Sveiki
Siandien bus skaiciuku, vakar ne viska spejau isskirstyt. HM rubeliai bent jau man labai patiko, nesakyciau kad labai bloga kokybe. Siandien bus HM skaiciukai, ale jie kaip atsiuncia bendrai per kelis uzsakymus, tuiru issirankioti prie kurio.
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 02, 13:27)
gap nupirkta nuo 50 free shipukas galima parinkti paimciau, busiu iki +-17h paskui vaziuosim jei bernas daugybos lentele ismoks i kavine

pasirodo ismokes ne visa o iki 6tik.. ot grazuolis...
pirma mokslu diena

duok svest o paskui mokytis
QUOTE(proksi @ 2013 09 02, 14:53)
Atsiprasau uz Off topic, bet negaliu pratyleti, teko pabuvoti HM pardej akropoly ir nusivyliau juodai, viska ka mes perkam is HM usa, lietuvoje per puse brangiau, pvz. vaikiski megztukeliai kurie mus kainavo apie 22-25 lt. pas mus 39-40 lt., se tau ir pigiu drabuziu parde, apie kokybe patyliu, daugumoje tysaliukai, kad kazka gero surasti, reikia gerai paieskoti ir kaina atitinkama, pasidariau isvada vel is jav pigiau
kolkas neturiu ne vieno rubelio is HM, bet gal nebus labai prasta kokybe. Mano pinigine ilsis

, mano mazoji i mokykla eina su uniforma
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 02, 15:37)
Taip taip

NEXTE sakė kad UK netaiko pvm vaikų rūbams, todėl ir kainos truputuką mažesnės nei pas mus
Išsireiškiau apie HM, o atėjau pasiklausti ar bus dar skaičiukų

Nu taip būtų gerai už daugiau ką iš kart apmokėt, o ne po kelis LT vesti ir bankui mokėti
bus

sutvarkau pastuke, ir eisiu skirstyt