Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(saintlina @ 2013 09 13, 18:43)
čia vienu reisu į virtuvę tiek grožybių pribūrėt?  bigsmile.gif

zmogvoris diena pries darytas
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 09 13, 18:21)
zmogvoris diena pries darytas

mastau.gif Na, ir produktyvumas.. ir ne šiaip kokių lepioškų prikepta..
Nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara , atnesu ir as savo torciukus .

Nevute labai grazus tortai , nezinau kaip tie baibokai vadinas , uzkrito , bet tortai su jais superiniai thumbup.gif

SZ labai grazu biggrin.gif

user posted image

Zirafa dvieju skoniu

user posted image

Mingailiux , sniega pablizginau , blizguciais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sundra: 13 rugsėjo 2013 - 18:45
QUOTE(Sundra @ 2013 09 13, 19:43)
SZ labai grazu  biggrin.gif

ka ta plati sypsena galetu reiksti? biggrin.gif

mielas labai krikstynu tortukas.o jau zirafiukas koks fainas! pagal zaisliuka darytas,ane?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 09 13, 20:56)
ka ta plati sypsena galetu reiksti?  biggrin.gif

mielas labai krikstynu tortukas.o jau zirafiukas koks fainas! pagal zaisliuka darytas,ane?

Dekui 4u.gif zirafiuka dariau pagal klijentes atsiusta foto .
Atsakyti
Sveikutes
Na ir prdejot grozybiu. Labiausiai istrigo zirafiukas thumbup.gif

As pasirodau su keliais. Daug nedesiu, uztenka cia tu paradu. Idomesnius tik

user posted image

Keksiukai prie sito torto:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokie tortai! Auksarankes jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano paprastuciai 4u.gif Atsiprasau uz duotrauku kokybe, nutinka taip kad fotkinu tik 5 min pries atidavima, nera niekad laiko 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes , ilsites po darbu , tortus isdalinusios biggrin.gif

Paskutiniai sios sav.

user posted image

user posted image

user posted image

Mingailiux , kaip visada ,nuostabu 4u.gif

Sanioks , dailus torciukai 4u.gif
Atsakyti
likta, koks nuostabus tortukas, ir spalvos ir geles, ir pats tortas nuostabaii padarytas thumbup.gif wub.gif
*saules_zuikutis* superiniai visi thumbup.gif
Nevute, tavo FANTASTISKI visi tortukai thumbup.gif rozes kokios grazios wub.gif , o tie zmogeliukai is filmuko pasaka, ner zodziu, kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Sundra, visi nuostabus, o zirafa super wub.gif wub.gif wub.gif ir leliukas, ir kiti thumbup.gif
Mingailiux, tavo tortai man visada superiniai wub.gif wub.gif wub.gif bet keksiukai prie sio tortuko man netinka, iskyrus viena biggrin.gif bet jie grazus labai, bet atrodo kad jie nuo kito tortuko ax.gif

Papildyta:
sannioks, labai grazutis antras tortukas wub.gif ir toks jausmas, kad tavo tortukai padaryti be jokiu formeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 09 14, 16:31)
likta, koks nuostabus tortukas
sannioks, labai grazutis antras tortukas wub.gif  ir toks jausmas, kad tavo tortukai padaryti be jokiu formeliu bigsmile.gif

Nelabai as tu formeliu turiu, viska rankom darau, kaip gaunas gaunas smile.gif niekas dar priekabou neturejo smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 09 14, 17:31)

Mingailiux, tavo tortai man visada superiniai wub.gif  wub.gif  wub.gif  bet keksiukai prie sio tortuko man netinka, iskyrus viena biggrin.gif  bet jie grazus labai, bet atrodo kad jie nuo kito tortuko ax.gif

Torta uzsakinejo nuotaka, o keksiukus paskutine minute vadybu planuotoja. Ji derino juos prie visos aplikos, prie dekoro (o nuotakai butent toks tortas tiko, patiko) Zodziu, viskas i viena baliu, spalvos tinka, o kad jau skiriasi stilius tai cia ju reikalas biggrin.gif Ka praso, ta padarau (man tos rozes irgi nesiderina, nu ku padarysi)
Atsakyti