Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Nu ką, gavau šian šukas, na super bigsmile.gif aš net savo plaukus tik išplovus sušukavau ir išdžiovinau, nesipučia taip baisiai kaip anksčiau thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus buvo gal kiek kitokia situacija. Tada Erikas buvo antrokas. Namuose matau kad vaikas grybą pjauna su matematika nes nemoka, lietuvių kalbos nesupranta, žiūriu didelėm akim ir nežino kas yra sakinio dalys.... Pradžioj galvojau gal šiaip durniuoja, pradėjau gilintis į situaciją ir pamačiau kad vaikas ne šiaip apsimeta kad nemoka, o iš tiesų nemoka. Ėjau pas mokytoją, viskas puiku vos ne geriausias mokinys. Pervedžiau jį į kitą mokyklą, nuėjus buvo žiauriai sunku nes klasės gale vilkosi, nemokėjo nieko. Sunkiai bet persilaužėm ir labai džiaugiuosi kad vaiko pas aną mokytoją nepalikau ax.gif Dabar jis mokosi išties gerai, ir tai ne apie pažymius kalbu, o apie žinias kurias turi ax.gif

Natuliuncik, tavo parašas superinis. Atrodo žodžiai paprasti, bet labai teisingi rolleyes.gif
Atsakyti
Siand klausiausi Amerikos lietuvio filosofo.. Tevai buvo emigrantai,ukininkai neturtingi.. Tik Amerikoje ismoko rasyti savo pavardes,skaityti..baige vidurine.. Tai paklaustas kaip jam sekesi lipti aukstumom mokslo,atsake,kad pati geriausia motyvacija buvo is tevu gyvenimo.. Mate kaip jiems sunku,kiek jie daug pasieke(emigravo,ismoko rasto,kalbos,nusipirko maza ukeli,paskui dideli) ir tuom nusprende vaikas savyje,kad jam jau nera neimanomu dalyku... biggrin.gif Gaila tik,kad kalbos LT visiskai nemoka..Net nesuprato zurnalisto "Laba diena".. Sako maziukas tik mokedavo,kalbedavo,paskui..
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 09 09, 07:38)
Kuzia mes kiek nueinam tai tiek gerai,nors as pati matau kad negerai,kad ji nei vienas nieko nedaro ir daryt nenori... matai ju toks principas cia bendravimo,kiek nueini tiek viskas puiku,kaip ir su dvyniais... Del Evos tai ten akivaizdus degradavimas...

g.gif
Gal ten su mokykla kas ne taip? Reitingais nesidomejai? Gal pavyktu kitur kur perkelt, nu Eva tai turbut gal nebe, bet bernams g.gif .

Man katik skambino is mokyklos, siulo papildoma mokyma sestadieniais Dominykai. Mokymas privatus, apmoka mokykla.

QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 09, 08:54)
Nu ką, gavau šian šukas, na super  bigsmile.gif aš net savo plaukus tik išplovus sušukavau ir išdžiovinau, nesipučia taip baisiai kaip anksčiau  thumbup.gif

Smagu, kad patiko wub.gif
Atsakyti
Kuzia kalbejau cia su karjetos atvaisere ir su vienos spec mokyklos direktorium,tai sake kad visi tie autstedai nieko verti... todel ir musu mokyklos ataskaitos ir reitingai neblogi,bet...nzn man tai cia ne norma... Smagu del tavo dukriuko,o as plesausi cia mastau kaip cia ka toliau rutuliuoti... Kaip tavo mokslai? as va grizau is saviskiu ir nelabai patenkinta ;(
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 09 09, 20:24)
siulo papildoma mokyma sestadieniais Dominykai. Mokymas privatus, apmoka mokykla.
Šaunuolė Domcė 4u.gif Tik ar nebus per didelis krūvis?
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 09 09, 21:18)
Kaip tavo mokslai? as va grizau is saviskiu ir nelabai patenkinta ;(

Nu snd turiu personalini pokalbi su tutoriu del mano panikos ir baimiu biggrin.gif blush2.gif . O bijau tikrai. Pvz, essay rasymas. 2000 zodziu ir kad kiekvienas kablelis but savo vietoj cool.gif , nekalbant apie spelingo klaidu nebuvima cool.gif . Na, rasymas stiprioji mano puse, bet del klaidu as net lietuviu kalboj nesu tikra. Zinau, kad stipri, bet ne ant tiek blink.gif . O prastesni ivertinimai manes netenkina. Man jie nieko verti ir metai butu sugaisti veltui.

O kas tau nepatiko moksluose?

Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2013 09 09, 21:44)
Šaunuolė Domcė  4u.gif Tik ar nebus per didelis krūvis?

Aciu wub.gif
Maziau drybsojimo prie teliko bus irnesakyk.gif
Atsakyti
ryt atidirbu iki 12 ir tiesiu taikymu į šiaulius thumbup.gif baigės mano vargai vargeliai yahoo.gif

labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 09 10, 17:28)
ryt atidirbu iki 12 ir tiesiu taikymu į šiaulius  thumbup.gif  baigės mano vargai vargeliai yahoo.gif

Tai sveikinam 4u.gif . Čia ilgam baigės ar vėl kokių akcijų bus?
Atsakyti
bent jau maniškio pasirodymas tarptautiniuose vandenyse baigės biggrin.gif sėdės namuose dabar thumbup.gif tiksliau vietoj dirbs
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 09 10, 21:53)
bent jau maniškio pasirodymas tarptautiniuose vandenyse baigės biggrin.gif sėdės namuose dabar  thumbup.gif  tiksliau vietoj dirbs

Tai labai labai gerai. Tau lengviau, bet ir sūneliui paaugliukui labai svarbu, žinai, tėtis "kažkur" yra visai kas kita nei tėtis čia.
Atsakyti
Labas rytas
mes su mažąja namie, vaistai duodami maksimaliai, nepadės, bus š...

QUOTE(Kuzia @ 2013 09 09, 21:24)
Man katik skambino is mokyklos, siulo papildoma mokyma sestadieniais Dominykai. Mokymas privatus, apmoka mokykla.

Smagu, kad patiko wub.gif
thumbup.gif kad pas mus taip būtu
o kad žinotum kaip mano undinėlei patinka, ne tas žodis wub.gif anksčiau ji buvo pasiruošusi kaip ragana vaikščiot, kad tik nesišukuot, nes net ir su geriausioms šukom kuokštais plaukus išraudavom (pas ja labai pučiasi plaukai ir smulkiai smulkiai garbanojasi, tai jie savaime susivelia), o dabar pasaka wub.gif Ačiūkas tau oro_buckis.gif

QUOTE(Kuzia @ 2013 09 10, 09:32)
Nu snd turiu personalini pokalbi su tutoriu del mano panikos ir baimiu biggrin.gif  blush2.gif . O bijau tikrai. Pvz, essay rasymas. 2000 zodziu ir kad kiekvienas kablelis but savo vietoj cool.gif , nekalbant apie spelingo klaidu nebuvima cool.gif . Na, rasymas stiprioji mano puse, bet del klaidu as net lietuviu kalboj nesu tikra. Zinau, kad stipri, bet ne ant tiek blink.gif . O prastesni ivertinimai manes netenkina. Man jie nieko verti ir metai butu sugaisti veltui.
žaviuosi tavimi wub.gif

QUOTE(arden @ 2013 09 10, 17:28)
ryt atidirbu iki 12 ir tiesiu taikymu į šiaulius  thumbup.gif  baigės mano vargai vargeliai yahoo.gif
sveikinu thumbup.gif pagaliau šeima bus kartu thumbup.gif
Atsakyti