Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

Rutuliukai27[B] o kiek laiko Jūs bandote? manau, kad nuėjus į kitą kliniką už pinigus padarytų ką Jūs norit.. bet čia jau Jums spręst, ar dar palaukt ar jau kažką daryt. Aš pavyzdžiui nenorėjau ilgiau jau laukt, nes tas laukimas labai psichologiškai veikia ir šiaip manau, kad jeigu yra problemų, jos pačios neišsispręs - ir belaukiant veltui bus gaištamas laikas.. ax.gif
[/quote]

Na mes bandome jau metus, pradzioje buvo bedos sy vyro turtu, dabar jos kaip ir pasitaise, bet butent tas laukimas tiesiog zudantis yra sad.gif. nes moraliskai tikrai labai sodina vis ateinancios mm, ypac kai aplinkui visos drauges nestuke.gif sad.gif
Atsakyti
Na mes bandome jau metus, pradzioje buvo bedos sy vyro turtu, dabar jos kaip ir pasitaise, bet butent tas laukimas tiesiog zudantis yra sad.gif. nes moraliskai tikrai labai sodina vis ateinancios mm, ypac kai aplinkui visos drauges nestuke.gif sad.gif
[/quote]

Na kam pavyksta greitai ir lengvai tas nesupras mūsų jausmų ir to ką mes patiriam.. čia tik mes viena kitą suprantam group.gif
Aš tave puikiai suprantu kad ir tie metai laukimo jau žudo.. frusty.gif bet jeigu buvo bėdos su vyro turtu tai jas manau sunku yra visiškai pašalint.. jeigu tik yra koks pagerėjimas manau greičiau griebkit jautį už ragų ir eikit pas kitą gydytoją, bandykit IUI, manau šioje situacijoje galimas ir šventas melas kad daugiau laiko laukiat gandrų mirksiukas.gif na aišku čia tik mano nuomonė.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maamuxx3 @ 2013 09 05, 21:21)
uzsiauginau pirmajai IUI. Ogi 1 foli 22 mm ir stora trisluoksne gleivine (12 CD). Poryt paskyre procedura.

Ne per velu bus g.gif Folis atrodo tokio dydzio tinkamas jau procedurai....
Atsakyti
[quote=Cygnus,2013 09 06, 12:04]

[/B]Bryana o kokio ilgumo pas tave ciklas? pas mane labai trumpas ciklas 23-26 dienų, tai antra apžiūra buvo 9 Cd, o IUI darėm 11 CD. Jei pas tave ciklas ilgesnis, tai ir folių apžiūra vėliau bus. o aš tavo vietoj daryčiaus OVT - ir jeigu pamatysi teigiamą skambinčiau gydytojai. Aš taip dariau, nes jau 8 CD teigiamą pamačiau ir paskambinus gydytojai jinai mane be eilės apžiūrai priėmė.

mano ciklas 28d,o vaistinej gal brangus ovuliacijos testai,o atsisiusti nebespesiu,antradieni pas gyd jau
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2013 09 06, 11:16)
as tai nelabai suprantu- jums va jau 7cd ziuri folius,o as tiks 6cd stimuliuotis pradejau (pagal gyditoja 5cd,ji ziuri nuo kada stipriai kraujuot pradedi,o ne tepa pirma diena)
12-13cd folius ziures ar nebus tik per velu?????

Laba dienele, manau kiekvienai mergaitei apziura ir stimuliacija kazkiek skiriasi, priklauso ir nuo gydytojo ir stimuliacijos. Naturaliai mano ciklas buna 28 dienos, O vyksta apie 13 - 14 CD. Taciau su stimuliacijom O vyksta anksciau, tad ir gydytojas rekomendavo ateiti i apziura 7 CD, o IUI darys 11 CD. plius sis ciklas kazkoks keistas, jauciu abi kiausides, bijau stipriau ir pajudeti g.gif Vaistukus as pradejau gerti 3CD. Taciau is vakaro apie 18h pradejo teplioti, tai gydytojas liepe tos dienos neskaiciuoti, kadangi 1 cd skaitosi kada pramusa normalus kraujavimas.
Mergaites gal Jus esat susidurusios su aukstu hemoglobinu? Mano net 147, kazkaip labai neramu g.gif
Atsakyti
dabar man ydomu pasidare kelinta ciklo diena kitos eina apziurai foliu?
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 09 06, 11:23)
Na vat grizmone is Usonienes nustebe:(. patare dar puse metu bandyti patiems, tik tada jei neiseis darytis GN ir spermos tyrima sad.gif...

