Įkraunama...
Įkraunama...

Vienatvė, meilė ir kiti demonai

QUOTE(Aylin @ 2013 09 12, 12:10)
o as nelabai analiziuociau komentarus zmoniu, kurie gyvenimo nelabai mate, o tik spelioja doh.gif
Papildyta:

as irgi tikiu moterim, kurios vienos , bet sugeba buti laimingos.
Tik netikiu vienu dalyku, kad visa gyvenima busi laimingas taip gyvendamas.

o kiek moteru istekejusios ir laikui begant tampa nelaimingomis,tikrai ne viena ir ne dvi.na as megstu pvz balta misraine,jau man taip skanu,kad ryciau bliudais jei tik netingeciau daryti ,o given 444 sakys tik agurku salotos su kokios ten rikolom skanumynas,ji negali valgyt misraines,tai kuri is musu skaniau valgo?
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 09 12, 10:15)
o kiek  moteru istekejusios ir laikui begant tampa nelaimingomis,tikrai ne viena ir ne dvi.na as megstu pvz balta misraine,jau man taip skanu,kad ryciau  bliudais jei tik netingeciau daryti ,o given 444 sakys tik agurku salotos su kokios ten rikolom skanumynas,ji negali valgyt misraines,tai kuri is musu skaniau valgo?

be abejones, gyvenime visko gali nutikti; vyro neistikimybe, skyrybos , ligos ir nelaimes, bet buvo laimes, dziaugsmo, gal del to verta rizikuot ir susieti gyvenima su zmogum. g.gif

bet griztant prie autores temos... taisingai buvo pasakyta, kad nereikia nieko daryt, viskam savas laikas ir tikiul kad kiekvienam ateina laikas sutikti savo laime, nesvarbu, kad ir 50ties... o gal tokiam amziuje labiausiai vertinsime, ka turime.

Atsakyti
ale vaiku nebebus 50 smile.gif
bet buna ir tokio skausmo,tokio juodo purvo,kad ne viena pagalvoja,kad geriau butu netekejusi ir tai tikrai ne retas reiskinys.
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 09 12, 10:47)
ale vaiku nebebus 50 smile.gif
bet buna ir tokio skausmo,tokio juodo purvo,kad ne viena pagalvoja,kad geriau butu netekejusi ir tai tikrai ne retas reiskinys.

mano teta pagimde 55m. ohmy.gif sveika, grazia mergyte. Buna ir taip. biggrin.gif

Buti istekejusiai nereiskia laime, zmogus gali buti laimingas netekejes, be vaiku ir pan. , jeigu nezinos tos laimes... Bet klausimas , ar tikrai laime buri vienam siam pasaulyje? g.gif Tevu deja netenkama, draugai gyvena savo gyvenimus...I ka atsiremti, kai tau sunku, del ko gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 09 12, 13:53)
mano teta pagimde 55m. ohmy.gif sveika, grazia mergyte. Buna ir taip. biggrin.gif

Buti istekejusiai nereiskia laime, zmogus gali buti laimingas netekejes, be vaiku ir pan. , jeigu nezinos tos laimes... Bet klausimas , ar tikrai laime buri vienam siam pasaulyje? g.gif Tevu deja netenkama, draugai gyvena savo gyvenimus...I ka atsiremti, kai tau sunku, del ko gyventi?

nu yra tu prasmiu visokiu,pvz vienuoles,kunigai,nu ir niekoprasme net kitiems nesa smile.gif nezinau,ka reiksia i ka atsiremti,cia vaikai i tevus remiasi,pvz as man virs 30,o vis dar reikia mamos biggrin.gif ,kam pasiguosti,kas pades?- mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 09 12, 13:53)
Bet klausimas , ar tikrai laime buri vienam siam pasaulyje? g.gif Tevu deja netenkama, draugai gyvena savo gyvenimus...I ka atsiremti, kai tau sunku, del ko gyventi?

Bet į sutuoktinį toli gražu ne visais atvejais galima atsiremti, ar ne visose šeimose. Kartkartėmis vienatvė ir paliktumas šeimoje jaučiamas kaip tik aštriau - kai tarsi yra šalia žmogus, bet jo nėra. Ir tai, deja, nėra retos išimtys.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 12, 05:57)
hm, nu cia dabar kas per nuomone?  g.gif ta moteris, kuri gali sau leisti nedirbti keleta metu ir buti su vaikais, nes vyras aprupina seima - tai prabangi mama, kuri gyvena su vyru tik del finansu? ar as ne taip supratau minti?  g.gif

