QUOTE(zuika23 @ 2013 09 03, 08:44)
Mane tai gąsdina jo tie tempai mokslams... Bijau kad neperdegtų. Ir žiūrėkit, kokioj 3 klasėje jūsų mažylis pralenks mano mažąjį "genijų"

Nes taip ir būna, ateina išpaikę mažyliai "viską moku", o paskui tie kur nieko nemokėjo - pralenkia
o tai kas ji mokina tokiais tempais?

tikrai ne darzelyje
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 03, 08:50)
zuika zinai nebutinai a smaniau mano bernas jau superinis eina i pirma klase bet paziurejau mergaites kai kurios skaite pirmoj raiskiau balsu nei as matyt paskaityciau - intonuoja puikiai, loginese uzduotelese pralenke visus net antrokus... ir ka manai, po siai dienai mokykloj vienos stipriausiu, kengurose ima labai auskts vietas ne pagal amziu, viena is ju perkelta buvo pirmoj tiesiai i antra klase po keliu menesiu.. zodziu...
nors su mamyte jos kalbejau sako ji nuo 4metu knygeles skaito, su mociute ismoko paksui be knygu niekur.. visi per pertraukas laksto o ji su drauge sedi ir "valgo" knygutes...
jei neprdegs o panasu kad ne... tai auga tikrai labai sumanios mergytes.
mano bernui iki tokio auksto zingeidumo lygio dar toli, nors bernas.. jam dabar draugai, futbolas,kasis... ir t.t. rupi...
praeis jauciu keli metai ir mergos rupes, tada baisu bus
aisku gerai kai vaikai mokosi gerai, yra protingi, bet pasakysiu viena, reikia ir pramogu butinai... as pati visada buvau pirmune ir mokykloje ir universitete, bet niekada nesededavau tik prie knygu, daug kas klause kaip galima suderinti viska, bet galima... ir vaika savo mokinsiu taip, neuzkrausiu tik vien mokslai, reikia ir sporto butinai, nes kai paziuriu i vyresnius vaikus, dieve, tik prie kompo sedi. Maniskiui aciu dievui jo nereikia
Visada galvok apie save gerai, nes blogai apie tave pagalvos kiti...