Labas rytas
Is savo patirties apie LP + hystero - dare pries O, jei gerai pamenu 8-9 CD, isoperavo ryte apie 9, namo vaziavau apie 4 po pietu, o po 48valandu skridau namo viena, be jokios palydos ir pagalbos su bagazu
Buvau visokiu baubu prisiskaicisu apie LP, bet kaip ir visur kitur gyvenime - svetima patirtimi vadovautis nereikia
Jauciausi gerai, stipri, nesuvartojau nei vienos nuskausminamuju tabletes. Kol issivaiksciojo dujos buvau toks balionelis, skaudejo pecius ir nugara, bet cia daznas reiskinys. Jokiu drenu, savaitem gulejimo lovoje, nieko panasaus

Buvau save itikinus, kad viskas bus GERAI, ir iskesiu viska, ka reikes, kad tik mums pavyktu
Siek tiek pakraujavau pirmas dienas, o trecia/ketvirta prasidejo normalios mmm (gydytoja perspejo, kad ciklas gali padurniuoti), truko kaip visada 5dienas. Apie

dvi savaites tikrai net pagalvot nesinorejo, vistiek tempia ten kazkur siek tiek ir savisaugos instinktas neleidzia arciau pilvo prisiliesti
Be abejo, viskas priklauso nuo kiekvienos musu skausmo skales ir atradimu LP metu. Man uzdegino endo zidinukus ir cista pasalino, praejo viskas be kompikaciju, manau ir tai turejo itakos savijautai.
Po LP dazniauiai liepia patiems bandyti, taip ir mums buvo, bent 3 menesius. Sako, padideja galimybe naturaliai pastoti po LP.
O gero gydytojo suradimas tikrai uztrunka

As dar dabar saviske nezinau ar pasitikiu, bus matyt po IUI.
As pati ja ir ikalbejau man LP daryti, nes ji tokia daugiau naturaliste pas mane, mazdaug kam tau ta operacija, invazija, narkoze ir t.t., bet issireikalavau galiausiai ir tikrai nesigailiu. Bent jau nereikia spelioti ar yra ten kas blogo ar ne. Man paciai geriau nuo to, kad zinau, kokia yra tiksli priezastis, nors gydytoja sako, kad tai nera pakankama priezastis nepastojimui ir mums pripaiso nepaaiskinamos priezasties nevaisinguma