QUOTE(bum @ 2013 12 06, 10:48)
Sveikos,
Skamba tikrai viliojančiai, reiks vyrui užrašyt kad nupirktų

Su 100 tai įsivaizduoju kad nekas, man tik naktį buvo per tuos paruošiamuosius, o šiaip apie 60 kaip suprantu laikosi. Wow, 6 cm tai man buvo maximumas su pirmu, čia jau skamba kad beveik ir gimdymas

O tai 6 cm pasiekei su nedažnais sąrėmiais? Man šiąnakt žiūriu kas 20 min užeina, bet visviena nemalonu, pusė nakties fotelyje pramiegojau - supimasis biškį padeda
Man skirtingai budavo, kartais kokias 3h kas 5 min, po to apsiramina i pusvalandi karta. Jau buna rasau rasau tuos saremius MB sakau kad jau reiks tuoj vaziuot, bet po to vel pailgeja. 7 kartus jau atrode jog tai tikrieji saremiai ir net skambinausi savo akuserei klausti kada dirba

Jau paskutines 2 sav maniau nudurnesiu as nuo ju, kieteja apsitraukia tas pilvas kaip akmuo koks, turejau gi pazystama akusere po blatu nuejau apsiziuret na sako veikla vyksta tikriausiai skauda nes virs 100, sako daryk kaip nori tau 5 cm jei nori guldom i gimdykla ir prakerpam vandenmaisi pagimdysi, jei nori tikro gimdymo tai dar biski islauk, turek kantrybes. Virksteles kraujotaka gera, placenta 2 brandumo lygio, vaiko bukle ideali tik tai dar ne tikrasis gimdymas... tai buvo 5dieni. Dar visa savaite as taip kankinaus su tais netikrais saremiais, 3dieni nuejau su gine jau tartis kad velniop man tas tikras gimdymas lai kerpa vandenmaisi, nebegaliu as taip su tais skausmeliais ir nuolatiniais apsitraukinejimais vaiksciot, buvo 39 sav 6 dienos, susitariau kad 5dieni is ryto ateisiu i stacionara gimdyti. ir lygiai 40 sav nakti ketvirtadieni nubego vandenys ir pagimdziau kosminiu greiciu. Tada atsiminiau kas tie tikrieji saremiai ir dziaugiaus kad buvo vos 20 min

Mazylis nusprende nelaukt kol ji prades krapstyt sake pats ilindau, pats ir islysiu. vat taip buvo. Nakciai gelbejausi spascupreeliu, o dienom kentejau... galiu pagost tik kad nedaug jau tau liko