Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Labuks smile.gif
KAIP TAIP NUOSTABIAI LYGIAI ISKOCIOJATE DENGIMO MASE? As kocioju tarp dviejulabai plonu pleveliu, bet rauksles gaunasi vis tiek. Nu ne taip nuostabiai lygiai, kaip cionyksciu Auksarankiu. 4u.gif Ne apie torto islyginima cia kalba eina. wink.gif
Aciukas! 4u.gif
Atsakyti
SZ, visi kokie grazus bigsmile.gif
nevute, super thumbup.gif idomu ar tomo galva valgoma, ta prasme tortas, ar tik is mases padaryta? smile.gif
Papildyta:
Mingailiux, Jus tikra auksaranke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sundra, labai labai simpatiskas vezimukas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2013 09 14, 19:53)
Labuks smile.gif
KAIP TAIP NUOSTABIAI LYGIAI ISKOCIOJATE DENGIMO MASE? As kocioju tarp dviejulabai plonu pleveliu, bet rauksles gaunasi vis tiek. Nu ne taip nuostabiai lygiai, kaip cionyksciu Auksarankiu.  4u.gif Ne apie torto islyginima cia kalba eina. wink.gif
Aciukas!  4u.gif

Nededu jokios pleveles, tiesiog stala is mase truputi pakrakmolinkit ir nelips smile.gif
Atsakyti
as kazko nesupratau turbut.jus dengimo mase kociojat tarp pleveliu,ar kam ji buna skirta?
as tai pasikrakmolinu stala ir be jokiu pleveliu kocioju su kocelu
Atsakyti
Pasirodysiu ir as su keliais smile.gif Jau seniai bebuvau i tema ilindusi, kiek groziu visos pridejusios 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 09 14, 22:43)
as kazko nesupratau turbut.jus dengimo mase kociojat tarp pleveliu,ar kam ji buna skirta?

ir as skaiciau apie toki buda( tarp pleveliu)

Raganyte tikrai nereikia) , bandykite taip 4u.gif

Ingrida labai grazu , o kokie keksiukai ....pasaka wub.gif

Krokembush is 120 ekleriuku) ...nuodeme wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 15 rugsėjo 2013 - 12:05
QUOTE(feminell'a @ 2013 09 14, 22:34)
SZ, visi kokie grazus bigsmile.gif
nevute, super thumbup.gif idomu ar tomo galva valgoma, ta prasme tortas, ar tik is mases padaryta? smile.gif

Tortas ten smile.gif

Ulitka super, kazkada ir as bandziau, bet man maziukas gavosi, o jus i vidu dedat, ar tusciaviduris?

ingridasir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2013 09 15, 10:34)

grazus darbeliai
Atsakyti
oi kokie groziai wub.gif mano kukliai:

pagal duota foto
user posted imageuser posted image

rugiageliu vargelis smile.gif
user posted imageuser posted image

cia dalis rugiageliu keksiuku prie jo (tik foto labai apsviesta tai spalvos sviesios, realiai tamsiau ir ne taip rysku smile.gif )
user posted image

ir dar dalis prie jo fotosesijai i gamta
user posted image
Atsakyti
Rodausi savo ir noriu is Jusu isgirsti patarimu,nes man gaunasi siek tiek kazkokia nesamone.Kaip reikia uzdeti valgoma nuotrauka ant torto,nes as kai uzdedu pvz.paskutine knyga ji man pradeda rauksletis ir persisviecia kazkokie plemai nuo sviestinio kremo.Ka as darau ne taip?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 09 15, 14:36)

bet tai visai gerai ziurisi,ane bigsmile.gif

QUOTE(daluze77 @ 2013 09 15, 15:17)

grazus tortukai
su foto gyvenime nieko nedariau,todel nieko nepatarsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 09 15, 13:36)

labai įspūdingas tortas su tom rugiaėlėm gavosi wub.gif

Ir visų kitų mergaičių tortai labai labai wub.gif
Atsakyti
[quote=ingridasir,2013 09 15, 09:34]
tortukai puikus wub.gif keksiukai nerealus bigsmile.gif kokiu budu taip graziai padaryta ?

[quote=Ulitka,2013 09 15, 12:02]
nerealiai skaniai atrodo wub.gif

[quote=ramune.v,2013 09 15, 13:36]
Na koks fainas tortukas tas su rugegelemis wub.gif wub.gif wub.gif ir kaip jos darytos ?

[quote=daluze77,2013 09 15, 14:17]
grazus tortukai visi thumbup.gif wub.gif , ir man idomu, kaip ta valgomo popieriaus piesinuka reikia deti, gal ant pastilazo ? g.gif
Atsakyti