Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(bum @ 2013 12 05, 17:00)
Sveikos,

Nu aš jau namie, bet kol kas be leliuko biggrin.gif Nusprendė kad čia paruošiamieji. Buvo sąrėmiai, gan dažni, bet veikla nevyko, kaip 3 cm, taip 3.. Galiausiai ir sąrėmiai apsiramino, tik kas 10 min buvo, tai vakare mane į skyrių iškėlė, nu ten bent pamiegot ėjo, po bemiegės nakties jau norėjosi biggrin.gif Pamiegojau iki 3 nakties, o po to nedavė ramybės vėl tie sąrėmiai, kas 10 min vis prižadina ir bandai iškentėti susirietus doh.gif Tai va, ir paleido mane su tokiais namo, sako kai bus kas rimčiau atvaryk biggrin.gif Jo, gerai paskaitinėt tokias istorijas kur tik pukšt ir yra, kitiem tenka paromis kankintis biggrin.gif

O as jau cia sveikinimui kalba pasiruosus atbegau tavo varda pamacius lotuliukas.gif Apgavai?! biggrin.gif

Na namie tai namie,niekur nesidesi...subyresi ir tu bigsmile.gif

Laukiam toliau.Tik,kad tie paruosiamieji nekankintu ir pailset leistu 4u.gif
Atsakyti
Labas nestukes ir pabyrukes biggrin.gif

AnaMari wub.gif 4u.gif ramiu tau nakteliu smile.gif ale kaip greit susisukai bigsmile.gif kad man taip bigsmile.gif
Nes kai prasikankini beveik 30 valandu tai pavydi tokiu gimdymu ax.gif

Bum laukiam toliau 4u.gif

Saraselio perimti ne labai iseitu man nes interneto ner o vyro telefona paimu tik kai jis laaabbaii uzsiemes rolleyes.gif tikiuosi atsiras kas perims kad neliktume be jaukiu namuciu g.gif

Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 12 05, 19:13)
Laukiam toliau.Tik,kad tie paruosiamieji nekankintu ir pailset leistu  4u.gif

Oj labai tikiuosi bent išsimiegot iki tol biggrin.gif

O sąrašiuką tai manau galėsit kiekviena pakoreguoti, ten nesunku gi. Temelę irgi sukursit kas prieis ir ras pasibaigusią ax.gif

Olija, tai gimdei 30 val? doh.gif O galiausiai pati išgimdei ar CP darė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 12 05, 20:40)
Oj labai tikiuosi bent išsimiegot iki tol biggrin.gif

O sąrašiuką tai manau galėsit kiekviena pakoreguoti, ten nesunku gi. Temelę irgi sukursit kas prieis ir ras pasibaigusią ax.gif

Olija, tai gimdei 30 val? doh.gif O galiausiai pati išgimdei ar CP darė? unsure.gif

O tu pabandyk spascupreelio zvakuciu nakciai panaudot. Zinok as tuos paruosiamuosius gal 7 kartus esu susirasinejus, man taip stipriai tas pilvas apsitraukinejo ir skaudedavo, kai tonus matuoja tai virs 100 budavo. Zinai taip kentedama visa menesi tuos skausmelius iki 6 cm atsidarymo buvau dagyvenus... as visada tas spascupreel zvakutes nakciai naudodavau nes kitaip is skausmo uzmigti negaledavau. Jos homeopatines, atpalaiduoja biski lygiuosius raumenis ir minkstina gimdos kakeli 4u.gif
Atsakyti
BUM, o davai gal tu vyra panaudok nakciai ir viskas bus baigta dar iki rytojaus vakaro ? biggrin.gif

Sveikinimo posmus jau ir as buvau pasiruosus, nu bet palauksiu dar tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 05 gruodžio 2013 - 21:29
AnaMAri, sveikinimai sulaukus dar vieno leliuko wub.gif

Bum, lengvai ir greitai 4u.gif mirksiukas.gif

Keberiokšt, gražu žiūrėt į tavo liniuotę. Širdis džiūgauja.. Sėkmės tau! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 06 gruodžio 2013 - 00:20
QUOTE(Rute @ 2013 12 05, 23:19)
AnaMAri, sveikinimai sulaukus dar vieno leliuko  wub.gif

Bum, lengvai ir greitai  4u.gif  mirksiukas.gif

Keberiokšt, gražu žiūrėt į tavo liniuotę. Širdis džiūgauja.. Sėkmės tau!  4u.gif  wub.gif

