Įkraunama...
Įkraunama...

Vienatvė, meilė ir kiti demonai

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 04, 08:34)
Gal ir gerai , kad su chamu nepasisekė.

Jei tu nepatikai,tai jau chamas? biggrin.gif Kokios dar jūros,jei po penkių minučių pasiūlė tipent namo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepuška @ 2013 09 04, 11:09)
Jei tu nepatikai,tai jau chamas? biggrin.gif Kokios dar jūros,jei po penkių minučių pasiūlė tipent namo.. biggrin.gif

Matau , patinka tyčiotis . Kam tada kviesti reikėjo. Niekas to neprašė. Taip man tai nepatiko , ( taip pat kaip ir jums būtų nepatikę tongue.gif ) Taip jis CHAMAS.
Gal pagal jus reikia silpnaprotiškai džiaugtis sugadintu vakaru , kai buvo atšauktas pasimatymas su kitu , protingesniu kultūringesniu vyru?
Papildyta:
QUOTE(Plepuška @ 2013 09 04, 11:09)

Įdomu , kaip žmogus neturintis savo nuomonės,nesugebantis atsakyti į klausimą , rašo vėjus , ir kitai forumietei , sugeba parašyti tik banalias nuvalkiotas "tiesas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 04 rugsėjo 2013 - 09:37
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 04, 09:32)
Matau , patinka tyčiotis . Kam tada kviesti reikėjo. Niekas to neprašė. Taip man tai nepatiko , ( taip pat kaip ir jums  būtų nepatikę tongue.gif ) Taip jis CHAMAS.
Gal pagal jus reikia silpnaprotiškai džiaugtis sugadintu vakaru , kai buvo atšauktas pasimatymas su kitu , protingesniu kultūringesniu vyru?

Nesityčioju schmoll.gif O tai kam ėjai,jei jau toks,ir dar pasirinkai šitą,nei protingą ir kultūringą g.gif
Ač D ,niekad nėra taip buvę..Nors yra pasakoję,ne vienas,kai pamato,neatitinkančią lūkesčių,kaip pasiunčia..Vieni tiesiai šviesiai pasako (kaip tavasis) drožk namo,kiti pabando gražiau pasakyt smile.gif Vienas patiko,klausia,turi namuose gėlių,mergina atsako,kad turi,tai primena ,kad laikas palaistyti gėles,būtent dabar,nes pats geriausias metas,tinka pagal fazes ir planetų išsidėstymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepuška @ 2013 09 04, 11:40)
Nesityčioju  schmoll.gif O tai kam ėjai,jei jau toks,ir dar pasirinkai šitą,nei protingą ir kultūringą  g.gif
Ač D ,niekad nėra taip buvę..Nors yra pasakoję,ne vienas,kai pamato,neatitinkančią lūkesčių,kaip pasiunčia..Vieni tiesiai šviesiai pasako (kaip tavasis) drožk namo,kiti pabando gražiau pasakyt  smile.gif  Vienas patiko,klausia,turi namuose gėlių,mergina atsako,kad turi,tai primena ,kad laikas palaistyti gėles,būtent dabar,nes pats geriausias metas,tinka pagal fazes ir planetų išsidėstymą  biggrin.gif

Man įdomu , koks tikslas taip elgtis? Kam ženotžmogiams vaikščioti į pasimatymus ? (nesinori rodytis viešai , kad kas nepamatytų)
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 04, 09:35)
Įdomu , kaip žmogus neturintis savo nuomonės,nesugebantis atsakyti į klausimą , rašo vėjus , ir kitai forumietei , sugeba parašyti tik banalias nuvalkiotas "tiesas"

Jūs visiškai teisi,neturiu savo nuomonės biggrin.gif Visiškai schmoll.gif Ir vėjai visur švilpauja,per visas skyles biggrin.gif
Banali,nuvalkiota tiesa,kad nepatikai diedui?Skaudi tiesa,bet labai jau nepatinkanti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepuška @ 2013 09 04, 11:40)
Nesityčioju  schmoll.gif O tai kam ėjai,jei jau toks,ir dar pasirinkai šitą,nei protingą ir kultūringą  g.gif
Ač D ,niekad nėra taip buvę..Nors yra pasakoję,ne vienas,kai pamato,neatitinkančią lūkesčių,kaip pasiunčia..Vieni tiesiai šviesiai pasako (kaip tavasis) drožk namo,kiti pabando gražiau pasakyt  smile.gif  Vienas patiko,klausia,turi namuose gėlių,mergina atsako,kad turi,tai primena ,kad laikas palaistyti gėles,būtent dabar,nes pats geriausias metas,tinka pagal fazes ir planetų išsidėstymą  biggrin.gif

Bet ar sunku mandagiai pasakyti , sorry nepatikai man ir neverta susitikti ? Kam elgtis chamiškai?
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 04, 09:43)
Man įdomu , koks tikslas taip elgtis? Kam ženotžmogiams vaikščioti į pasimatymus ? (nesinori rodytis viešai , kad kas nepamatytų)