netiksliai issreiskiau.
ilgai nedirbti - prabanga. prabanga, nes preziumuoja sukauptas pajamas ar turtus. nedirbanti mama, kuri GALI LEISTI sau ilgai nedirbti, na, kiek tokiu siais laikais? kas sau gali leisti gyventi is vieno atlyginimo, tarkim, vyro? arba vyras ir tas, tures per du darbus varyt, kad islaikyt kaip minimum keturiu asmenu seima.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sowthistle @ 2013 09 12, 05:45)
Svetimus pinigus yra linksma skaiciuot. Gi zinoma, kokios zmoniu reakcijos, kai kazkas uzdirba daugiau negu jie...
Na, bet griztant prie temos. Protingam vyrui nereikes vaidinanciu silpnu moteru. Jis nores asmenybes. Nuosirdzios, tikros moters. Manau, kad autorei nereikia isradineti dviracio. Buk savimi,ieskok sprendimu, ekspermentuok.
Del vaiku ir pinigu. Tiesa. Nera taip: Dievas dave burna, duos ir duonos. Gyvenime tik pavalgyt ir pamiegot neuztenka. Gyvenimas is daugiau dalyku susideda:saviugda, issilavinimas, darbo paieskos, dvasiniai ieskojimai, hobiai ir taip toliau. O ka gali duot vaikeliui kai pats vos pavalgyt gauni? Taip, jis gaus begaline meile, bet deja susidurs su kitais sunkumais, su kuriais nesusiduria turtingu teveliu vaikai : tai yra priejimas prie tam tikru dalyku : keliones, geros stazuotes, kursai, universitetai, korepetitoriai ir pan. As jeigu matyciau, kad mano materialine situacija neisnesa turet vaikelio, ilgai mastyciau, ar man reiktu isvis tapt nescia. As vaikui noriu suteikt geras salygas, o manau autore jas turi ir nepriklausomai ar bus vyras, ar ne.
Bet nesakau, kad vargsu ar turtinguju vaikai geresni.Visokiu yra ir ten ir ten. Va skaiciau straipsni, kaip berniukai is vaiku namu istojo i Vilnaius dailes akademija. Kai nori ir pasieki tikslus, tik pinigai gali pagreitint ir pagerint sita procesa. Kelias iki tikslo tampa lengvesnis keliais ar vienu aspektu.
O moteriska zavesi mes skirtingai kiekvienas isivaziduojam. Man moteriskai zavi Nicole Kidman arba Cathrine Zeta Jones. Bet tai yra tik isore, kuria mes matom. Zavesio prideda ir aukos, labdara, pagalba senukams, gyvuneliams, rankdarbiai, idomus pomegiai. Tai yra savotiska kuryba. Duot ir gaut geras emocijas, jausmus.

po KIEKVIENU zodziu, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(perkunkieme @ 2013 09 12, 09:07)
bet tai jusu laime,o as zimnau,kad buna kitaip laimungu moteru,mano kolege irgi 36,labai grazi,samojinga,visada susitvarkiusi,pasipuosusi ir visai nenori,vaiku,sake jei noreciau senai buciau turejusi.ir as ja  tikiu,jos toks gyvenimas,mano kitoks,ir dar klausimas kuri is musu laimingesne.ziurint kaip paziuresi,bet ko gero visi ziuri subjektyviai ir matuoja pagal save,todel  visada stengiuosi sito isvengti.ji sakosi esanti laiminga be vaiku,ir as ja tikiu,o kokia priezastis man netiketi.

neaiskink mirksiukas.gif nes ATEIS AYLIN ir pasakys, kad taip NEBUNA, NESAMONE, KAD MOTERIS KAIFA PAJAUCIA TIK GIMDYDAMA, o paskui net nesvarbu ar vaikai emigruoja, ar bendraujama intymiai per 1000km, svarbu pirmieji biologiniai kaifavimo metai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 rugsėjo 2013 - 14:19
QUOTE(perkunkieme @ 2013 09 12, 12:44)
nu yra tu prasmiu visokiu,pvz vienuoles,kunigai,nu ir niekoprasme net kitiems nesa smile.gif nezinau,ka reiksia i ka atsiremti,cia vaikai  i tevus remiasi,pvz as man virs 30,o vis dar reikia mamos biggrin.gif ,kam pasiguosti,kas pades?- mama 4u.gif

as mama myliu labai, bet jeigu bloga budavo, viska pasakoju geriausiai draugei, dabar sutuoktiniui, gal del to, kad is mamos sulaukdavau kritikos - pati kalta. pasikalbam tik apie gerus dalykus. smile.gif , kazkaip daugiau mokam su tevu pakalbet.
bet cia kiekvienas, matyt, turi zmogu, kuriam gali atsiverti.. Mano geriausias draugas, mano tevas, mano mama - t.y. mano sutuoktinis. Tikiuosi, taip bus toliau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2013 09 12, 12:44)
Bet į sutuoktinį toli gražu ne visais atvejais galima atsiremti, ar ne visose šeimose. Kartkartėmis vienatvė ir paliktumas šeimoje jaučiamas kaip tik aštriau - kai tarsi yra šalia žmogus, bet jo nėra. Ir tai, deja, nėra retos išimtys.

