Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

Anamari mergyt dideli sveikinimai, stiprekit ir aukit sveikuciai:-*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 02 gruodžio 2013 - 12:37
Sveikos busimos mamytes smile.gif

Gal galit pasidalinti pas kokia gine vaikstot...vakar pasidariau testuka ir ka du II....negaliu apsiprast dar su sia mintim...Reikia skubiai dabar pas gine pasirodyt....

Atsakyti
AnaMari, sveikinimai jusu seimynelei!
Kuo pavadinot nykstuka? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2013 12 02, 13:58)
Sveikos busimos mamytes smile.gif

Gal galit pasidalinti pas kokia gine vaikstot...vakar pasidariau testuka ir ka du II....negaliu apsiprast dar su sia mintim...Reikia skubiai dabar pas gine pasirodyt....

Sveikinu thumbup.gif:
Aš tai ir toliau lankausi privačiai pas tą kuri padėjo nestuke.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

gavau pries gera valanda zinute is prams.net, kad musu vezimelis su viskuo jau issiustas DHL is Vokietijos ir turi per 2-5 darbo dienas atkeliaut cool.gif thumbup.gif rolleyes.gif smile.gif

O is turkisko ebay jau atkeliavo sauskelnes ir gavau zinutes, kad jau per UPS iskeliavo tie ideklai i liemenele ir kremas speneliams, kur siandien uzsisakiau - speriai dirba thumbup.gif cool.gif rolleyes.gif

O del gines, tai ryt einu i Northway, nors siaip visa nestuma Turkijoj lankaus, bet reikia, kad pagaliau nesciosios kortele uzvestu.. blush2.gif o jie siaip ir pastot padejo smile.gif
Atsakyti
AnaMari, didžiausi sveikinimai!!!! Kaip laikaisi? Kaip bruoliukai abu? Koks jausmas būti antrą kart mama? Gal jau namuose? Pasipasakok kai turėsi laiko wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Rasau is gn. Vakar puse 12 prasidejo saremiai, buvo kAas 4 min, bet po to apsiramino ir dabar po viena kas 10 min, tai nei paleista nei pakarta. Veikla nevyksta. Tipo paruosiamieji, bet nesulaukiam kol praeis.
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 12 04, 16:54)
Sveikos,
Rasau is gn. Vakar puse 12 prasidejo saremiai, buvo kAas 4 min, bet po to apsiramino ir dabar po viena kas 10 min, tai nei paleista nei pakarta. Veikla nevyksta. Tipo paruosiamieji, bet nesulaukiam kol praeis.

Bum, sekmes tau! kad prasidetu ir butu lengvai ir greitai 4u.gif kuriuos Gn esi? kur didysis brolis?
Atsakyti
BUM, stiprybes moteriske thumbup.gif Laukiam geru ziniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 12 01, 14:58)
O gimdziau as kosminiu greiciu doh.gif Kol vyras nusileido i mašina tašiu paimt, iejes i gimdykla jau rado mane su pupuliu ant pilvo wub.gif Vandenys nubego 6.10, o 6.35 jau buvom issikomplektave biggrin.gif Bet kol važiavom iki ligonines, saremiu skausmas buvo nežmoniškas, rekiau taip, kad iki šiol gerkle skauda doh.gif Patiko, kad Santariškese visi labai operatyviai sureagavo ir per du saremius susitikau su savo mažiuku wub.gif Tokia istorija be pagražinimu smile.gif

SVEIKINU LABAI LABAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As jaugalvojau kad greit pagimdziau, man pires 6h nubego vandenys, iškart išvažiavom, uz 10 min prie ligonines prasidej pirmieji saremiai, kol baige pildyt dokumentus per 20 min jau neblogi buvo kas 3 min, 6:20 papuoliau i gimdykla, prasiau kad gydytoja apziuretu bet liepe tonus pirma 20 min matuot , vos atkentejau, sakiau kad gimdau kur gydytoja? galu gale apziurejo akys issprogo 4u.gif per 2 stumimus uzgime sunus 6:49 wub.gif Tyro gero skausmo gal 20 min kentejau ax.gif

