Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(Varinija @ 2013 09 24, 08:56)
thumbup.gif  butu...ir man tokios reik,buciau viena pirmuju pirkeju... tongue.gif
kojynes tai isvis mistika,nuolat po viena,o antra kazkur vis stebuklingai dingsta... doh.gif Kelis kartus vaikai net i darzelius-mokyklas su skirtingom iskeliavo,nes neradau vienodu...och...  tongue.gif

ir dingsta po viena, ir atskirti nebeina, kur vyro, kur sunaus kojines , trumpikes. kiek kartu skandalinau ,akd pirktusi vienas vienos spalvos kitas kitos visas vienodas, jiems pro viena ausi ieina, pro kita iseina.
Seagirl, marinistinis labai geras
Sensi, megztukelis fainuolis
Lolipop, labai grazu. o be kepures nesalta, kūnas lygtai siltai aprengtas?
Atsakyti
asedita - dekui 4u.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 09 23, 20:40)
Siandienos... smile.gif

user posted image

Eina sau, koks man sis grazus wub.gif
O komplimenta tai taip, mums saket, gyret. Bet dekui ir uz antra karta 4u.gif 4u.gif

Sea Girl
- tiesiog nepakartojamas paskutinis wub.gif
Atsakyti
Sea Girl - dailus derinukai ,o ypas paskutinis thumbup.gif

Sensi-super gerai atrodote thumbup.gif wub.gif

Vilmuteeee-labai grazus vaikinukas 4u.gif

Lina13-dailutis Jubiliatas birthday.gif

Katee-grazus broliukai,labai jau stilingi wub.gif

Lollipop- grazu 4u.gif

Ksesanko-daili mergaite wub.gif
Papildyta:
O mes kirpykloje savo garbanas palikom ax.gif cia musu derinukai i darziuka 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(barciene78 @ 2013 09 24, 10:17)
O mes kirpykloje savo garbanas palikom ax.gif cia musu derinukai i darziuka 4u.gif

grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 24, 10:22)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Oho, kaip 'atsirišo' tema... jau pamečiau siūlo galą ir tokiu atveju giriu VISUS VISUS vienu metu, nes nu, tikrai labai dailiai aprėdyti vaikučiai wub.gif wub.gif wub.gif Ir daugiau detalių thumbup.gif nes vasarą šiek tiek nuobodu, vienas sluoksnis ir t.t. smile.gif

Beje, ačiū, kas mus pastebėjote 4u.gif
Atsakyti
barciene78 - dekui 4u.gif
Ir grazu thumbup.gif Siandien iskeliavom su tokiom pat striukem. Cia ZARA, ane, kiek iziuriu? Tik vienas mano vaikis turi bordine, o kitas - kitos spalvos.

P.S.
Aj, berods ne ZARA. Nes pas mus slapti uztrauktukai g.gif Bet panasi labai.
vilmuteees sunelis tai tiksliai turi ta ZARA bordine striukyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 24 rugsėjo 2013 - 11:02
QUOTE(katee @ 2013 09 24, 12:01)
barciene78 - dekui 4u.gif
Ir grazu thumbup.gif Siandien iskeliavom su tokiom pat striukem. Cia ZARA, ane, kiek iziuriu? Tik vienas mano vaikis turi bordine, o kitas - kitos spalvos.

P.S.
Aj, berods ne ZARA. Nes pas mus slapti uztrauktukai g.gif Bet panasi labai.
vilmuteees sunelis tai tiksliai turi ta ZARA bordine striukyte.

Dekui 4u.gif Cia ZAROS striukyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2013 09 24, 12:01)

ir mano vyresnelis su tokia bordine jau pora savaiteliu mokyklon keliauja... lotuliukas.gif
Atsakyti
,bhj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 24 rugsėjo 2013 - 12:27
Sea girl, jurinis wub.gif Imu i zentus, norisi gi kataloginio biggrin.gif

O del megztuko apsipirkom dydziu. Arba jis kazkoks padidintas pasitaike arba... ir ilgokas nu bet cia dzin. Bet ir rankoves ilgos. Atraityt nesigauna nes negraziai atrodo tai va nebent taip suzaisti doh.gif

Varinija grazu 4u.gif

Raudonai juoda katyte faina, tik plaukuciuose kazko ten perdaug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 24, 08:52)
As mastau kaip israsti masina i kuria sumetus rubus istrauktum jau svarius, sausus ir graziai sulankstytus, kojines ir triusikus suskirstytus pagal dydzius ir t.t. biggrin.gif  su vyru pajuokaujam kartais, kad reikia israst tokia doh.gif

GERA MINTIS lotuliukas.gif čiur ir aš į eilę bigsmile.gif
Jūsų derinukas super inkariukiškai fainuolis,na labai labai fainas wub.gif nuo-iki viską apgalvojot,mamyte .

tutifruti ačiukas 4u.gif

pukepuke labai dailu ir švelnu,gražuolytė mergytė wub.gif

Plunksnelėsmile.gif labai patiko,kaip paaugusi mergytė-senai rodėtės thumbup.gif

JEma oi kaip gražiai atrodo mėlyna-balta,dailu viskas wub.gif

Ksesanko daili pelėdytė-patiko,o su tutu sijončiku nerealiai dailiai viskas wub.gif

asedita ačiukas , man patiko ir batukai ir jų kailiukai,viskas puikiai thumbup.gif

Lollipop kaip visada meiliukas nuostabus ir foto nuostabios wub.gif

Sensi ačiukas 4u.gif jūsų patiko derinukas labai,gal akiai kiek ir norėtūs jau batukų rudeninių,bet ir taip dar gerai....tas švarkutis fainuolis-labai tinka berniukui wub.gif . Mūsų bačiukai-taip Paladium. Pimą syk juos turime. Pirkau per tarpininkę iš 6pm,30dolerių,sakyčiau nėr taip brangu,visiškai odinukai,aplink paduką ir galai gumuoti-rudeniniai,labai dailiai atrodo. Dar vienus pilkus prigriebiau,jau su kailiuku.Nu labai džiaugiuosi jais.

Varinija jūsų kaip visada šaunūs ir gražūs derinukai. Labai įsiminė mergytės su geltonais džinsiukais,kakvinis-labai mielas, su tais kailinukai ir interesnas,nematytas sakyčiau.... thumbup.gif

barciene78 ačiukas 4u.gif oi ar negaila garbaniukų ?? bigsmile.gif nu toks atrodo brandesnis,stilingesnis wub.gif derinukai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti