Įkraunama...
Įkraunama...

Vienatvė, meilė ir kiti demonai

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 10, 09:51)
Autorė, kiek pastebėjau, primygtinai akcentuoja savo materialinius galėjimus ir pranašumus.

O man taip nepasirodė...Pasidžiaugti tuo, ką turi, ką pasiekei, kas gyvenime džiugina - tai daug geriau negu ištisai dejuoti. Pozityvas man šviečiasi, bet toli gražu ne primygtinis akcentavimas.

Dėl pinigų - sumos man irgi atrodo nerealios, bet sunku spręsti, nežinant visos situacijos, o ir ne mano reikalas..Kad vien iš pedagogo algos tiek neuždirbsi - tai faktas, na, o jei yra visokių papildomų veikloų ir daug laiko bei sveikatos jomis užsiimti - kodėl ne.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 09 10, 11:21)
O man taip nepasirodė...Pasidžiaugti tuo, ką turi, ką pasiekei, kas gyvenime džiugina -  tai daug geriau negu ištisai dejuoti. Pozityvas man šviečiasi, bet toli gražu ne primygtinis akcentavimas.

Gal aš ir kystu g.gif
kaip minėjau, turėjau draugę panašiai kalbančią.
Pavyzdžiui, susitinki ir ji būna nusipirkusi naują paltą. Niekada nepasakydavo "Žinai, nusipirkau fainą paltuką". Visada būdavo "žinai, nusipirkau Versace (ar bele kokia kita žinoma firma) paltą. Oi kaip brangiai mokėjau, bet galiu sau leisti". Niekada nepasakydavo "vakar su vyru smagiai dviese pavakarieniavom, pasibuvom" visada sakydavo - "vakar vakarieniavom tokiam ir tokiam (būtinai pasako prestižinio restorano vardą) restorane", nusipirkusi mašiną, visada pirmą sakydavo markė, metus ir kainą, vietoj paprasto "nusipirkau automobilį" i t.t. Knygas skaitydavo madingas, į renginius eidavo į tuos, kurie tikrai "lygis", ir visiems tai pasakydavo smile.gif
Tikiuos, suprantat mintį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 10, 09:51)
O ir šiaip ji jaučiasi labai faina - domisi ir teatrais, ir koncertais, ir graži, ir moteriška, ir labai sociali, ir protinga, ir turtinga...

Viskas normaliai su autorės žodžiais, dėl "graži", berods, nieko nesakė, savo protu irgi nesigyrė (nes nėra nieko kvailiau nei girtis protu :)), dėl teatrų ir koncertų - tai, man kartais atrodo, ten vien tik vienišos ir lankosi :), "sociali" - tai jos profesija tokia, dėl turtų - tai kam juos turėti, jei jais pasigirti negalima? :)

Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 10, 11:29)
Tikiuos, suprantat mintį  :)

Aš mintį taip supratau, kad jai pavydit, o ji Jums pasakojo, kad Jūs pavydėtumėt :)

Aš, pvz., labai džiaugiuosi kai mano draugai važiuoja poilsiauti į kokią Dominyką, perka namą Floridoje, ar savo žmonai ką nors brangaus nuperka :) Bet čia ne dėl to kad aš toks altruistas, kaip tik atvirkščiai: man pačiam daug geriau, kai draugai turtingi ir sveiki, nei vargšai ir ligoti :)
Atsakyti
ne, tiesiog as zinau, ka reiskia dirbti korepetitoriaus darba ir jam atsiduoti 100proc, nes tai salyga dideliu sumu uzdirbimui. nelieka laiko niekam kitam. as is labai arti maciau toki gyvenimo buda. todel suabejojau. kada ten spet visur kitur pabuvot. keliolika t per menesi reikalauja darbo nonstop. be savaitgaliu. pas mano teva net ir vasaros budavo uzpildytos darbu visa diena ir puse nakties. nes zinomas zmogus buvo, kaip geras pedagogas. kaip darantis stebuklus ir beviltiskus mokinius/studentus toj srity pakeldavo i auksta lygi. po jo mirties zmones ejo dar du metus, ieskodami jo, negaleje prisisskambinti, bet eidavo tiesiai i namus ieskot. pagalbos toj mokslo srity. vasara negabieji dirbdavo ne maziau, nes jis juos uzmotyvuodavo ir sugebejo kiekvienam asmeniskai rasti priejima prie savo pasleptu galimybiu ta mokslaperkasti. ir tikrai, jisn eturejo savaigtaliu, neturejo laisvo laiko. neturejo atsostogu. bet 16t nebuvo anaiptol. nes jei is to daryt "bizni", nukencia kokybe (turiu omeny vienu metu priimamus zmones. ne po valanda dirbdavo su kiekvienu, dvi valandosb buvo maziausias laikot tarpas, skiriamas pamokai. jis neturejo galimybiu lakstyt po kulturinius renginius, turet savaitgalius, susitikineti su draugais. keliauti. ir ne tie pinigai, tikrai ne tie. is arti maciau tai ir tai truko apie 20 metu. as zinau sita "virtuve". todel manau, jog 16t provincijoje yra melas.
Atsakyti
savaime aišku, kad melas. tokios sumos nesisuka. nebent dėstytojų rolleyes.gif ariant. Juodai.
Atsakyti
Žiauriai nuskambės, bet kartais norėčiau būti autorės vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 10 rugsėjo 2013 - 10:52
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 09 10, 11:46)
savaime aišku, kad melas. tokios sumos nesisuka. nebent dėstytojų rolleyes.gif ariant. Juodai.