Aciu,atsilyginu virusiukais mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 12 05, 21:06)
O tu pabandyk spascupreelio zvakuciu nakciai panaudot. Zinok as tuos paruosiamuosius gal 7 kartus esu susirasinejus, man taip stipriai tas pilvas apsitraukinejo ir skaudedavo, kai tonus matuoja tai virs 100 budavo. Zinai taip kentedama visa menesi tuos skausmelius iki 6 cm atsidarymo buvau dagyvenus... as visada tas spascupreel zvakutes nakciai naudodavau nes kitaip is skausmo uzmigti negaledavau. Jos homeopatines, atpalaiduoja biski lygiuosius raumenis ir minkstina gimdos kakeli 4u.gif

Skamba tikrai viliojančiai, reiks vyrui užrašyt kad nupirktų rolleyes.gif Su 100 tai įsivaizduoju kad nekas, man tik naktį buvo per tuos paruošiamuosius, o šiaip apie 60 kaip suprantu laikosi. Wow, 6 cm tai man buvo maximumas su pirmu, čia jau skamba kad beveik ir gimdymas biggrin.gif O tai 6 cm pasiekei su nedažnais sąrėmiais? Man šiąnakt žiūriu kas 20 min užeina, bet visviena nemalonu, pusė nakties fotelyje pramiegojau - supimasis biškį padeda biggrin.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 12 05, 21:29)
BUM, o davai gal tu vyra panaudok nakciai ir viskas bus baigta dar iki rytojaus vakaro ?  biggrin.gif

Sugalvok tu man biggrin.gif Man viską ten taip maudžia kad negaliu apie tai nė pagalvot hihihi.gif

Geriu aviečių lapų arbatą - mažu tam mano užsispyrėliui kakleliui padės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 12 06, 10:48)
Man viską ten taip maudžia kad negaliu apie tai nė pagalvot hihihi.gif

Tai tu negalvok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 12 06, 10:48)
Sveikos,

Skamba tikrai viliojančiai, reiks vyrui užrašyt kad nupirktų rolleyes.gif Su 100 tai įsivaizduoju kad nekas, man tik naktį buvo per tuos paruošiamuosius, o šiaip apie 60 kaip suprantu laikosi. Wow, 6 cm tai man buvo maximumas su pirmu, čia jau skamba kad beveik ir gimdymas biggrin.gif O tai 6 cm pasiekei su nedažnais sąrėmiais? Man šiąnakt žiūriu kas 20 min užeina, bet visviena nemalonu, pusė nakties fotelyje pramiegojau - supimasis biškį padeda biggrin.gif

Man skirtingai budavo, kartais kokias 3h kas 5 min, po to apsiramina i pusvalandi karta. Jau buna rasau rasau tuos saremius MB sakau kad jau reiks tuoj vaziuot, bet po to vel pailgeja. 7 kartus jau atrode jog tai tikrieji saremiai ir net skambinausi savo akuserei klausti kada dirba blush2.gif Jau paskutines 2 sav maniau nudurnesiu as nuo ju, kieteja apsitraukia tas pilvas kaip akmuo koks, turejau gi pazystama akusere po blatu nuejau apsiziuret na sako veikla vyksta tikriausiai skauda nes virs 100, sako daryk kaip nori tau 5 cm jei nori guldom i gimdykla ir prakerpam vandenmaisi pagimdysi, jei nori tikro gimdymo tai dar biski islauk, turek kantrybes. Virksteles kraujotaka gera, placenta 2 brandumo lygio, vaiko bukle ideali tik tai dar ne tikrasis gimdymas... tai buvo 5dieni. Dar visa savaite as taip kankinaus su tais netikrais saremiais, 3dieni nuejau su gine jau tartis kad velniop man tas tikras gimdymas lai kerpa vandenmaisi, nebegaliu as taip su tais skausmeliais ir nuolatiniais apsitraukinejimais vaiksciot, buvo 39 sav 6 dienos, susitariau kad 5dieni is ryto ateisiu i stacionara gimdyti. ir lygiai 40 sav nakti ketvirtadieni nubego vandenys ir pagimdziau kosminiu greiciu. Tada atsiminiau kas tie tikrieji saremiai ir dziaugiaus kad buvo vos 20 min smile.gif Mazylis nusprende nelaukt kol ji prades krapstyt sake pats ilindau, pats ir islysiu. vat taip buvo. Nakciai gelbejausi spascupreeliu, o dienom kentejau... galiu pagost tik kad nedaug jau tau liko 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti