QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 14, 17:11)
maziau 1 HCG
Jetau kaip gaila

Laikykis
saulyna27 ir nepasiduok- tikrai kitas kartas bus sekmingas, to nuosirdziai linkiu
Maciau del LP diskutavote, tai ir as savo trigrasi ikisiu

linkiu pasiryzti ir atlikti sia operacija

nes ji tikrai sudeda taskus ant visu musu klausimu- kodel nepavyksta, kas trukdo pastoti? Mes juk nezinome ka savyje nesiojame, o ta endo uzsislepusi mumyse tuno ir neleidzia pastoti...
Man LP atliko pries metus. Gine irgi siule, kad gal dar palaukiam, gal pavyks naturaliai (nuojauta kuzdejo, kad 2metus nepavykstant- toliau nereikia temti laiko), bet pasiryzau ir primygtinai prasiau atlikti LP. Cikla tikrai reikia pries operacija derinti, sake svarbu, kad butum po mm, nebekraujuotum ir kad buciau tikra, jog nesilaukiu. Dabar tiksliai nepamenu, bet man atrodo 9 ar 10 cd man dare. Operacija tikrai nebaisi, nors pati labai, labai bijojau ir operacijos ir narkozes ir t.t. Svarbu buvo issivalyti zarnyna (gulausi is vakaro i ligonine), tada sekanti ryta paruose operacijai, po to atsibudau su pilvuke uzklijuotais trimis pleistrais

ir viskas, sekanti ryta as jau namuose ilsejausi. Nei tepliojo, nei kraujavo, visiskai nieko nemalonaus nejauciau- isskyrus pasiputusi ir kietoka pilvuka ir siulytes jauciau.
Rado pora endo zidinuku, patikrino praeinamuma- prateka laisvai. Gine patare su myliukais nelaukti ir bandyti, nes kaip tik vaisingos mano dienos buvo. Tai mes ir bandeme
Ciklas mano +/- 28d., o 30d. prisiminiau, kad man mm dar neprasideda. Bet galvoju- operacija, narkoze, stresas- del to ir veluoja, labai ir nepergyvenau. Sekancia diena einant pro vaistine nutariau vis tik nusipirkti pora testuku, del visa ko... Na ir parode man II bruksnelius. Abu buvom lengvame soke, nes tikrai nesitikejome, kad iskart gali pavykti.
Butu visa sita istorija ir baigusis laimingai, jeigu 7 sav. nebutu ivykes persileidimas...
Bet, kad LP padeda pastoti, tai faktas- savo kailiu patyriau
Taigi jeigu ilgai nesiseka pastoti, jeigu tepa pries ir po mm- tikrai siulau pasiryzti laparaskopijai

Be to, gavus siuntima is savo gines- operacija nemokama. Pirkau is savo kisenes tik vaistukus ir aisku savo ginei, kuri pati ir atliko operacija atsilyginau
Mergaites- labai laukiu jusu teigiamu testuku

uz visas laikau stipriai suspaudusi kumstukus

jums turi pavykti!