Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Renalta @ 2013 10 17, 09:33)
Sunku ka ir patarti, cia jau tu su gyd. turetumete visa si klausima apsneketi. o ka gyd. siulo?

Ryt uzsirasius pas abi gydytojas,,, ir pas savo gine ir pas vais.spec. pirma einu i VK tai apkalbesiu viska, gal is savo gines issibrauksiu dar jei nutarsiu kad dar LP nedarau.. na kaip minejau dar vyro rezu lauksiu siandien g.gif
Atsakyti
Sveikos!

Ju-Ka, ohohoooo tau ir vaiduokliauja bigsmile.gif Taigi puiku, buk pozityviai nusiteikus, o mes savo ruoztu kumscius paspausim uz tavo vaiduokliuka thumbup.gif Is 5 foliuku, ka gali zinoti, kiek uzkibo bigsmile.gif Kada kartosi NT?

Saulyna27, tarkis su gydytoja, sunku ka ir bepatarti...
As be LP IVF tai jau 100% nesidaryciau, sitokie pinigai, kai velnias zino ko ten viduj gali buti schmoll.gif Nematau, kad kuri nors gydytoja darytu, tiesa sakant... g.gif Jegu darytu, tai rimtai pamastyciau apie kompetencija ir ar ne mano kisenes turinys jiems terupi g.gif
Zinok del endo, as net itarimo neturejau, jokiu skausmu, tempimu, tepliojimu - nic nieko - o visgi rado schmoll.gif Klastingas brudas ta endo doh.gif

Renalta kol mmm nera, tol yra viltis... rolleyes.gif NT negadinsi... blush2.gif ?

Atsakyti
Turiu klausima. Ar jums naudojant dufa ar utrogestan neskauda kiausidziu? As jas jauciu,man padilgcioja. Pasidalinkite patirtimi. Aciu
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 17, 09:54)
Ryt uzsirasius pas abi gydytojas,,, ir pas savo gine ir pas vais.spec. pirma einu i VK tai apkalbesiu viska, gal is savo gines issibrauksiu dar jei nutarsiu kad dar LP nedarau.. na kaip minejau dar vyro rezu lauksiu siandien  g.gif

O vyras kokius tyrimus apart spermogramas daresi?
as mastau gal pradejus nauja cikla dar vyra kur siusti pasitikrinti, nes jis tik spermogramas daresi ir daugiau nieko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 17, 10:01)
Renalta kol mmm nera, tol yra viltis... rolleyes.gif NT negadinsi... blush2.gif ?

Bijau antra karta vel ta nevilti pajusti pamacius I verysad.gif dabar tiesiog susitaikiau ir laukiu MMM. gal jeigu po savaitgalio vis dar nebus mmm tai ir gadinsiu NT smile.gif
Papildyta:
QUOTE(CyBer @ 2013 10 17, 10:04)
Turiu klausima. Ar jums naudojant dufa ar utrogestan neskauda kiausidziu? As jas jauciu,man padilgcioja. Pasidalinkite patirtimi. Aciu

Taip man nuo duphastono padaigo kiausides ypac vakarais smile.gif
kaip suprantu jeigu ateism mmm tai jau sio vaisto gerti nebereikia, ar reikia klausti gyd.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 17, 10:09)
O vyras kokius tyrimus apart spermogramas daresi?
as mastau gal pradejus nauja cikla dar vyra kur siusti pasitikrinti, nes jis tik spermogramas daresi ir daugiau nieko  g.gif

Maniskis daresi ir paseli - nieko neuzaugo, ir hormonus, viskas ok, ir pas Zilaitiene buvo, viska apziurejo tamoxifena gerem po jos ir tiek. bet nelabai kazka daug pagerino, kazkiek.. tai va siandien bus matyt nes siandien lygiai menesis kai pabaige 3 menesiu kursa ( sake bus pagerejus dabar 3 menesius)
Papildyta:
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 17, 10:01)
Saulyna27, tarkis su gydytoja, sunku ka ir bepatarti...
As be LP IVF tai jau 100% nesidaryciau, sitokie pinigai, kai velnias zino ko ten viduj gali buti  schmoll.gif Nematau, kad kuri nors gydytoja darytu, tiesa sakant... g.gif Jegu darytu, tai rimtai pamastyciau apie kompetencija ir ar ne mano kisenes turinys jiems terupi g.gif
Zinok del endo, as net itarimo neturejau, jokiu skausmu, tempimu, tepliojimu - nic nieko - o visgi rado schmoll.gif Klastingas brudas ta endo doh.gif

