QUOTE(Bryana @ 2013 10 12, 07:40)
sveika,mano buvo vienas ovuliaves kitas ne o uzkibo abu:) taip kad nesijaudink ir ramiai lauk
Bryana, dvynukai

Sveikinu!!!!
[quote=Konvalia,2013 10 11, 19:09]
O išleidžia tą pačią dieną? Kada jau į darbą galima grįžt? Man darė laparoskoiją, neturėjau jokių drenų, greitai atsigavau, kitą dieną išleido, tai iškart su MB dar į kavinę nuėjom
Tie svaigimai matyt nuo narkozės, žiūrint kaip organizmas ją priima.
Kokią liūdną istoriją tu papasakojai
Bet tai koks tas gyvenimas, vienos saugo save, vartoja įvairius papildus, ir tokia nelaimė atsitinka, o kitos rūko, geria ir sveikus vaikus pagimdo, kurius paskui dar pameta...
Papildyta:
Išleido tą pačią dieną vakare, bet su mano parašu, nes šiaip sakė turėjo dar porą dienų palaikyt. Į darbą galvojau kad iškart eisiu, bet gydytoja liepė pasisaugot ir davė biliotenį 10 dienų - liepė nieko nekilnot sunkaus, nesportuot, nesušalt, nesilankyt viešose vietose - žodžiu liepė saugotis kad koks uždegimas ar infekcija neprisimestų
na bet manau čia viskas nuo gydytojų priklauso - mane labai jau prižiūri ir saugo mano gydytoja
nu matyt pas tave lengviau viskas buvo su ta laparaskopija
mergaitėms kurias aš mačiau matyt sudėtingi atvejai buvo
O išleidžia tą pačią dieną? Kada jau į darbą galima grįžt? Man darė laparoskoiją, neturėjau jokių drenų, greitai atsigavau, kitą dieną išleido, tai iškart su MB dar į kavinę nuėjom

Kokią liūdną istoriją tu papasakojai

Papildyta:
Išleido tą pačią dieną vakare, bet su mano parašu, nes šiaip sakė turėjo dar porą dienų palaikyt. Į darbą galvojau kad iškart eisiu, bet gydytoja liepė pasisaugot ir davė biliotenį 10 dienų - liepė nieko nekilnot sunkaus, nesportuot, nesušalt, nesilankyt viešose vietose - žodžiu liepė saugotis kad koks uždegimas ar infekcija neprisimestų

nu matyt pas tave lengviau viskas buvo su ta laparaskopija

QUOTE(Bryana @ 2013 10 12, 09:40)
sveika,mano buvo vienas ovuliaves kitas ne o uzkibo abu:) taip kad nesijaudink ir ramiai lauk
Iskart vilties daugiau suteiket

o jus tyliai, bet nuosirdziai sveikinu su dvigubu stebuklu

Is kelinto IUI pasiseke?

QUOTE(Bryana @ 2013 10 12, 07:40)
Kaip saunu

QUOTE(Bryana @ 2013 10 12, 13:19)
is 3iui,tik kazin ar pasiseke,pradejo tept rudai.vakare nuleksiu iki gines
Laikykis, Duphaston'o negailėk.
Laikau kumštukus už tave.
QUOTE(Bryana @ 2013 10 12, 13:19)
is 3iui,tik kazin ar pasiseke,pradejo tept rudai.vakare nuleksiu iki gines
tikiuosi viskas bus gerai ;-)o duphastona gerete?kiek tableciu per diena?
Man siandien visa diena kazkaip pilvuka maudzia. Ar cia taip turi buti po proceduros?