Buvo po to biski idomybiu: pradejo akušerė šaukti, kraujoplūdis kraujoplūdis, gimda nesitraukia, kažkas ne taip. Bet pati sugalvojo kad del to kad šlapimo pūslė tikriausiai pilna ir neleidžia trauktis, greit su kateteriu nuleido ir iškart viskas pradėjo trauktis. ax.gif Aš jaučiausi taip gerai kad už pusvalandžio sugalvojau apsiprausti gimdyklos biude, nuėjau nusiprausiau ir jaučiu kad temsta akyse, pašaukiau MB ir sekantis vaaizdas 3 veidai pries akis ir į nosį sukištas vamzdelis... pasirodo nualpau ir vos MB spėjo pagaut doh.gif Tai štai taip viskoman nutiko.

Atejau apie AnaMari pasicekavint o pradėjau čia pati plepėt blush2.gif Ech atsiminimai ilindus į sutus namučius užlūdo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 12 05, 14:56)
SVEIKINU LABAI LABAI  4u.gif   4u.gif  4u.gif

As jaugalvojau kad greit pagimdziau, man pires 6h nubego vandenys, iškart išvažiavom, uz 10 min prie ligonines prasidej pirmieji saremiai, kol baige pildyt dokumentus per 20 min jau neblogi buvo kas 3 min, 6:20 papuoliau i gimdykla, prasiau kad gydytoja apziuretu bet liepe tonus pirma 20 min matuot , vos atkentejau, sakiau kad gimdau kur gydytoja? galu gale apziurejo akys issprogo  4u.gif per 2 stumimus uzgime sunus 6:49  wub.gif  Tyro gero skausmo gal 20 min kentejau  ax.gif

Buvo po to biski idomybiu: pradejo akušerė šaukti, kraujoplūdis kraujoplūdis, gimda nesitraukia, kažkas ne taip. Bet pati sugalvojo kad del to kad šlapimo pūslė tikriausiai pilna ir neleidžia trauktis, greit su kateteriu nuleido ir iškart viskas pradėjo trauktis.  ax.gif  Aš jaučiausi taip gerai kad už pusvalandžio sugalvojau apsiprausti gimdyklos biude, nuėjau nusiprausiau ir jaučiu kad temsta akyse, pašaukiau MB ir sekantis vaaizdas 3 veidai pries akis ir į nosį sukištas vamzdelis... pasirodo nualpau ir vos MB spėjo pagaut   doh.gif  Tai štai taip viskoman nutiko.

Atejau apie AnaMari pasicekavint o pradėjau čia pati plepėt  blush2.gif  Ech atsiminimai ilindus į sutus namučius užlūdo  wub.gif

Nu Jus merginos ir greitos smile.gif Kad man taip blush2.gif O tai kažko su kiekviena diena baimė didėja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 05 gruodžio 2013 - 14:44
Sveikos,
QUOTE(Myciute @ 2013 12 04, 17:33)
Bum, sekmes tau! kad prasidetu ir butu lengvai ir greitai  4u.gif  kuriuos Gn esi? kur didysis brolis?

Nu aš jau namie, bet kol kas be leliuko biggrin.gif Nusprendė kad čia paruošiamieji. Buvo sąrėmiai, gan dažni, bet veikla nevyko, kaip 3 cm, taip 3.. Galiausiai ir sąrėmiai apsiramino, tik kas 10 min buvo, tai vakare mane į skyrių iškėlė, nu ten bent pamiegot ėjo, po bemiegės nakties jau norėjosi biggrin.gif Pamiegojau iki 3 nakties, o po to nedavė ramybės vėl tie sąrėmiai, kas 10 min vis prižadina ir bandai iškentėti susirietus doh.gif Tai va, ir paleido mane su tokiais namo, sako kai bus kas rimčiau atvaryk biggrin.gif Jo, gerai paskaitinėt tokias istorijas kur tik pukšt ir yra, kitiem tenka paromis kankintis biggrin.gif
Atsakyti