Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

QUOTE(Germinė @ 2013 09 07, 12:47)
Sugrįš pavasarį saulėtą.Toks keistas rudeniškas liūdesys ....besparnių žemės paukščių...

Mane rudeni irgi kazkoks liudesys apima, kad ir koks grazus tas ruduo butu, vistiek sirdy kazko liudna verysad.gif
Atsakyti
o s turiu vaiskta nuo rudeninio liudesio... lotuliukas.gif liudziu visus metus,tad ruduo mane neveikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 09 07, 19:06)
pas neurologus buvai? čia jų sritis 4u.gif

Buvau, bet nieko kažko ir nepasakė. Liepė pavaikščiot, pataikyt užsimerkus į nosį. Vaizdas buvo kai policininkai liepia girtam taip daryti. biggrin.gif Išrašė kažkokių vaistų nuo svaigimo, davė lankstinuką pratimams daryti, sakė jeigu nepraeis, ateiti kitą savaitę. ax.gif
QUOTE(Germinė @ 2013 09 07, 19:47)
Man su anemija taip buvo.Žiūrėk savęs  4u.gif

Aš iš pradžių ir galvojau, kad man gali būti geležies trūkumas, bet padarė tyrimus viskas normos ribose. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(mentas @ 2013 09 07, 22:17)
o s turiu vaiskta nuo rudeninio liudesio...  lotuliukas.gif  liudziu visus metus,tad ruduo mane neveikia  lotuliukas.gif

Įgauni imunitetą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 09 07, 12:58)
Tai darbuotoja sako jeigu bus įmantrūs baldai,  parketas ar geresnis televizorius namie nesitikėkit nieko gauti. Tai galvoju kad gauti tą maitinimą jaučiu reikia kad būtų apsilupęs linoliaumas, šaldytuve būtų pora kiaušų, o užuolaidos nuo karakosmečio laikų  biggrin.gif

Nu idomiai.. Gal jie rekomenduoja pvz nusikabint telika(pirkta gal pries visas krizes/pizes),atlauzt vaikams ir sumaitint? Kas per vertintojas vaiksto?Dokumentus gal rodyti pries kada pirkta,kiek moketa,o gal is vis dovanojo kaimynai? g.gif Ka tas parketas sudetas gyvenime vaikams siandien duoda?Ka ta uzuolaida,sijona vaikui i mokykla gal nukabinus persiut doh.gif Nu pypiec zodziu,noreciau pasidiskutuot su tuo "vertintoju" cool.gif
Galvoju mokinio krepseli(ar kaip ten vadinasi) "susitvarkyt" is mokyklos.. Bet reikia i mokykla kreiptis ania,ne soc skyriu?.. Nesinori.. Cia skaitosi gal kad is mokyklos lesu "atimama"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 09 08, 07:34)
Nu idomiai.. Gal jie rekomenduoja pvz nusikabint telika(pirkta gal pries visas krizes/pizes),atlauzt vaikams ir sumaitint? Kas per vertintojas vaiksto?Dokumentus gal rodyti pries kada pirkta,kiek moketa,o gal is vis dovanojo kaimynai? g.gif Ka tas parketas sudetas gyvenime vaikams siandien duoda?Ka ta uzuolaida,sijona vaikui i mokykla gal nukabinus persiut  doh.gif  Nu pypiec zodziu,noreciau pasidiskutuot su tuo "vertintoju"  cool.gif
Galvoju mokinio krepseli(ar kaip ten vadinasi) "susitvarkyt" is mokyklos.. Bet reikia i mokykla kreiptis ania,ne soc skyriu?.. Nesinori.. Cia skaitosi gal kad is mokyklos lesu "atimama"? g.gif

nu. mes irgi plokscia tv pirkom dar pries mazajai gimstant kai ne taip biednai gyvenom. turbut irgi reiktu slepti, sekcija irgi, netgi saldytuva pirkta pries 8m slept biggrin.gif sudetas is dovanotu grindis, lupt lauk ir rodyt plikas lentas su 1cm tarpais tarp ju? na negi butu teke kviestis ta moteriske, kad pasakytu jog atidave jai nereikalinga parketa doh.gif lotuliukas.gif

