QUOTE(Cygnus @ 2013 10 11, 15:13)
Saulyna,
Konvalia pati histeroskopija tai tikrai nebaisi procedūra - galiu papasakot kaip viskas vyksta

Atvažiavau į priimamąjį 7 ryte, supildėm dokumentus, nusirengi ir guliesi į lovą po kaldra, tada jau veža tave su lova į operacinę, kur suleidžia į veną vaistukų ir užmiegi, atsibundi reanimacijoj pabūni kokį 15 min ir tada jau parveža į palatą, sulašina vaistukus nuo skausmo, o tada jau gali keltis iš lovos jei nori - man kelias dienas svaigo galva po to, skaudena pivuką dar ir dabar ir tas kraujavimas vis dar nesiliaujantis.. bet skaičiau kad gali būti net iki dviejų savaičių
O laparaskopija man pasirodė kur kas bjauresnė operacija nei histero - man nedarė jos, bet kitos mergaitės visos po laparaskopijos gulėjo, tai drenai iš pilvo išvesti kažkokie, į maišiuką bėga kraujas, vos pavaikščioja.. nežinau nenoriu nugąsdint, gal ten sudėtingos operacijos joms buvo, bet man pasirodė baisu, manau geriau jau pasiruošt prieš laparaskopiją psichologiškai kad visko gali būti..
O dėl skaudžios patirties - ne aš ją apturėjau, bet mano artimieji.. nenoriu net apie tai kalbėt.. visą nėštumą darėsi tyrimus, prisižiūrėjo, žiejo echoskopu ir niekas nieko nematė, o vaikelis gimė su apsigimimais..
Papildyta:
Pakeisti gal ir negali, bet bent jau psichologiškai gali tam pasiruošt - o čia viskas gerai, viskas super ir bac pagimdai ir sužinai, kad vaikelis gali neišgyvent ir jo laukia N plastinių operacijų..

kažkaip visada galvojau kad nesąmonė tos 3D vaisiaus echoskopijos, bet dabar svarstau gal tai padėtų pamatyt iš anksto tai, ko nemato su paprastu echoskopu..
O išleidžia tą pačią dieną? Kada jau į darbą galima grįžt? Man darė laparoskoiją, neturėjau jokių drenų, greitai atsigavau, kitą dieną išleido, tai iškart su MB dar į kavinę nuėjom

Tie svaigimai matyt nuo narkozės, žiūrint kaip organizmas ją priima.
Kokią liūdną istoriją tu papasakojai

Bet tai koks tas gyvenimas, vienos saugo save, vartoja įvairius papildus, ir tokia nelaimė atsitinka, o kitos rūko, geria ir sveikus vaikus pagimdo, kurius paskui dar pameta...
Papildyta:
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 11, 17:06)
Musu per 3 Iui buvo 08.15 14mln/ml o 09.01 tik 5mln.. Nesamone kazkokia, del streso pries Iui negali but nes spermiukai juk gaminasi3menesius...
Ir man taip atrodo, kad taip gret sumažėt negali, bet kai biologės paklausėm, kaip tai gali būt, tai pasakė, kad gal MB stresuoja prieš IUI, bet jis ne iš tų, kad tokius dalykus imtų į galvą
Papildyta:
QUOTE(misheliina2 @ 2013 10 11, 17:10)
Sveikos
Visoms linkiu pamatyti issvajotas II pagaliukus
Sveika prisijungus prie mūsų draugiško būrelio