Aciu uz informacija 4u.gif na taip , kita vertus bet kokiu budu geriausia pastoti kuo naturaliau ! Del pinigeliu tai ir su LP kadangi noriu kuo greiciau pasidaryti (siandien jau atejo mm) tai greiciausia privaciai, nors mano gine dirba ir KMUK, tai gal rasim bendra sprendima kad ji ten mane pasiguldys. As tik viena zinau kad VK turbut guls kryzium kad reik dabar dar 5IUI., uztat ir sprendimas cia daugiau mano pacios turi but greiciausiai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 10 17, 10:09)

Taip man nuo duphastono padaigo kiausides ypac vakarais  smile.gif
kaip suprantu jeigu ateism mmm tai jau sio vaisto gerti nebereikia, ar reikia klausti gyd.?  g.gif

mm atejus nutraukti smile.gif nebera reikalo gerti, tiesa sakant tada nutraukt kai esi tikra kad nesilauki ( as pvz kai dariausi krauja 13DP PRG pas mane buvo jau tik 19 nmol o HCG <0.100 tai kaip ir nebebuvo reikalo testi 4u.gif
Atsakyti
kaip suprantu jeigu ateism mmm tai jau sio vaisto gerti nebereikia, ar reikia klausti gyd.? g.gif
[/quote]
Taip,jei ateis mm nebegerti. Bet butina testi,jei nestuke.gif
parasiau ginei del situ skausmu. Gavau atsakyma,kad neturi skaudeti nei nuo dufo,nei nuo utrogestan. Jokio aisku tada,kodel maudzia.
Atsakyti
[quote=CyBer,2013 10 17, 10:52]
[/quote]
Taip,jei ateis mm nebegerti. Bet butina testi,jei nestuke.gif
parasiau ginei del situ skausmu. Gavau atsakyma,kad neturi skaudeti nei nuo dufo,nei nuo utrogestan. Jokio aisku tada,kodel maudzia.
[/quote]
Tikrai neturi skaudeti, tai ka tada mums abiems skauda g.gif
Atsakyti
Sveikos

[quote=Renalta,2013 10 17, 08:07]
[/quote]
Kol neatejo mmm tai dar yra viltis buti nestuke.gif

[quote=Bryana,2013 10 17, 09:41]
[quote=misheliina2,2013 10 16,
[/quote]

bet as is pradziu nuo 3d. vartojau closta 50mg 2 tab. ir vakar 9cd ziurejo tai niekas neuzaugo, skyre Gonali 75IV iki sekmadienio, bet jokiu skausmu, jokiu tempimu nejauciu tai gal niekas ir neauga schmoll.gif
Labai smagu, kad jums pavyko geros zinios labai gerai nuteikia ax.gif

[quote=Ju-ka,2013 10 17, 09:45]

[/quote]
wub.gif wub.gif wub.gif vaiduokliukas cia labai gerai ax.gif
Atsakyti
[quote=Bella Donna,2013 10 17, 11:01]
Sveikos!

Ju-Ka, ohohoooo tau ir vaiduokliauja bigsmile.gif Taigi puiku, buk pozityviai nusiteikus, o mes savo ruoztu kumscius paspausim uz tavo vaiduokliuka thumbup.gif Is 5 foliuku, ka gali zinoti, kiek uzkibo bigsmile.gif Kada kartosi NT?

Kartosiu 16 DPO ar 16 DPIUI pas mane ta pati diena gaunasi. Iki to laiko lauksiu mm t.y. visai jų nelauksiu biggrin.gif
Rytoj parodysiu tą vaiduokliuką savo, bet manau kad negalima jo skaičiuoti, nes pasirodė tik išdžiuvus .

