Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

Sveikos 4u.gif
Noreciau prisijungti prie jusu, jau antra diena su clostu ruosiames kita savaite daryti pirma IUI. Musu istorija ax.gif jau bandom daugiau nei 2 metus, pries 4 men. daryta LP kuriuos metu rado kelis zidinukus endometriozes, prideginti LP metu. Turime problema su vyro turtu, ir su kiekvienu tyrimu tas turtas tik blogeja, pries pora men. dar ir leukocitai atsirado, gyde su antibiotikais, hormonais, antradieni pridave turta tyrimui, tai dar blogesnis negu buvo, nors ir negeria, neruko, sportuoja, vartoja vitaminus. Procedura darysim pas ZZ pasakiau kad nekokie MB tyrimai, tai sake nieko vis tiek bandyt laime. Tai kazkaip man toks poziuris nelabai patiko, bet vis tiek kita savaite bandysim. Gal kas kita savaite irgi ruosiasi IUI daryt?

Visoms linkiu pamatyti issvajotas II pagaliukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misheliina2: 11 spalio 2013 - 17:11
QUOTE(JusHal @ 2013 10 11, 14:30)
Mums gydytojas siuo klausimu pasake, kad paskutines dienos nieko nepadetu. Turtas, kuris naudojamas IUI pradedamas gaminti pries tris menesius (toks turto augimo laikas), be to, kad kiekis svyruoja, yra labai normalu.

Mes darem siandien pirma IUI, rytoj pakartojam. Liepe prie IUI tik 2 dienu pertrauka padaryt, tai suleido man snd tik 0,5ml ir tik 1mln isvalyto turto. Toks rozines spalvos skystimelis buvo. Bet rytoj ryte, sake, reikia tiketis didesnio kiekio. Nezinau, kaip ten jie matuoja.  g.gif

Beje, kazkuri saket, kad IUI visai neskausminga, bet kai ivede adatele, tai iki smegenu skausmas nuejo...  doh.gif

Na matyt dar ne O dienele buvo del skausmuko:/ o tikrai kur dareisi jeigu ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2013 10 11, 12:38)
Taip išeina, kad Jūsų pablogėjimas per 2 dienas 44 proc.
Mūsų atveju per pusmetį 79 proc.
Nepatinka man tai... Ainyte, o kuriose labaratorijose darėtės?

Tyremes ir daremes iui VK. Dar neatmetu galimybes, kad nespejo sperma per tas dvi d. subrest. Gal tie tyrimai teisingi, bet vistiek esu isitikinus, kad is pirmo karto galimybe pastoti yra maza, ne del musu kaltes sad.gif
Atsakyti
Merginos, o jums galvos neskauda ax.gif ? As cia rimtai, sugeriau siandien pirma tablete Clomid ir galva tiesiog plesia per puse visa diena, nesuprantu nuo ko, vos ne iki pykinimo... unsure.gif Ir kavos geriau, ir vandens 3litrus, isejau grynu oru pakvepuot per pietu pertrauka ir ne kiek nepraejo nuo kokios 10 ryto blink.gif
Negaliu kaltinti vaistu, nes tik pirma diena, bet gal koks poveikis pasalinis, tik kazin ar taip greitai pasireikstu g.gif

misheliina2 sveika ir neuzsibuk mirksiukas.gif 4u.gif
O TB jeigu dare pakartotine po antibu gerimo, tai gal ir tai situacija pablogino, esu skaicius, kad antibai nieko gero grikiukams schmoll.gif O ka ZZ? Kokiu papildu, vaistu pasiule ar isvis nieko..?
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 10 11, 17:10)
Sveikos 4u.gif
Noreciau prisijungti prie jusu, jau antra diena su clostu ruosiames kita savaite daryti pirma IUI. Musu istorija  ax.gif jau bandom daugiau nei 2 metus, pries 4 men. daryta LP kuriuos metu rado kelis zidinukus endometriozes, prideginti LP metu. Turime problema su vyro turtu, ir su kiekvienu tyrimu tas turtas tik blogeja, pries pora men. dar ir leukocitai atsirado, gyde su antibiotikais, hormonais, antradieni pridave turta tyrimui, tai dar blogesnis negu buvo, nors ir negeria, neruko, sportuoja, vartoja vitaminus. Procedura darysim pas ZZ pasakiau kad nekokie MB tyrimai, tai sake nieko vis tiek bandyt laime. Tai kazkaip man toks poziuris nelabai patiko, bet vis tiek kita savaite bandysim. Gal kas kita savaite irgi ruosiasi IUI daryt?