Ginta, taip, reikia kreiptis i soc del krepsiuko smile.gif
Atsakyti
Audryta-neuztektu tik pasikviest moteriske kuri atidave parketa,reiktu parodyt dovanojimo orderi gal koki lotuliukas.gif lotuliukas.gif
I soc,tai mokyklos socialini darbuotoja ar kazkur i miesto sociali skyriu? g.gif
Papildyta:
Dabar galvoju.. Pas kaimynus baisu,sienos nupaisytos,tapetai sudraskyti,sofa/lova be kojos pasvirus,ant lango grynai skurlis uzkabintas segtukais.. Veidrodis vonioj ant gyvatuko "pakabintas" ir pan. Bet ju pajamos maziausiai dvigubai didesnes uz musu seimos bigsmile.gif Nu juokdariai su tais vertinimais,ne kitaip doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 09 08, 08:10)
1. Audryta-neuztektu tik pasikviest moteriske kuri atidave parketa,reiktu parodyt dovanojimo orderi gal koki lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
2. I soc,tai mokyklos socialini darbuotoja ar kazkur i miesto sociali skyriu? g.gif/b]

1. doh.gif laugh.gif
2. i miesto soc skyriu
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 09 08, 07:34)
Nu idomiai.. Gal jie rekomenduoja pvz nusikabint telika(pirkta gal pries visas krizes/pizes),atlauzt vaikams ir sumaitint? Kas per vertintojas vaiksto?Dokumentus gal rodyti pries kada pirkta,kiek moketa,o gal is vis dovanojo kaimynai? g.gif Ka tas parketas sudetas gyvenime vaikams siandien duoda?Ka ta uzuolaida,sijona vaikui i mokykla gal nukabinus persiut  doh.gif  Nu pypiec zodziu,noreciau pasidiskutuot su tuo "vertintoju"  cool.gif

PAs mus tai soc skyriuje reikia viska tvarkytis,ne mokykloje.
Atsakyti
Labas rytas
gražu, giedra lauke, o maniškės nesustodamos loja, nes kosuliu tai jau nepavadinsi doh.gif nors penktadieni jau pradėjom vėl hormonų maratoną verysad.gif

Nikte, soc.darbuotoja surašo aktą, kur aprašo gyvenimo sąlygas (jūsų, vaikų), baldų ir technikos "senumą"...kiek girdėjau, į šaldytuvus nelenda biggrin.gif bet čia gal nuo darbuotojos priklauso

QUOTE(enrikyte @ 2013 09 07, 23:37)
Aš iš pradžių ir galvojau, kad man gali būti geležies trūkumas, bet padarė tyrimus viskas normos ribose.  ax.gif
tau spec. tyrimą darė? dėl geležies? ar tik bendrą kraujo tyrimą?
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 08, 08:35)
Nikte, soc.darbuotoja surašo aktą, kur aprašo gyvenimo sąlygas (jūsų, vaikų), baldų ir technikos "senumą"...kiek girdėjau, į šaldytuvus nelenda  biggrin.gif bet čia gal nuo darbuotojos priklauso   

Greičiausiai nuo darbuotojos priklauso, nes pas mano vieną draugę lindo, o pas kitą tiesiog ant staliuko padėjusi dokus viską surašė.

Vakar šeima bulves kasė, o naktį Lukrecija kosėjo doh.gif Pyyyypt, bandau šiandien ją atsigriebti, nes su direktore mudvi ir taip karo kirvį iškasusios doh.gif
Atsakyti
man kai svaigo galva, aš į priėmimą moviau. bbuvo kraujotakos sutrikimas, lašinių pavarė, liepė po to plečiančių gert.

dėl tų vaikščiojimų po namus. tai jos gi irgi suvokia šitų tikrinimų absurdiškumą, mato ir surašo viską kaip reikia, geriau būtų paklaust tų, pas kurias ėjo, sm turbūt bus tokia tema (nes ko čia nėra). nemanau, kad koks naujesnis tv "atims" teisę valgyt nemokamai.

mokyklų soc pedagogės turi išskirtinę teisę tvarkyt maitinimus, jei pvz vaiko tėvai užsieny, o babulėm palikti vaikai be jokių popierių, įgaliojimų. tai jos žinodamaos situaciją ir sutvarko nemokamą. yra kurios soc tingi tą tvarkyt, tai remiasi tk soc skyrių duomenimis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 09 08, 09:31)
dėl tų vaikščiojimų po namus. tai jos gi irgi suvokia šitų tikrinimų absurdiškumą, mato ir surašo viską kaip reikia, geriau būtų paklaust tų, pas kurias ėjo, sm turbūt bus tokia tema (nes ko čia nėra). nemanau, kad koks naujesnis tv "atims" teisę valgyt nemokamai.

pameni kai sakiau, kad soc pas mane vaiksciojo? tai va, sako per gera sekcija turit blink.gif
Atsakyti