Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Konvalia @ 2013 10 15, 08:33)
Mano tuometinė ginė irgi sakė iškart po mm bandyt ir nelaukt, nes po LP dižiausia tikimybė pastot. Iki mm manyčiau, kad reikėtų vis dėlto palaukti, nes vis dėlto 3 skylutės padarytos, kiaušidės pakliudytos, turi viskas sugyt, pasišalint vaistai, suleisti per narkozę  smile.gif

Taip del mm sulaukimo tikrai pritariu.. Na uzsirasiau penktadieniui pas savaja, is VK reikia issibraukti, kita menesi galbut startuot su 5iui LP ciklui praejus.. Bet ir gydytoja 5IUI reikes turbut dar issirinkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 15 spalio 2013 - 08:49
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 15, 08:48)
Taip del mm sulaukimo tikrai pritariu.. Na uzsirasiau penktadieniui pas savaja, is VK reikia issibraukti, kita menesi galbut startuot su 5iui  LP ciklui praejus.. Bet ir gydytoja 5IUI reikes turbut dar issirinkt  g.gif

To gerojo gydytojo suradimas tai tikrai nemenka užduotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 15, 08:04)
Ooo, as tuo paciu sakiau jei LP daryt tai ir hystero kaip cia ir skaicius esu nemazai Mastau mastau... Pas A.M. buvau net uzsirasius Vilniuje, bet paskui pasiskaiciau kad su D.V. jos panasaus kompetetingumo lygtai plius minus... Dar turiu minti pas V.Klim pradet gal vazineti, bet tai vel viskas atrodo is naujo... Gal reikia dabar pasidaryt cia BMP kaune LP pas savo gine, o paskui su gydytojais sprestis kita cikla  g.gif  Gal ir po LP jei anksti padarys bent naturaliai galesim gal pabandyti su MB

As irgi rinkausi tarp A.M ir D.V, A.M.pasirinkau tik todel, kad pas ja buvo galima greiciau patekti biggrin.gif
As tavo vietoje tikrai bandyciau dar pasidaryti kokius galimus tyrimus, kad vel netektu skaudziai nusivilti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Is savo patirties apie LP + hystero - dare pries O, jei gerai pamenu 8-9 CD, isoperavo ryte apie 9, namo vaziavau apie 4 po pietu, o po 48valandu skridau namo viena, be jokios palydos ir pagalbos su bagazu biggrin.gif
Buvau visokiu baubu prisiskaicisu apie LP, bet kaip ir visur kitur gyvenime - svetima patirtimi vadovautis nereikia schmoll.gif
Jauciausi gerai, stipri, nesuvartojau nei vienos nuskausminamuju tabletes. Kol issivaiksciojo dujos buvau toks balionelis, skaudejo pecius ir nugara, bet cia daznas reiskinys. Jokiu drenu, savaitem gulejimo lovoje, nieko panasaus schmoll.gif Buvau save itikinus, kad viskas bus GERAI, ir iskesiu viska, ka reikes, kad tik mums pavyktu ax.gif
Siek tiek pakraujavau pirmas dienas, o trecia/ketvirta prasidejo normalios mmm (gydytoja perspejo, kad ciklas gali padurniuoti), truko kaip visada 5dienas. Apie smileysex.gif dvi savaites tikrai net pagalvot nesinorejo, vistiek tempia ten kazkur siek tiek ir savisaugos instinktas neleidzia arciau pilvo prisiliesti schmoll.gif
Be abejo, viskas priklauso nuo kiekvienos musu skausmo skales ir atradimu LP metu. Man uzdegino endo zidinukus ir cista pasalino, praejo viskas be kompikaciju, manau ir tai turejo itakos savijautai.
Po LP dazniauiai liepia patiems bandyti, taip ir mums buvo, bent 3 menesius. Sako, padideja galimybe naturaliai pastoti po LP.

O gero gydytojo suradimas tikrai uztrunka doh.gif As dar dabar saviske nezinau ar pasitikiu, bus matyt po IUI.
As pati ja ir ikalbejau man LP daryti, nes ji tokia daugiau naturaliste pas mane, mazdaug kam tau ta operacija, invazija, narkoze ir t.t., bet issireikalavau galiausiai ir tikrai nesigailiu. Bent jau nereikia spelioti ar yra ten kas blogo ar ne. Man paciai geriau nuo to, kad zinau, kokia yra tiksli priezastis, nors gydytoja sako, kad tai nera pakankama priezastis nepastojimui ir mums pripaiso nepaaiskinamos priezasties nevaisinguma doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 10 15, 08:16)
Labas rytas visoms  4u.gif

Saulyna, sampanas padejo?  smile.gif  As irgi manau, kad gal pries 5IUI vertetu geriau pasidaryt LP, gal cia tikrai kokia neperdidziausia priezastis, kuria Lp metu pasalinus 5IUI bus tikrai sekminga!!

