiga nusibos piešimas g.gif aš tai galvojau kad čia kokia pastatoma toookia didelė, o čia pasirodo siena, o paskiau ją galima kaip nudažyt ar tapetuot ar ką mastau.gif
Atsakyti