Man tai visai realios tos sumos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asker @ 2013 09 10, 11:37)
Viskas normaliai su autorės žodžiais, dėl "graži", berods, nieko nesakė, savo protu irgi nesigyrė (nes nėra nieko kvailiau nei girtis protu smile.gif), dėl teatrų ir koncertų - tai, man kartais atrodo, ten vien tik vienišos ir lankosi smile.gif, "sociali" - tai jos profesija tokia, dėl turtų - tai kam juos turėti, jei jais pasigirti negalima? smile.gif
Papildyta:
Aš mintį taip supratau, kad jai pavydit, o ji Jums pasakojo, kad Jūs pavydėtumėt smile.gif

Aš, pvz., labai džiaugiuosi kai mano draugai važiuoja poilsiauti į kokią Dominyką, perka namą Floridoje, ar savo žmonai ką nors brangaus nuperka smile.gif Bet čia ne dėl to kad aš toks altruistas, kaip tik atvirkščiai: man pačiam daug geriau, kai draugai turtingi ir sveiki, nei vargšai ir ligoti smile.gif

Aš irgi džiaugiuosi, kai mano draugams sekasi. O pavydėti neturiu ko smile.gif

Tiesiog man juokingai atrodo, kai žmogus, paklaustas, ką veikė savaitgalį, užuot atsakęs "Atsigėrėm vyno su draugėm, paplepėjom" sako "Atsigėrėm Canepa Magnificum Cabernet Sauvignon - pigaus mes negeriam" (čia kaip pavyzdys tiktais smile.gif )

Ar dabar jau supratot mintį? smile.gif kuomet visuomet stengiamasi pasakyti "AŠ TAI GALIU".

Bet gal čia kiekvienam skirtingai g.gif

Nesakau, kad temos autorė būtinai tokia - tiesiog man kai kuriose vietose susidarė toks įspūdis, jog ta jos nuolat deklaruojama sėkmė gali kiek atbaidyti aplinkinius, tuo pačiu ir vyrus, nes iš po sėkmingos karjeros moters gali nebesimatyti to tikrojo žmogaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(asker @ 2013 09 10, 11:37)

Aš mintį taip supratau, kad jai pavydit, o ji Jums pasakojo, kad Jūs pavydėtumėt smile.gif

Čia tai prajuokinot. biggrin.gif Teisingai pastebėta.

jeigu autorė, sukūrusi temą, jos eigoj ir nebūtų paminėjusi kiek ji dirba, uždirba, ką veikia, kur lankosi ar keliauja, būtų nepaatviravusi, o nutylėjusi, tuomet atsirastų personų, kurioms atrodytų, kad ji "kažką slepia", reiškia vis tiek meluoja. Neįtiksit čia visiems. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 10, 06:51)
Autorė, kiek pastebėjau, primygtinai akcentuoja savo materialinius galėjimus ir pranašumus. kaip ir pvz., kai jos draugės šneka apie vaikus, jai aktualiau nauja d&g kolekcija, arba primygtinai pabrėžia, kad ne tai kad mėgsta keliauti (o kas nemėgsta?), bet buvo Meksikoje, buvo Kinijoje ir pan., kad turi ne šiaip butą -o labai gražiai įrengtą butą su mansarda... ir t.t., ir panašiai. O ir šiaip ji jaučiasi labai faina - domisi ir teatrais, ir koncertais, ir graži, ir moteriška, ir labai sociali, ir protinga, ir turtinga...
Susidaro įspūdis, jog autorė - šiek tiek snobė.

