Įkraunama...
Įkraunama...

Vienatvė, meilė ir kiti demonai

QUOTE(given444 @ 2013 09 11, 23:55)
*tokios mamos ir vadinamos prabangiomis. faktas, kad uz tokios idiles slypi tik tik tik finansia....Papildyta:

**vyrai is vis save labiau priima ir MYLI....mums reikia is ju daugko pasimokyti...

*is kur tokia nuomone?cia dar vienas stereotipas

** drinks_cheers.gif given,jum knygas rasyt reikia.as cia rimtai,be ironijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 11, 22:09)
raudona saule, del to uzdarbio ir skyrimo saves vaikui. teisingai rasai, kad arboholikes mamos skiria mazai laiko vaikams, ir vaikai - traumuoti.

taciau....nemanai, kad yra ir kitoks variantas. sukrautas gerbuvis ir pajamos kaip tik autorei leis dziaugtis vaiku...nesukant galvos ar rytoj tures duonai... tu irgi buk sau atvira, jei turetum pajamas, butum daug ramesne ypac del paaugles. nemanyk, kad tave uzgaunu, nei as, nei tu - neturim tokiu pajamu, kartais bunu dauuug su vaikais, bet kas is to - puse minciu kartais prabega, kaip kAIP gauti/uzsidirbti tu pinigu....kad vis nereiktu skaiciuoti/deliot/perdelioti....ir kas is to? motina, 10val per diena sekanti pasakas ir lipdanti - gali buti tik ta, kuri iki tol daug dirbo ir sukaupe daug pinigu. taskas. ironija. nebutinai aisku turtinga moteris augins vaika iki 3-5metu, nedirbdama, bet padaryti toki pasirinkima - jai yra visos galimybes. mano klasiokes labai ta akcentuoja: mes dabar dirbam, kaupiam gerbuvi, po to VIEN atsiduosim savo vaikams.

kita vertus, kokia nauda is motinos, kuri daug laiko praleidzia su vaiku - vel kartojuos - bet kuri nuolat jauciasi nesaugi finansiskai? unsure.gif