Sveika prisijungusi prie musu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 11, 18:02)
Merginos, o jums galvos neskauda  ax.gif ? As cia rimtai, sugeriau siandien pirma tablete Clomid ir galva tiesiog plesia per puse visa diena, nesuprantu nuo ko, vos ne iki pykinimo... unsure.gif Ir kavos geriau, ir vandens 3litrus, isejau grynu oru pakvepuot per pietu pertrauka ir ne kiek nepraejo nuo kokios 10 ryto blink.gif
Negaliu kaltinti vaistu, nes tik pirma diena, bet gal koks poveikis pasalinis, tik kazin ar taip greitai pasireikstu g.gif

misheliina2 sveika ir neuzsibuk  mirksiukas.gif  4u.gif
O TB jeigu dare pakartotine po antibu gerimo, tai gal ir tai situacija pablogino, esu skaicius, kad antibai nieko gero grikiukams schmoll.gif O ka ZZ? Kokiu papildu, vaistu pasiule ar isvis nieko..?

vaistu salutinis poveikis buna labai individualus kiekvienai, pvz. man nuo closto buvo nemiga, 5 paras beveik nemiegojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 11, 15:13)
Saulyna, Konvalia pati histeroskopija tai tikrai nebaisi procedūra - galiu papasakot kaip viskas vyksta  mirksiukas.gif Atvažiavau į priimamąjį 7 ryte, supildėm dokumentus, nusirengi ir guliesi į lovą po kaldra, tada jau veža tave su lova į operacinę, kur suleidžia į veną vaistukų ir užmiegi, atsibundi reanimacijoj pabūni kokį 15 min ir tada jau parveža į palatą, sulašina vaistukus nuo skausmo, o tada jau gali keltis iš lovos jei nori - man kelias dienas svaigo galva po to, skaudena pivuką dar ir dabar ir tas kraujavimas vis dar nesiliaujantis.. bet skaičiau kad gali būti net iki dviejų savaičių  verysad.gif
O laparaskopija man pasirodė kur kas bjauresnė operacija nei histero - man nedarė jos, bet kitos mergaitės visos po laparaskopijos gulėjo, tai drenai iš pilvo išvesti kažkokie, į maišiuką bėga kraujas, vos pavaikščioja.. nežinau nenoriu nugąsdint, gal ten sudėtingos operacijos joms buvo, bet man pasirodė baisu, manau geriau jau pasiruošt prieš laparaskopiją psichologiškai kad visko gali būti..  unsure.gif 
O dėl skaudžios patirties - ne aš ją apturėjau, bet mano artimieji.. nenoriu net apie tai kalbėt.. visą nėštumą darėsi tyrimus, prisižiūrėjo, žiejo echoskopu ir niekas nieko nematė, o vaikelis gimė su apsigimimais.. cray.gif
Papildyta:
Pakeisti gal ir negali, bet bent jau psichologiškai gali tam pasiruošt - o čia viskas gerai, viskas super ir bac pagimdai ir sužinai, kad vaikelis gali neišgyvent ir jo laukia N plastinių operacijų..  verysad.gif kažkaip visada galvojau kad nesąmonė tos 3D vaisiaus echoskopijos, bet dabar svarstau gal tai padėtų pamatyt iš anksto tai, ko nemato su paprastu echoskopu..  g.gif

O išleidžia tą pačią dieną? Kada jau į darbą galima grįžt? Man darė laparoskoiją, neturėjau jokių drenų, greitai atsigavau, kitą dieną išleido, tai iškart su MB dar į kavinę nuėjom smile.gif Tie svaigimai matyt nuo narkozės, žiūrint kaip organizmas ją priima.

Kokią liūdną istoriją tu papasakojai verysad.gif Bet tai koks tas gyvenimas, vienos saugo save, vartoja įvairius papildus, ir tokia nelaimė atsitinka, o kitos rūko, geria ir sveikus vaikus pagimdo, kurius paskui dar pameta...
Papildyta:
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 11, 17:06)
Musu per 3 Iui buvo 08.15 14mln/ml o 09.01 tik 5mln.. Nesamone kazkokia, del streso pries Iui negali but nes spermiukai juk gaminasi3menesius...

