Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

QUOTE(grange @ 2013 09 11, 16:03)
aš dar naudodavau prieskoniams kai sumaišyt norėdavau įvairius prieš įtrinant kokią mėsą ar vištą arba pasiruošt prieš kepant kokį pyragą susidėvau keepimo miltelius, arbatos pakelį įdėdavau iš puodelio kai jau prisigerdavo  biggrin.gif . daugiau niekam nesugalvojau kam tokia paskirtis. bet dabar jau nebeturiu,atidaviau kam labiau reikėjo (vaikui žaist su lėlėm, labiau tiko  biggrin.gif )
o jei staiga nusibos piešimas  g.gif  aš tai galvojau kad čia kokia pastatoma toookia didelė, o čia pasirodo siena, o paskiau ją galima kaip nudažyt ar tapetuot ar ką mastau.gif

jei nusibos tai galima patiems pripiešt visokių grožių- tegu bus kaip dekoras.
pvz: https://www.google.l...a...52F;435;283
o jei jau labai erzins, tai vsada galima uždažyt, nes čia irgi dažai smile.gif
Atsakyti
Mes dabar kaip tik tokiais dažais, tik juodais dažysim sieną koridoriuj. O kai pribręs vaikų kambarius tvarkyt ir ten kokį plotą išskirsim smile.gif

Mano kai atmintis prasta tongue.gif tai aš planuoju sau priminimus ant sienos rašytis doh.gif

Labai užsimaniau į laiptinę, tiesiai virš laiptų pakabint, pakankamai žemai nuleistą šitą šviestuvą. http://www.ikea.com/...ducts/80146249/
Prisimenu, kad kažkas turi tokius tik mažesnius. Ar pakanka nuo jų šviesos?
Atsakyti
prisipazinkit, kurios? lotuliukas.gif

http://www.lrytas.lt...ju-katalogo.htm
Atsakyti
As ir ta pati pagalvojau, kuri cia gal is SM? biggrin.gif Beje, cia gal labai senai jau buvo rozines lentynos ir staliukai, nes jauciuos lyg pirma karta tokius matyciau?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 09 11, 16:27)

nu aš tikiuos, nei vienos iš mūsų, nes čia skonį turi geresnį merginos blush2.gif
nu pobaisis ten butas, kur ten tos spalvos kur sakė kad trūko lt balduose? staliukas ir kreivos lentynos rūžavos unsure.gif ir paveikslai įsprausti belekaip, nu nežinau, tokį straipsnį rašyt ir reklamuot, tai kažkaip nilabai nilabai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 09 11, 19:15)
As ir ta pati pagalvojau, kuri cia gal is SM?  biggrin.gif  Beje, cia gal labai senai jau buvo rozines lentynos ir staliukai, nes jauciuos lyg pirma karta tokius matyciau?

Tikrai senokas straipsnis, esu skaičiusi gal prieš kokius 3-4 m.

QUOTE(grange @ 2013 09 12, 00:13)
nu aš tikiuos, nei  vienos iš mūsų, nes čia skonį turi geresnį merginos  blush2.gif
nu pobaisis ten butas, kur ten tos spalvos kur sakė kad trūko lt balduose? staliukas ir kreivos lentynos rūžavos  unsure.gif ir paveikslai įsprausti belekaip, nu nežinau, tokį straipsnį rašyt ir reklamuot, tai kažkaip nilabai nilabai  unsure.gif

Pritariu, kad baisokas biggrin.gif Tikrai mūsų temoje yra daug gražesnių interjerų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 09 12, 01:13)
nu aš tikiuos, nei  vienos iš mūsų, nes čia skonį turi geresnį merginos  blush2.gif
nu pobaisis ten butas, kur ten tos spalvos kur sakė kad trūko lt balduose? staliukas ir kreivos lentynos rūžavos  unsure.gif ir paveikslai įsprausti belekaip, nu nežinau, tokį straipsnį rašyt ir reklamuot, tai kažkaip nilabai nilabai  unsure.gif

as ir taip pagalvojau, bet negi cia rasysi? ax.gif
Atsakyti
senokas straipsnis negali būt, nes apie LT IKEA rašo wink.gif o įrengta tikrai nelabai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 09 12, 08:04)
senokas straipsnis negali būt, nes apie LT IKEA rašo wink.gif o įrengta tikrai nelabai... blush2.gif

Nepatingėjau ir suradau 2011-01-24 straipsnis su tom pačiom nuotraukom biggrin.gif

Maniau kad senesnis, o čia prieš daugiau kaip 2 metus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 12 rugsėjo 2013 - 08:51
QUOTE(Louhi @ 2013 09 12, 09:50)
Nepatingėjau ir suradau 2011-01-24 straipsnis su tom pačiom nuotraukom  biggrin.gif

Maniau kad senesnis, o čia prieš daugiau kaip 2 metus wink.gif

geras, nepasivargina naujų straipsnių parašyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 09 12, 08:57)
geras, nepasivargina naujų straipsnių parašyt doh.gif

o blogiausia, kad tokį straipsnį paskaičius su baisių baldų nuotraukomis, gali žmogus visam laikui susigadinti nuomonę apie IKEA net joje nebuvęs doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2013 09 13, 13:33)
o blogiausia, kad tokį straipsnį paskaičius su baisių baldų nuotraukomis, gali žmogus visam laikui susigadinti nuomonę apie IKEA net joje nebuvęs doh.gif  doh.gif

Ten ne tik kad baldai ne kokie, bet ir kiaulidė tame bute atsakanti biggrin.gif Galėjo bent minimaliai apsitvarkyt prieš fotografuojant, - ypač kai tema apie interjerą biggrin.gif
Atsakyti