Papildyta:
as negaliu to padaryti, ziani gi. tqacau turiu tiksla - gleti tia padaryti. zinai GI wink.gif
Atsakyti
given, mano dukrai 12 metu. psasos ir pan dalykai jai nebesvarbu. jai reikalninga mano payyzdys kaip as eslgiuosi tam tikrose struacijose. ji mokosi gyventi. todel mano misija kiek kitokia. nesakau, kad tai sunku ir lengva. prisipazistu - tai nera lengva. deja, taip. negaliu tvitinti, kad as esu eksperte tuose dalykuose. deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 11 rugsėjo 2013 - 23:34
Svetimus pinigus yra linksma skaiciuot. Gi zinoma, kokios zmoniu reakcijos, kai kazkas uzdirba daugiau negu jie...
Na, bet griztant prie temos. Protingam vyrui nereikes vaidinanciu silpnu moteru. Jis nores asmenybes. Nuosirdzios, tikros moters. Manau, kad autorei nereikia isradineti dviracio. Buk savimi,ieskok sprendimu, ekspermentuok.
Del vaiku ir pinigu. Tiesa. Nera taip: Dievas dave burna, duos ir duonos. Gyvenime tik pavalgyt ir pamiegot neuztenka. Gyvenimas is daugiau dalyku susideda:saviugda, issilavinimas, darbo paieskos, dvasiniai ieskojimai, hobiai ir taip toliau. O ka gali duot vaikeliui kai pats vos pavalgyt gauni? Taip, jis gaus begaline meile, bet deja susidurs su kitais sunkumais, su kuriais nesusiduria turtingu teveliu vaikai : tai yra priejimas prie tam tikru dalyku : keliones, geros stazuotes, kursai, universitetai, korepetitoriai ir pan. As jeigu matyciau, kad mano materialine situacija neisnesa turet vaikelio, ilgai mastyciau, ar man reiktu isvis tapt nescia. As vaikui noriu suteikt geras salygas, o manau autore jas turi ir nepriklausomai ar bus vyras, ar ne.
Bet nesakau, kad vargsu ar turtinguju vaikai geresni.Visokiu yra ir ten ir ten. Va skaiciau straipsni, kaip berniukai is vaiku namu istojo i Vilnaius dailes akademija. Kai nori ir pasieki tikslus, tik pinigai gali pagreitint ir pagerint sita procesa. Kelias iki tikslo tampa lengvesnis keliais ar vienu aspektu.
O moteriska zavesi mes skirtingai kiekvienas isivaziduojam. Man moteriskai zavi Nicole Kidman arba Cathrine Zeta Jones. Bet tai yra tik isore, kuria mes matom. Zavesio prideda ir aukos, labdara, pagalba senukams, gyvuneliams, rankdarbiai, idomus pomegiai. Tai yra savotiska kuryba. Duot ir gaut geras emocijas, jausmus.
Atsakyti
Grįžtant truputėlį prie temos.
Kažkada skaičiau tokią knygą "Moterys, kurios myli per stipriai". Čia jokiais būdais netaikau DoraMio, tačiau vienas aspektas, kurį kažkodėl prisiminiau, kai DoraMio sakė "kad ji nieko netraukia". Šioje knygoje rašoma, kad moterys, kurios myli per stipriai nuolatos PAČIOS pasirenka vyrus, kuriems reikia pagalbos, kurie turi problemų, kurie yra emociškai šalti ir t.t. Ir jos lygiai taip pat svarsto, kodėl, kodėl tik tokie vyrai jų gyvenime. O, bet, tačiau, knygos autorė rašo, kad geriau pagalvojus, visų tų moterų gyvenime BUVO nors vienas kitas ir labiau gyvenimui tinkamų vyrų, tačiau jos pačios jais visiškai nesidomėjo....
Tai gi klausimas DoraMio mirksiukas.gif ar gerai gerai pagalvojus, gyvenime nebuvo vyrų, kurie rodė dėmesį ir pan. tačiau DoraMio, pati jais visiškai nesidomėjo? Jei taip, tai gal čia pasamoningas noras pasirinkti vienatvę? Tiesiog pasiduodant aplinkos spaudimui pati įtiki, kad labai labai labai reikia šeimos, vaikų.... tačiau pasamonėje labiau vertinama laisvė, nepriklausomybė? O gal net slapta baimė ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izele: 12 rugsėjo 2013 - 07:50
Dėl pinigų aš irgi labai pritariu, kad jų reikia ir tai - bene svarbiausias iššūkis šiandienos tėvams.
Dabar dažnai užtinku prašymų emailais ar forumuose - pvz., esame šeima su tiek vaikų (jų net nebūna daug, du, max- trys), vaikas nori mokytis muzikos, prašom padovanokit mums instrumentą, nusipirkti neišgalime. Ir taip toliau. Mane tokia situacija ir žemintų, ir liūdintų, o ko mokosi ir ką mato vaikas? ...Bet tai - jau visai kita tema.

O dėl savęs keitimo ir vyro paieškų. Susimąsčiau - jeigu aš dabar būčiau vieniša ir norėčiau susirasti partnerį - man tektų rinktis iš dešimčia ar daugiau metų jaunesnių. Nes bendraamžiai, visi, kuriuos matau aplinkui, normalūs vyrai - vedę, kai kurie jau ne po pirmą ir ne po antrą kartą (ir veda jie jaunesnes už save, o ne bendraamžes). Tai tokioje situacijoje keiskis nesikeitus, laisvų vyrų nuo to nepadaugės..
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 11, 22:55)
tokios mamos ir vadinamos prabangiomis. faktas, kad uz tokios idiles slypi tik tik tik finansia....

hm, nu cia dabar kas per nuomone? g.gif ta moteris, kuri gali sau leisti nedirbti keleta metu ir buti su vaikais, nes vyras aprupina seima - tai prabangi mama, kuri gyvena su vyru tik del finansu? ar as ne taip supratau minti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 12, 08:57)
hm, nu cia dabar kas per nuomone?  g.gif ta moteris, kuri gali sau leisti nedirbti keleta metu ir buti su vaikais, nes vyras aprupina seima - tai prabangi mama, kuri gyvena su vyru tik del finansu? ar as ne taip supratau minti?  g.gif

As irgi taip pat supratau.
Man idomu butu suzinot,kodel taip mastoma,given?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 09 11, 18:00)
tas jūsų euforiškas naivumas žiauriai fainas iš tikro, bet reiktų suprasti, kad moterims, mačiusioms gyvenime šilto ir šalto, jis toks...truputį juokingas  smile.gif  4u.gif

O kas sake, kad as to nemacius. patikekit, tai ka isgyvenau net baisiausiam kosmare nematysi. Bet tai nereiskia, kad netikiu dabar laime. As zinau, kad ja uztarnavau, per asaras , skausma ir pan.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 09 11, 18:37)
jezaumarija, o dabar tikrai viskas aisku. tik su musulmonu ir galima tokia realybe.
joks musulmonas nepaliks gyventi vaiko nei su kitu vyru, nei ypac motinasi. pasiims pas save.
tai aisku, ir issiskirt neeis. tokie ir padega moteris norincias issiskirt.

gal klystu, bet jei kas - uzuojauta.... 4u.gif  cool.gif
Papildyta:

kaip tu sakai jezusmarija... daugiau jokiu komentaru. doh.gif
ne musulmonas, bet geras zmogus, nuostabus tevas, kurio gyvenimas buvo toks, kad gyvenime jis vaiko nepaliks.
reiskiu tik uzuojauta, kad esi vienisa ir pikta ant viso pasaulio. mania, kad viska zinai - nieko tu nezinai, rasai bile rasyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 12 rugsėjo 2013 - 11:06
bet tai jusu laime,o as zimnau,kad buna kitaip laimungu moteru,mano kolege irgi 36,labai grazi,samojinga,visada susitvarkiusi,pasipuosusi ir visai nenori,vaiku,sake jei noreciau senai buciau turejusi.ir as ja tikiu,jos toks gyvenimas,mano kitoks,ir dar klausimas kuri is musu laimingesne.ziurint kaip paziuresi,bet ko gero visi ziuri subjektyviai ir matuoja pagal save,todel visada stengiuosi sito isvengti.ji sakosi esanti laiminga be vaiku,ir as ja tikiu,o kokia priezastis man netiketi.
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2013 09 12, 08:08)
As irgi taip pat supratau.
Man idomu butu suzinot,kodel taip mastoma,given?

o as nelabai analiziuociau komentarus zmoniu, kurie gyvenimo nelabai mate, o tik spelioja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(perkunkieme @ 2013 09 12, 10:07)
bet tai jusu laime,o as zimnau,kad buna kitaip laimungu moteru,mano kolege irgi 36,labai grazi,samojinga,visada susitvarkiusi,pasipuosusi ir visai nenori,vaiku,sake jei noreciau senai buciau turejusi.

as irgi tikiu moterim, kurios vienos , bet sugeba buti laimingos.
Tik netikiu vienu dalyku, kad visa gyvenima busi laimingas taip gyvendamas.
Atsakyti
Aš tai autorei patarčiau tiesiog ATSIPALAIDUOTI ir gyventi savo gyvenimą. Gražų gyvenimą. Nes tikim mes tuo ar ne-jei žmogus įsitempęs, nuolat galvoja apie kažką, - aplinkiniai (šiuo atveju vyrai), tai jaučia ir net labai. Ypač jei turi galvą ant pečių. O juk kitokio autorei ir nereikia.
Manau reikia tiesiog gyventi, neforsuoti įvykių. Ir atsiras tas vyras, o jei ne-bent ramiai ir be nervų būsi nugyvenusi smile.gif . Nes juk šiaip ar taip tie nervai nepadės. Kaip sakoma-jei negali pakeisti situacijos-keisk požiūrį į ją. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(perkunkieme @ 2013 09 12, 11:07)
bet tai jusu laime,o as zimnau,kad buna kitaip laimungu moteru,mano kolege irgi 36,labai grazi,samojinga,visada susitvarkiusi,pasipuosusi ir visai nenori,vaiku,sake jei noreciau senai buciau turejusi.ir as ja  tikiu,jos toks gyvenimas,mano kitoks,ir dar klausimas kuri is musu laimingesne.ziurint kaip paziuresi,bet ko gero visi ziuri subjektyviai ir matuoja pagal save,todel  visada stengiuosi sito isvengti.ji sakosi esanti laiminga be vaiku,ir as ja tikiu,o kokia priezastis man netiketi.

Tikiu ir aš, kad laiminga. Juk ji ir nežino to kitokio gyvenimo skonio. Ir nenori sužinoti. Jai jo nereikia. Kiekvienam savo.
Atsakyti