Tiesa. Yra dalyku, kuriems reikalinga geriausia drauge. Bet svarbiausius sprendimus, dziaugsmus ir liudesi dalinames su juo.. gal tiesiog tinkam vienas kitam. Bet zinau, kad buna zmogus salia, bet is tikruju to zmogaus su tavim nera ir jautiesi vienisesnis dar budamas su tokiu zmogum... tokiais atvejais geriau buti vienai. Teko visa tai patirti ne karta. doh.gif

pasakysiu pavyzdi, siandien einam pas drauge, kuriai 32m.ir ji serga veziu paskutine stadija. O turi graziai seima, vyra, du mazus vaikucius... Siuo metu, kai gyventi liko nedaug, ji turi didziausia meile ir seimos palaikyma... Pasiziurejus I visa situacija, koks trumpas buvo zmogaus gyvenimas, bet jis buvo nugyventas prasmingai. Ir tikiuosi jai kuo daugiau laiko su mylincia seima. wub.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 09 12, 13:18)

Papildyta:

neaiskink  mirksiukas.gif nes ATEIS AYLIN ir pasakys, kad taip NEBUNA, NESAMONE, KAD MOTERIS KAIFA PAJAUCIA TIK GIMDYDAMA, o paskui net nesvarbu ar vaikai emigruoja, ar bendraujama intymiai per 1000km, svarbu pirmieji biologiniai kaifavimo metai  bigsmile.gif  bigsmile.gif

1000 kartu neaiskinsiu, nes nedaieina... doh.gif
moteris kaifa jaucia budama mylima ir laiminga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 12 rugsėjo 2013 - 15:30
na, kad Aylin vyras musulmonas, cia aisku jau vien is jos nick'o. Nezinau nezinau, duok,Dieve, kad taip skrajotumet ant sparnu iki gyvenimo galo.. reikia pripazinti, moka jie moteris suzaveti ir apsukti aplink pirsta. Butu idomu, jei po kokiu 3 - 4 metu mums papasakotumet kaip toliau klostosi jusu nuostabus gyvenimas. O astrologa as autorei patariau, bet ir pati noreciau, tad jei autore liks patenkinta, galetu pasidalinti informacija apie ta astrologa, t.y., ar issami konsultacija, kokia kaina ir kokiu budu moketi jam? niekada dar nieko nesu pirkus internetu..
Atsakyti
QUOTE(oud @ 2013 09 12, 16:52)
O astrologa as autorei patariau, bet ir pati noreciau, tad jei autore liks patenkinta, galetu pasidalinti informacija apie  ta astrologa, t.y., ar issami konsultacija, kokia kaina ir  kokiu budu moketi jam? niekada  dar nieko nesu pirkus internetu..

nezinau pas ka kreipesi autore,bet as esu dariusi poros suderinamumo horoskopa,ar kaip ji pavadint.
galiu pasakyt-atitiko 90proc kokiu,vietomis kaip pirstu i aki,ypac naudinga ta dalis,kur kalbama apie astrius kampus,ty aspektus,del kuriu kyla nesutarimai/konfliktai ir kaip to vengti.
Atsakyti
QUOTE(oud @ 2013 09 12, 14:52)
na, kad Aylin vyras  musulmonas, cia aisku jau vien is  jos  nick'o. Nezinau nezinau, duok,Dieve, kad  taip skrajotumet ant sparnu iki gyvenimo galo..

Sita nicka esu sukurus 2006m., kai dar savo vyro nepazinojau thumbup.gif
O apie musulmonus jau kita tema... Nes dauguma LT gyvenanciu prisiziurejusiu laidu, kaip pagrobia vaikus ( beje arabai), o mano vyras rusakalbis, jeigu ka), be realiai nepazistancios ne vieno. As kiek pazistu cia musulmonu, kiek teko dirbti, turkai ir pan., normalus jie zmones, be to jie labai myli savo seimas ir nepalieka vaiku, jeigu su motina blogi santykiai. O LT meciau, pridariau su kita vaiku ir toliau sua laimingas gyvenu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 12 rugsėjo 2013 - 16:05
Brač kokia užknisanti oksitocino cisterna... biggrin.gif

Atsakyti