Užsimanei pabūti meiluže? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepuška @ 2013 09 04, 11:43)
Jūs visiškai teisi,neturiu savo nuomonės  biggrin.gif Visiškai  schmoll.gif Ir  vėjai visur švilpauja,per visas skyles  biggrin.gif
Banali,nuvalkiota tiesa,kad nepatikai diedui?Skaudi tiesa,bet labai jau nepatinkanti  biggrin.gif

Ir dar pasiruošusi buvau paišlaidauti bare už savo pinigus .
Papildyta:
QUOTE(Plepuška @ 2013 09 04, 11:45)
Užsimanei pabūti meiluže? g.gif

Ne.Tik pikta , kodėl vedę siūlo susitikti.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 04, 09:44)
Bet ar sunku mandagiai pasakyti , sorry nepatikai man ir neverta susitikti ? Kam elgtis chamiškai?

Nu kaip tau pasakė?Juk ir pasakė,jei gerai supratau,eik namo,niekur į jokius barus neisiu su tavimi,dar gal pagražint norėjo,neva nepatinka barai..Juk nepasiuntė ant trijų raidžių...Geriau būtu buvę,jei pasiūlęs būtu gėlytes palaistyt ar šuniuką,eit pavedžiot? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 04, 09:47)
Ir dar pasiruošusi buvau paišlaidauti bare už savo pinigus .
Papildyta:

Ne.Tik pikta , kodėl vedę siūlo susitikti.

Tai reikėjo jam iškart pasakyt,kad TU statai šiandien biggrin.gif Gal būtum nutempus į barą biggrin.gif

O tai ko reikia tikėtis einant su ženotžmogiu susitikt,kad iškart sakys,jog skiriasi su ragana žmona,ir tave temsis prie altoriaus g.gif Jei nenori būti meiluže,tai kam ir laiką gaišinti savo, su tokiais.
Atsakyti
QUOTE(Plepuška @ 2013 09 04, 11:51)
Nu kaip tau pasakė?Juk ir pasakė,jei gerai supratau,eik namo,niekur į jokius barus neisiu su tavimi,dar gal pagražint norėjo,neva nepatinka barai..Juk nepasiuntė ant trijų raidžių...Geriau būtu buvę,jei pasiūlęs būtu gėlytes palaistyt ar šuniuką,eit pavedžiot? g.gif
Papildyta:

Tai reikėjo jam iškart pasakyt,kad TU statai šiandien  biggrin.gif  Gal būtum nutempus į barą  biggrin.gif

O tai ko reikia tikėtis einant su ženotžmogiu susitikt,kad iškart sakys,jog skiriasi su ragana žmona,ir tave temsis prie altoriaus  g.gif Jei nenori būti meiluže,tai kam ir laiką gaišinti savo, su tokiais.

Gražioj formoj pasiuntė. mad.gif
Papildyta:
QUOTE(Plepuška @ 2013 09 04, 11:51)
Papildyta:

Tai reikėjo jam iškart pasakyt,kad TU statai šiandien  biggrin.gif  Gal būtum nutempus į barą  biggrin.gif

O tai ko reikia tikėtis einant su ženotžmogiu susitikt,kad iškart sakys,jog skiriasi su ragana žmona,ir tave temsis prie altoriaus  g.gif Jei nenori būti meiluže,tai kam ir laiką gaišinti savo, su tokiais.

Gaišau laiką, nežinojau , kad yra ženotas - tai paaiškėjo po atsisakymo kur nors važiuoti . Ar laisvas vyras sėdėtų mašinoje, tuščioje pc aikštelėje ir bendrautų ( pasiuntė ant trijų raidžių tik man pasiūlius važiuoti kur nors pasirinktam bare pasėdėti ir pabendrauti) prieš tai normaliai bendravo.
Atsakyti
Šiaip mandagus žmogus, kad ir pakviestasis ar pakviestoji į pasimatymą nepatinka kaip "antra pusė", vis tiek išgeria kavos, arbatos, pasišnekučiuoja ir pan. O tokie, kurie iš pasimatymo bėga, tikrai chamai ar bent jau nemokantys bendrauti. Man asmeniškai labai šlykštūs vyrai, kurie pagarbiai elgiasi tik su ta moterimi, su kuria (dar) nori sekso. Panašu, kad čia toks ir pasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2013 09 04, 11:24)
Panašu, kad čia toks ir pasitaikė.

Paskaičius Patr.ir Savarankiškos temas, gal taps aiškiau wink.gif Jai jau metai iš metų vien tik chamai arba slaptai ženoti pasitaiko. O kai pasako, kad "sory, esi ne mano skonio" - t.y. tiesiai šviesiai, irgi negerai.
Atsakyti