Aš ir geriu dufastona, tai šiaip jaučiuosi keistai. Ant pilvo nesigauna miegoti, nors mėgstu taip. smile.gif (nakti nejučia pasisuku ant šono ir miegu taip, nors bandau užmigti ant pilvo), Dieną nugarą čiut pamaudžia , gal mmm atsibelda. Ir kas dar mane neramina tai nuo O vis jaučiu gimdos tempimą/traukimą blush2.gif lygtais kai sabai norisi myliuko blush2.gif Vien žo labai jau pradėjau klausytis savęs doh.gif Čiuožia stogas
Atsakyti
QUOTE(CyBer @ 2013 10 17, 10:52)
Taip man nuo duphastono padaigo kiausides ypac vakarais  smile.gif
kaip suprantu jeigu ateism mmm tai jau sio vaisto gerti nebereikia, ar reikia klausti gyd.?  g.gif

O jus po IUI? man po IUI maude net 12 kokia dienu, ir taip gana stipriai. Skaiciau kad ne nuo dufo o nuo Ovitrelle buna .. Bet siaip (mano pamastymu) tiesiog nuo "galingos" O gali buti,...Nes man taip maude kad buvau isitikinus net kad kazkas tupi ...bet pora dienu pries mm praejo ir stai as ju sulaukiau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 17 spalio 2013 - 12:47
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 17, 09:54)
Ryt uzsirasius pas abi gydytojas,,, ir pas savo gine ir pas vais.spec. pirma einu i VK tai apkalbesiu viska, gal is savo gines issibrauksiu dar jei nutarsiu kad dar LP nedarau.. na kaip minejau dar vyro rezu lauksiu siandien  g.gif

Saulyna27, matau neaiškumuose skęsti...
Mano gyd. yra sakiusi, jei 4 inseminacijos nepavyko-reikia tirtis.
O tau be gimdos nuotraukos ar LP inseminacijas darė? Manau neprotinga taip...
Jei po pertaukos planuoji daryti inseminacijas, daryk LP dėl kiaušintakių pratekamumo. O hysteroskopija tikrai nepamaišys, nieko ten sudėtingo.
Mano supratimu nepavykusi inseminacija yra tokia, kai esi įsitikinęs, kad inseminacijos laikas buvo parinktas tinkamai (atidžiai sekant echoskopu, atsižvelgta į OT ir tada nustatoma O diena) o tu nepastojai. Tik tada aš esu tikra, kad inseminacijos nepavyko. Nes kai inseminacijos daromos vieną kartą, jų laikas nustatomas žiūrint į kalendorių, prieš 2 dienas iki ovuliacijos, tai tokios čia ir inseminacijos-gydytojų žaidimai su mūsų pinigais ir sveikata-dalyvavimas loterijoje.
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2013 10 17, 12:55)
Saulyna27, matau neaiškumuose skęsti...
Mano gyd. yra sakiusi, jei 4 inseminacijos nepavyko-reikia tirtis.
O tau be gimdos nuotraukos ar LP inseminacijas darė? Manau neprotinga taip...
Jei po pertaukos planuoji daryti inseminacijas, daryk LP dėl kiaušintakių pratekamumo. O hysteroskopija tikrai nepamaišys, nieko ten sudėtingo.
Mano supratimu nepavykusi inseminacija yra tokia, kai esi įsitikinęs, kad inseminacijos laikas buvo parinktas tinkamai (atidžiai sekant echoskopu, atsižvelgta į OT ir tada nustatoma O diena) o tu nepastojai. Tik tada aš esu tikra, kad inseminacijos nepavyko. Nes kai inseminacijos daromos vieną kartą, jų laikas nustatomas žiūrint į kalendorių, prieš 2 dienas iki ovuliacijos, tai tokios čia ir inseminacijos-gydytojų žaidimai su mūsų pinigais ir sveikata-dalyvavimas loterijoje.

Labukas Katause 4u.gif Man darytas praeinamumas HSU , motinoj ir vaike, tai praeinami... Nu ir pas vyra tik keli milijonai visam ejak... bet visgi nutariau dabar LP kuo greiciau, o po LP bandyti 5IUI,.. jei nepavyks tuomet ilsesimes, 4IUI tai jau tikrai nemazai yra, o VK gydytojai kaip visada aisku kad tik daryt visas tas proceduras...
Atsakyti