QUOTE(Konvalia @ 2013 10 18, 07:55)
Ačiū, Cygnus

O pas tave dar mm neprasidėjo? Įdomu, ar bus dabar su jom kokių pokyčių.
Prieš pusmetį turėjom apie 40 mln, dabar jau vos 20.
LP turėjau prieš metus. Tai dabar svarstau, jei darysiuos histero, ar tik su ja vėl nepakartot LP. Nes jei darysiu tik histeroskopiją ir jos metu nieko blogo neras, vis vien po kurio laiko manau reikės LP daryt. Mane neramina, kad mm jau daugiau nei pusmetį prasideda patepliojimu, o ne staigiu pliūpsniu, kaip anksčiau. Bet tas patepliojimas tai toks šviesus.
Žodžiu, visiškai pasimetusi esu.
Kartais pažiūriu maikos statistiką, tai jos rezultatai nelabai džiuginantys
Agam, pas mane jau mm ketvirta diena

na bent jau supratau kad jos prasidėjo, nes iš nedidelio kraujavimo po histero pradėjau kraujuot jau smarkiai

na nežn tos mm tokio pat gausumo kaip visada man tik keista kad šį kartą nėra jokių krešulių

sakau gal ta histero pamačys man šiuo klausimu

žiesiu tik kiek tęsis ir kaip pasibaigs - ar bus tų rusvų tepliojimų ar ne, tada manau galėsiu spręst ar čia nuo polipo viskas buvo, ar kažkas rimčiau gali man būt...
aš kažkaip irgi beveik gailiuos kad nepasiprašiau ta pačia narkoze gydytojos kad LP padarytų, nes manau kad ir jos man gali prireikt, nes per histero nieko blogo išskyrus tą polipą pas mane nerado..
Konvalia o tu gydytojai buvai užsiminus apie tuos patepliojimus? ar tau jie būna tik pirmą mm dieną ar ilgiau?
Papildyta:
QUOTE(Ju-ka @ 2013 10 18, 08:39)
tikrai normalu dėl BT toks pokytis - skaičiau, kad jei yra BT matuojama anksčiau tai visada jinai būna žemesnė nei matuojant vėliau. Pati buvau išbandžius ir tikrai - jei BT matuodavau kokią 6 h kasdien tai jinai visada būdavo žemesnė nei matuojant vėliau