Ir man taip atrodo, kad taip gret sumažėt negali, bet kai biologės paklausėm, kaip tai gali būt, tai pasakė, kad gal MB stresuoja prieš IUI, bet jis ne iš tų, kad tokius dalykus imtų į galvą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(misheliina2 @ 2013 10 11, 17:10)
Sveikos 4u.gif

Sveika prisijungus prie mūsų draugiško būrelio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 11 spalio 2013 - 19:12
Jungiuosiu oficialiai po IUI procedūros 4u.gif
Nieko per daug neskaudėjo, tik šiaip toks nemalonus jausmas kai pro gimdos kaklelį vedė. Vienintelis neramumas, kad folikulo nebebuvo g.gif tai čia negeras ženklas? unsure.gif nes daug kas rašo, kad prieš ovuliacija procedūrą geriau daryti? Ar kažką maisau?
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 11, 19:02)
Merginos, o jums galvos neskauda  ax.gif ? As cia rimtai, sugeriau siandien pirma tablete Clomid ir galva tiesiog plesia per puse visa diena, nesuprantu nuo ko, vos ne iki pykinimo... unsure.gif Ir kavos geriau, ir vandens 3litrus, isejau grynu oru pakvepuot per pietu pertrauka ir ne kiek nepraejo nuo kokios 10 ryto blink.gif

misheliina2 sveika ir neuzsibuk  mirksiukas.gif  4u.gif

4u.gif s irgi apie ta skaiciau, cia is vis pagalvojus, kad grikiukams viskas kenkia, geriausias rezultatas pas mus buvo po Profertilio, o dabar pasake daug vandens gert, vitamina c ir cinka vartoti. Galutinio tyrimo rezultatu dar neturim, pasake telefonu, kad paseli daro paziuret kas uzaugs, gal kam teko daryti IUI turint leukocitu?
Ir dar toks klausimas o kiek jums siule gydytojas susilaikyti pries IUI ax.gif
Papildyta:
[quote=Renalta,2013 10 11, 19:17]
Sveika prisijungusi prie musu 4u.gif
4u.gif

[quote=Konvalia,2013 10 11, 20:09]
Sveika prisijungus prie mūsų draugiško būrelio 4u.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misheliina2: 11 spalio 2013 - 19:24
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 11, 19:09)
Jungiuosiu oficialiai po IUI procedūros 4u.gif
Nieko per daug neskaudėjo, tik šiaip toks nemalonus jausmas kai pro gimdos kaklelį vedė. Vienintelis neramumas, kad folikulo nebebuvo g.gif tai čia negeras ženklas? unsure.gif nes daug kas rašo, kad prieš ovuliacija procedūrą geriau daryti? Ar kažką maisau?

man taip pat dare IUI po folikulo O smile.gif gyd. patikino, kiad tai gerai, nes zino 100 proc. kad O ivyko thumbup.gif dabar laukiu rezultatu ar tapau nestuke.gif
Papildyta:
[quote=misheliina2,2013 10 11, 19:27]

Ir dar toks klausimas o kiek jums siule gydytojas susilaikyti pries IUI ax.gif
mes smileysex.gif pirmad. vakare, o IUI buvo ketvirtad. viena, tai realiai gavosi 2.5 dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 11, 22:32)
man taip pat dare IUI po folikulo O  smile.gif gyd. patikino, kiad tai gerai, nes zino 100 proc. kad O ivyko  thumbup.gif dabar laukiu rezultatu ar tapau  nestuke.gif

Jums lyg ir nebedaug beliko laukti, savaitę ar dar mažiau? Linkiu pačios geriausios pabaigos nestuke.gif kelintas IUI buvo?
O man pilve kažkoks uraganas vyksta, gurguliuoja, tempia taip įdomiai rolleyes.gif darbai kažkokie vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 11, 20:48)
Jums lyg ir nebedaug beliko laukti, savaitę ar dar mažiau? Linkiu pačios geriausios pabaigos nestuke.gif  kelintas IUI buvo?
O man pilve kažkoks uraganas vyksta, gurguliuoja, tempia taip įdomiai rolleyes.gif darbai kažkokie vyksta smile.gif

Man IUI pirmoji ir tikiuosi paskutine biggrin.gif NT zadu daryti ketvirtadieni arba penktadieni ryte smile.gif siandien 8 DPIUI
Pas mane pilve irgi veiksmas nuolat vyksta, ketvirtadieni visai buvo ramu, o siandien vel maudzia, bet gal nuo to, kad namus tvarkiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 11, 22:56)
Man IUI pirmoji ir tikiuosi paskutine  biggrin.gif  NT zadu daryti ketvirtadieni arba penktadieni ryte  smile.gif siandien 8 DPIUI
Pas mane pilve irgi veiksmas nuolat vyksta, ketvirtadieni visai buvo ramu, o siandien vel maudzia, bet gal nuo to, kad namus tvarkiau g.gif

Ir man pirmoji, bet irgi noriu, kad ji būtų vienintelė ir sėkminga blush2.gif tai dar viena savaitė ir linkiu teigiamo nt testo 4u.gif maudimas gali būti geras ženklas, kad gimda plečiasi ir ruošiasi nėštumui mirksiukas.gif svarbu kuo daugiau teigiamų emocijų smile.gif
Atsakyti