Įkraunama...
Įkraunama...

Vienatvė, meilė ir kiti demonai

Autore, ar bandėte pažinčių svetaines internete? Žinau, kad ten daug "šiukšlių" jeigu taip galima išsireikšti, tačiau būna ir normalūs vyrukai užsiregistruoja.
Atsakyti
Gal perdaug stengiates pagaut ta vieninteli? Nu vyrai bijo moteriskiu, kurios stengiasi "supakuoti" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 09 03, 17:37)
Prie ko cia lelytes ir tobula isvaizda biggrin.gif ,nebutina tokiai buti,kad vyrams patiktum biggrin.gif ,tiesiog reikia nepamirsti,kad esi moteris ,ir ne tik praustis po dusu biggrin.gif ,nes dazna suvokia prisiziurejima,kaip higiena,sako,as svari,galva visada issiplaunu lotuliukas.gif ,buvo cia tokiu....reikia buti moteriskai,nepamirsti puostis,o paskui jau visa kita...

Ups, apie tokias rašydama neturėjau minty lotuliukas.gif pilka pelytė nesu, tai ne man čia suprasti, ką galvoja tos, kurioms nei higienos, nei kosmetikos nereikia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(INGirJANG @ 2013 09 03, 19:36)
Autore, ar bandėte pažinčių svetaines internete? Žinau, kad ten daug "šiukšlių" jeigu taip galima išsireikšti, tačiau būna ir normalūs vyrukai užsiregistruoja.

Man irgi įdomu, ar bandėt, DoreMio?? Taip, tie pasimatymai tai darbas, su savom nesėkmėm, bet tikrai gali pasisekti, labai įvairių vyrukų ten esama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DoraMio @ 2013 09 03, 18:05)
Be to čia esu nusipirkusi jaukų, erdvų, didelį butą, turiu nuosavą terasą, pievelę, šiuos namus įrenginėjau su didele meile, kiekvieną detalę parinkau aš. Būtų labai liūdna, jeigu reikėtų palikti šiuos namus, kuriuos taip ilgai įrenginėjau ir nerti į nežinią. Gal sakysite, kad tai ir yra mano vienatvės priežastis - neryžtingumas, tačiau esu čia įsitvirtinusi. Važiuoju kiekvieną dieną į darbą su šypsena, myliu savo mokinius, kolegės man kaip geros draugės, be to turiu tėvelius, kuriems karts nuo karto reikia padėti. Vis dėlto nemanau, jog pagrindinė vienišumo priežastis yra gyvenimas NE didmiestyje. Juk žmonės ir mažuose miestuose sukuria šeimas, o aš nesu namisėda, turiu draugų visoje Lietuvoje ir keletą užsienyje, mėgstu juos aplankyti, jie aplanko mane, man ne bėda ir sostinę nuvykti, kai norisi prasiblaškyti, bet... niekur nerandu to vienintelio. Nežinau... taip liūdna.

Pritariu,kad vienišumo priežastis,ne didmiestis drinks_cheers.gif O tuo labiau,kad jau didžiausias didmiestis Lietuvėlės,ranka pasiekiamas.
Banalu,bet turbūt tik laikas atsiūs tą vienintelį..
Turiu savo rate moterytę,super šaunią,jau ketvirtą dešimtį peržengusią,bet vienišą..Kodėl klausimas,jos atsakymas,nebuvo tinkamo..Pijokų,mušeikų,pilni pakampiai..toks atsakymas...Na nebuvo kol kas dar tokio,kuris suvirpintu...Jau ir nebeieško..Gyvena viena,taip pat turi gerą darbą,savus jaukius namus,keliones,sportą,šokius,įvairiausios veiklos..Ir beje gyvena didmiestyje,ir dar prie jūros,kur apstu ir tų turistų..
Atsakyti
Taip, esu išbandžiusi ir pažinčių svetaines. Dar norėčiau paminėti, jog pati esu už natūraliai besirutuliojantį bendravimą ir santykius. Nėra taip, kad į kiekvieną vyrą po minutės pokalbio žiūriu kaip į potencialų jaunikį. Pati suprantu, kad pasirodyčiau kaip visiška idiotė, jei vos susipažinus mėtyčiau užuominas apie bendrą gyvenimą biggrin.gif doh.gif Stengiuosi tiesiog maloniai bendrauti su žmonėmis, mandagiai jais domėtis, tačiau aišku, kad ne su visais sutampa, tie vadinami biolaukai. Ta natūraliai besivystanti pažintis yra pats geriausias dalykas juk ir ne kiekviena moteris gali būti geriausia drauge taip ir ne kiekvienas vyras gali būti TAS VIENINTELIS.
Atsakyti
Keistas pasimatymas šiandien buvo - susitariau susitikti prie Iki parduotuvės prie namų ir buvom susitarę važiuoti kur nors pabendrauti . Atėjau įsėdau į mašiną ir prasėdėjau apie 5-10min. prasidėjop klausinėjimai , kai pasiūliau kur nors nuvažiuoti , kad nereiktų sėdėti mašinoje prie parduotuvės , buvo pasiūlyta man keliauti namo . gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif . Nes ponui barai labai nepatinka. gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 03, 23:24)
Keistas pasimatymas šiandien buvo - susitariau susitikti prie Iki parduotuvės prie namų ir buvom susitarę važiuoti kur nors pabendrauti . Atėjau įsėdau į mašiną ir prasėdėjau apie 5-10min. prasidėjop klausinėjimai , kai pasiūliau kur nors nuvažiuoti , kad nereiktų sėdėti mašinoje prie parduotuvės , buvo pasiūlyta man keliauti namo .  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif . Nes ponui barai labai nepatinka. gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Greičiausiai ne barai nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 04, 06:17)
Greičiausiai ne barai nepatinka  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 04, 08:17)

Kodėl tada nesiūlė prie jūros nuvažiuoti ? ar geriau prasėdėti mašinoje prie pc?
Atsakyti
jos turejo minty kad galejei nepatikti tu, --

neerzinkit vel PS...
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 04, 07:17)

biggrin.gif Panašu, kad tikrai taip..
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 04, 09:50)
jos turejo minty kad galejei nepatikti tu, --

neerzinkit vel PS...

gal ir taip.