Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 192 tema

Merginos, gal kažką praleidau - negi siuntimas iš www.crocs.co.uk nėra nemokamas? g.gif Bandau pirkt ir man priskaičiuoja net 9 svarus. O vasarą pirkau ir siuntė nemokamai unsure.gif
Atsakyti
Gal butu norinciu prisijungt Klaipedoje prie ASDA GEORGE IR TBS?
Atsakyti
QUOTE(fortuneafilius @ 2013 09 11, 15:03)
Merginos, gal kažką praleidau - negi siuntimas iš www.crocs.co.uk nėra nemokamas? g.gif  Bandau pirkt ir man priskaičiuoja net 9 svarus. O vasarą pirkau ir siuntė nemokamai unsure.gif

Free shipping over £35 + free 90 days returns on all orders. Jūsų suma didesnė už 35 svarus?
Atsakyti
SD siandien Alytus Vilnius galiu perduoti y Kedainius
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 09 11, 15:03)
Merginos gal kuri turit ar esat tureje Gap striuke, kur parasyta poli-down fill.
Suprantu, kad pusiau pukai, ar kazkada esu skaiciusi, kad sintetiniai pukai,taciau gavom striuke, ir parasyta etiketeje, uzpildas poliesteris g.gif

Kaip tik vakar skaitinėjau, kas čia per poly-down, tai rašoma, kad tai yra dirbtiniai pūkai, gaminami iš poliesterio - labai lengvi, galima skalbti, nesusivelia į gumulus. Tik dėl šiltumo šitos technologijos nieko aiškaus neradau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 09 11, 16:19)
Kaip tik vakar skaitinėjau, kas čia per poly-down, tai rašoma, kad tai yra dirbtiniai pūkai, gaminami iš poliesterio - labai lengvi, galima skalbti, nesusivelia į gumulus. Tik dėl šiltumo šitos technologijos nieko aiškaus neradau cool.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
kaip visada, pridirbau, ir uzsakiau netycia po 2vnt doh.gif

gal kam reik lego monster mazas rinkinukas?

http://www.tesco.com...?skuId=163-2451

ir asda marskinukai be rankoviu 12d.

http://direct.asda.c...default,pd.html

spalva tokia

http://asda.scene7.c...5...400&wid=400
Atsakyti
kaip asda george mergaitiškų pėdkelnių kokybė? ir kaip dydžiai?
radau spalvas tinkamas, ar man bandyt, o gal kas jau bandė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2013 09 11, 15:53)
kaip asda george mergaitiškų pėdkelnių kokybė? ir kaip dydžiai?
radau spalvas tinkamas, ar man bandyt, o gal kas jau bandė? 4u.gif

emiau raudonas 5-6y, ir bordines 5-6y. raudonos su 108cm mazokos, bordines geros. nors raso, kad ale nesiburbuliuoja ant ju, bet kutuliuku tikrai atsirado. jos kitokios nei musu, gale tik 1 siule, ir apacioje nera kulnui atskyrimo, na vientisa tokia koja iki pat pirstu, tai manau prasinesios kulnas greiciau g.gif bet uzsideda gana lengvai, tai manau nesiosime. bet dar neskalbiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 09 11, 16:56)
emiau raudonas 5-6y, ir bordines 5-6y. raudonos su 108cm mazokos, bordines geros. nors raso, kad ale nesiburbuliuoja ant ju, bet kutuliuku tikrai atsirado. jos kitokios nei musu, gale tik 1 siule, ir apacioje nera kulnui atskyrimo, na vientisa tokia koja iki pat pirstu, tai manau prasinesios kulnas greiciau  g.gif  bet uzsideda gana lengvai, tai manau nesiosime. bet dar neskalbiau  biggrin.gif

mums ši savybė svarbiausia, vadinasi, reik imt. ačiū smile.gif
Atsakyti
Atradau kazkokia nematyta kosmetikos parduotuve UK. Paziurejau, yra neblogu kainu visai rolleyes.gif Ir kiek supratau, net ne tik UK siuncia..

As gi sudalyvavau LT akcijose doh.gif Sarmoje nusipirkau sampuna su labai didele nuolaida. biggrin.gif Dziaugiausi, iki tol, kol nepamaciau kiek jis UK kainuoja.. biggrin.gif Kazkaip net verkt noris, kad pas mus tokias "geras" akcijas padaro..
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 09 11, 17:15)
Atradau kazkokia nematyta kosmetikos parduotuve UK. Paziurejau, yra neblogu kainu visai  rolleyes.gif  Ir kiek supratau, net ne tik UK siuncia..
As gi sudalyvavau LT akcijose  doh.gif  Sarmoje nusipirkau sampuna su labai didele nuolaida.  biggrin.gif Dziaugiausi, iki tol, kol nepamaciau kiek jis UK kainuoja..  biggrin.gif  Kazkaip net verkt noris, kad pas mus tokias "geras" akcijas padaro..

nesupyk, kad is tavo nelaimes juokiuosi, bet pralinksmino kaina ir tavo posakis
Atsakyti