Konvalia, Renalta saunuoles uz kantrybe  4u.gif  ir as dar laukiu smile.gif
O kada jau sakot galetu matytis? snd pas mane tik 11 diena po IUI, tai nzn kiek cia tempt... galvojau gal iki mmm dalauksiu, bet va 4dieni prireike skubiai isvaziuot, tai galvoju pagadinsiu NT ketvirtadieni, bus 13 d po IUI. Sakot matytus jeigu butu?
Snd BT buvo 36.9, nukrito smile.gif ir siaip nezinau kodel, bet kazkaip tokios ne pacios optimiskiausios kazkodel mintys smile.gif net neisivaizduoju kodel smile.gif

Nu bet bus kaip bus  smile.gif

Man siandien 12 DPI, labai noreciau ryt ryte pasidaryti NT, bet labai fear.gif vieno I.
Todel dar palauksiu iki ketvirtad.
Manau, kad jeigu uzkibo tai 13 DPIUI jau turetu buti koks vaiduokliukas smile.gif
Atsakyti
Oj kaip nemegstu to laukimo pries pat mmm schmoll.gif Todel namie niekuoment neturiu NT, kad nagai neniezetu biggrin.gif
Renalta, kantrybes 4u.gif
Kuo geriausiu ziniu dabar jau is taves lauksim rolleyes.gif
13DPIUI jau turetu vaiduokliauti teoriskai.
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 15, 10:30)
Oj kaip nemegstu to laukimo pries pat mmm schmoll.gif Todel namie niekuoment neturiu NT, kad nagai neniezetu biggrin.gif
Renalta, kantrybes  4u.gif
Kuo geriausiu ziniu dabar jau is taves lauksim rolleyes.gif
13DPIUI jau turetu vaiduokliauti teoriskai.

Ryte dar truskau viltimi ir pasitikejimu, o va pries gera val atsirado tas jausmas kaip pres MMM, kad tuoj tuoj pramus doh.gif bijau net pagalvoti verysad.gif
Atsakyti
Nuejau ir nusipirkau NT.... bet kolkas negadinau, bandysiu nervus ir kantrybe lavint smile.gif)

Renalta darom abi 4dienio ryta? ir atbegam pasidalint naujienom ? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 10 15, 10:45)
Ryte dar truskau viltimi ir pasitikejimu, o va pries gera val atsirado tas jausmas kaip pres MMM, kad tuoj tuoj pramus  doh.gif  bijau net pagalvoti  verysad.gif

kol neatejo tos nelabosios mmm, tol viltis visada yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 15, 10:45)
Ryte dar truskau viltimi ir pasitikejimu, o va pries gera val atsirado tas jausmas kaip pres MMM, kad tuoj tuoj pramus  doh.gif  bijau net pagalvoti  verysad.gif

Renalta, tu man net negalvok susirgti mm! rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mercuria @ 2013 10 15, 11:23)
Nuejau ir nusipirkau NT.... bet kolkas negadinau, bandysiu nervus ir kantrybe lavint smile.gif)

Renalta darom abi 4dienio ryta? ir atbegam pasidalint naujienom ?  4u.gif

Merginos, negundykit jūs manęs su tais testais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 10 15, 11:23)
Renalta darom abi 4dienio ryta? ir atbegam pasidalint naujienom ?  4u.gif

As visom keturiom uz biggrin.gif tik va ar rytoj is ryto mano valia nesusvyruos lotuliukas.gif nes po sios dienos pojuciu jau norejau per pietus lekti ir priduoti krauja, bet atsirado svarbu reikalu ir nespejau blush2.gif
Atsakyti
Nu gerai, daryk ryt, tu vis tiek 1 diena uz amne anksciau IUI dareis lotuliukas.gif hmmm, as tikrsiausiai cia pati save jau nuteikineju, kad aj tiek to, ar taip ar taip ryt parodytu jei butu, o jei nebutu tai nebutu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Konvalia, o kada tu darysi? irgi rytoj?
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 10 15, 12:26)
Nu gerai, daryk ryt, tu vis tiek 1 diena uz amne anksciau IUI dareis  lotuliukas.gif  hmmm, as tikrsiausiai cia pati save jau nuteikineju, kad aj tiek to, ar taip ar taip ryt parodytu jei butu, o jei nebutu tai nebutu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Konvalia, o kada tu darysi? irgi rytoj?

as irgi panasiai mastau lotuliukas.gif as kaip tas vilkas is rusisko animacinio filmuko -cem bolsa pasizu tiem bolsa nalavliu :-)(kuo ilgiau pasedesiu, tuo daugiau sugausiu) jeigu kuri nezinote sio filmuko, tai cia vilkas zuveles eketeje su uodega gaude ir taip save drasino thumbup.gif todel ir as lyg ir noriu pasidaryti NT, bet vis itikinu save, kad dar dienele palauk, bus uztikrinciau lotuliukas.gif
Atsakyti