jezaumarija, ir vel tas pavydas lenda... doh.gif doh.gif
ankstesniuose postuose kaip tik as pastebejau tai, kaip privaluma!
dziaukites kad autore neverkia apsikabinusi katina ar geliu vazonus... doh.gif doh.gif tai jums labiau patiktu, jei autore cia rypautu, ar ne? tuomet pasipiltu patarimai: vertink tai, ka turi, maziau zliumbk...
o dieve, tos lietuves... gal pati pavydi, virs 1t uzdirbi... tai kam jei meluoti, jei tikrai ji gali leist viena savaitgali, i teatra, kita - i koncerta... dziaugias zmogus, bet...sirdy tustuma.
autore labai graziai viska desto, ir neneigia tuo paciu savo skausmo...
kaip kitaip jai pateikti jums savo gyvenima: kad dirba, uzdirba tik grasius, del jusu uzpavydejimo, turi nuslpeti tukstancius, ar ne - tuomet labiau ja paguosite? doh.gif
issidavei pati savo kompleksus mieloji...neturi arba sirdziai mielo darbo, arba kelioniu, arba tokiu pinigu.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 10, 08:29)
Gal aš ir kystu  g.gif
kaip minėjau, turėjau draugę panašiai kalbančią.
Pavyzdžiui, susitinki ir ji būna nusipirkusi naują paltą. Niekada nepasakydavo "Žinai, nusipirkau fainą paltuką". Visada būdavo "žinai, nusipirkau Versace (ar bele kokia kita žinoma firma) paltą. Oi kaip brangiai mokėjau, bet galiu sau leisti". Niekada nepasakydavo "vakar su vyru smagiai dviese pavakarieniavom, pasibuvom" visada sakydavo - "vakar vakarieniavom tokiam ir tokiam (būtinai pasako prestižinio restorano vardą) restorane", nusipirkusi mašiną, visada pirmą sakydavo markė, metus ir kainą, vietoj paprasto "nusipirkau automobilį" i t.t. Knygas skaitydavo madingas, į renginius eidavo į tuos, kurie tikrai "lygis", ir visiems tai pasakydavo  smile.gif
Tikiuos, suprantat mintį  smile.gif

supranta, suprantam tavo minti...ir vis tiek tu pavydi.
nes PIRMAJAME POSTE nieko panasaus autore neraso. ji raso, kad jos finansine padetis leidzia jai, net nerase keliones, o parase: leidziu sau daugka. po to jau rutuliojantis diskusijai, vyksta sukonkretinimai, nes dalyves juk klausia, ka ji turi, ir ji eme vardint privalumus, BET BET BET - JIE NEPANAIKINA JOS SIRDIES SKAUSMO...
kur jus matotes ta pastovu gyrimasi doh.gif autore anot jusu,turi buti priversta isgalvoti problemas sau, kad pasirodytu jums nuolankesne???? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 rugsėjo 2013 - 12:09
Turiu as irgi drauge, kuri niekaip nesusiranda vyro jau daug daug metu.Tik skirtumas tas, kad ji buvo istekejusi trumpa laika, susislauke sunaus ir viena po to ji uzaugino, dabar jis jau suauges, o jai jau paciai gerokai virs 40.
Taigi, pries kokius 10 metu ji gavo labai gera darba marketingo srityje. Dirbdavo daug, bet uzdirbdavo, na, kokias 10 mano neblogu algu, nors mano alga budavo gana padori tais laikais. Zinau tai, nes vesdavau jos imonei buhalterija, tai kartais pamacius skaicius banko saskaitoje akys islipdavo biggrin.gif
Nuspirko mano drauge gera buta, galedavo leisti nuspirkti sau batus uz vidutine menesio alga ir pan. Tikrai, materialiai jai labai sekesi, bet... nebuvo to vienintelio zmogaus salia. Po to netiketai jai pasitaike sansas isvaziuoti gyventi i uzsieni. Jai tai nusvito kaip galimybe susirasti vyra. Tai buvo pries mazdaug 10 metu.
Ir ka turim? Po desimties metu uzsieny ji vis dar vienisa, jokio vyro salia nera, o jau sunus suauges pats ragina, na, mam, tau rek vyro salia, susitvarkyk savo gyvenima... g.gif
Na, ir ka is sono gali pasakyti? Lietuvoj vyru nera? Na, tai kad ir uzsieny neatsiranda. Gal tiesiog taip skirta? Daug minciu lenda i galva. Moteris ir patraukli, ir tvarkinga, korektiska, bet... Kitos sedi kur uzkampy, kaime, o bac, koks miesto jaunikaitis pro sali vaziuodamas ja pamato ir ikrenta ji jam i sirdi wub.gif
Kaip as pasakiau kitai savo draugei viena karta, kad jei bus Dievo skirta, ir su penkiais vaikais gali gera vyra susirasti, o jei nebus skirta, tai ir jauna grazi bagota budama pati nepasiimsi.
Stai toks mano moralas pamastymui smile.gif
Atsakyti
yra tu vyru smile.gif kaip jau rasiau pirmuosiuose savo postuose, skirtuose autorei - gyvenimas duoda sansair ne viena. stebeti gyvenima aplink save ir pamatysite galimybes pasiekti savo svajone (mylima mylinti vyra ir seima su vaikais). nepaisant to, kad vakar vakare cia tarp mudvieju iskilo trintis, as tebepalaikau ja. Rasti laiko tam vyro atsiradimui, susidaryti galimybes tam nutikti. jin gi nesedi namie uzsidariusi (nors ir tokie mzones randa antra puse). sansai yra. belieka atsipalaiduoti ir sugriauti sienas, kurios stovi tarp jos ir kitu zmoniu. viskas, priimt kita, koks jis yra. tada atsiras netgi nemaza pasirinkimo laisve, kas del vyru. anyway, esu tikra, kad sansu daugybe, telieka jais pasinaudoti. 4u.gif
Atsakyti