QUOTE(Renalta @ 2013 10 17, 10:09)
O vyras kokius tyrimus apart spermogramas daresi?
as mastau gal pradejus nauja cikla dar vyra kur siusti pasitikrinti, nes jis tik spermogramas daresi ir daugiau nieko
Maniskis daresi ir paseli - nieko neuzaugo, ir hormonus, viskas ok, ir pas Zilaitiene buvo, viska apziurejo tamoxifena gerem po jos ir tiek. bet nelabai kazka daug pagerino, kazkiek.. tai va siandien bus matyt nes siandien lygiai menesis kai pabaige 3 menesiu kursa ( sake bus pagerejus dabar 3 menesius)
Papildyta:
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 17, 10:01)
Saulyna27, tarkis su gydytoja, sunku ka ir bepatarti...
As be LP IVF tai jau 100% nesidaryciau, sitokie pinigai, kai velnias zino ko ten viduj gali buti

Nematau, kad kuri nors gydytoja darytu, tiesa sakant...

Jegu darytu, tai rimtai pamastyciau apie kompetencija ir ar ne mano kisenes turinys jiems terupi
Zinok del endo, as net itarimo neturejau, jokiu skausmu, tempimu, tepliojimu - nic nieko - o visgi rado

Klastingas brudas ta endo
Aciu uz informacija

na taip , kita vertus bet kokiu budu geriausia pastoti kuo naturaliau ! Del pinigeliu tai ir su LP kadangi noriu kuo greiciau pasidaryti (siandien jau atejo mm) tai greiciausia privaciai, nors mano gine dirba ir KMUK, tai gal rasim bendra sprendima kad ji ten mane pasiguldys. As tik viena zinau kad VK turbut guls kryzium kad reik dabar dar 5IUI., uztat ir sprendimas cia daugiau mano pacios turi but greiciausiai
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 10 17, 10:09)
Taip man nuo duphastono padaigo kiausides ypac vakarais
kaip suprantu jeigu ateism mmm tai jau sio vaisto gerti nebereikia, ar reikia klausti gyd.?
mm atejus nutraukti

nebera reikalo gerti, tiesa sakant tada nutraukt kai esi tikra kad nesilauki ( as pvz kai dariausi krauja 13DP PRG pas mane buvo jau tik 19 nmol o HCG <0.100 tai kaip ir nebebuvo reikalo testi