Kaip ir geros naujienos, bet mum gi norisi jau kazka kita daryti ne vien patiems bandyti. kazkaip mitys kyla gal kitur kur nueiti ir pabandyti startuoti su IUI ....

Jei nepaslaptis, kiek laiko planuojate vaikeli?
As tikrai neapsistociau vienu gydytoju, pabandyk pasikonsultuoti kitur. O ir spermograma siulyciau pasidaryti. Jeigu pasiryzot siekti nestuke.gif , tai tikrai reiketu pasiryzti ir atlikti visus imanomus tyrimus, tiek sau, tiek vyrui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzege @ 2013 09 06, 16:05)
Jei nepaslaptis, kiek laiko planuojate vaikeli?
As tikrai neapsistociau vienu gydytoju, pabandyk pasikonsultuoti kitur. O ir spermograma siulyciau pasidaryti. Jeigu pasiryzot siekti  nestuke.gif  , tai tikrai reiketu pasiryzti ir atlikti visus imanomus tyrimus, tiek sau, tiek vyrui  mirksiukas.gif

Vaikeli planuojame jau metai. Vyrui jau atlikta spermograma, man visi hormonu, skydliaukes tyrimai, pries 5 metus turejau laparoskopija, kurios metu apziurejo ir kiausintakius... Zodziu, tiesiog buvo TIEK noro jau startuoti su siuo ciklu... O dabar ir vyro upas kazkaip pakrito. Na bet reikia nenukabinti nosies ir bandyti kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 09 06, 16:14)
Vaikeli planuojame jau metai. Vyrui jau atlikta spermograma, man visi hormonu, skydliaukes tyrimai, pries 5 metus turejau laparoskopija, kurios metu apziurejo ir kiausintakius... Zodziu, tiesiog buvo TIEK noro jau startuoti su siuo ciklu... O dabar ir vyro upas kazkaip pakrito. Na bet reikia nenukabinti nosies ir bandyti kitur biggrin.gif

Dar nenukabinkit nosyciu, pabandykit pasiskambinet i kitas klinikas, gal tikrai atsiras kokia vietele.ir pasikonsultuosit.. O LP tikrai labai seniai daryta g.gif
Atsakyti
18 dpi(jei gerai paskaiciavau) nt neigiamas. tikiuosi,kad kai jau testas padarytas,kad menės greičiau ateis.ir galėsiu viską pamiršti.pradėsiu normalų gyvenimą,be gydytojų ir be iui.susitaikiau kad jei bus lemta,bus kada nors,nors ašaros bėga rašant.bet jau prieš šitą iui taip galvojau,ir nepersigalvojau.nebent vyras dar kartą pasitikrino,ir jei būtų ką taisyti tai gal tada,bet šiaip nebenoriu
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš kaip visad rašymu mazai kur kada pasireiskiu, esu daugiau skaitove. Šį kartą rašau norėdama suteikti padrasinimo ir vilties. Vaikelio nepavyksta susilaukti jau daugiau nei trys metai. Rimtu priezasciu del ko nepavyksta - neradome, turbut kaltas nesuderinamumas. Kova darėm pirma IUI, nepavyko. Balandi antra IUI. Pasiseke. Deja nestumas nustojo vystytis kai buvo 7,5 savaites. Apie tai suzinojau tik tada kai jau buvo 12sav. Po to laukiau kol issivalys. Po to siaip ne taip pirmos menesines. Antru jau nesulaukiau. Pasirodo laukiuosi. Noriu pasakyti tai kad gydytojo nuomone (zinoma ne kategoriska) bet sako jei per tiek metu nepavyko naturaliai pastoti abejotina ir dabar ar pavyks. Tai kol kas galvojau pailses organizmas po ano nestumo, ir su pinigeliais db truputi prastai ner uz ka skirti IUI. Bet se tau, pastojau natūraliai, ir gan su retais ND. KAi skaitydavau tokias istorijas galvodavau kazin ar pakliusiu as i tas gretas, ale pavyko. Kaip toliau klostytis nestumas - nzn. Bet kol kas dziaugiuos kad bent naturaliai pavyko. Tad sekmes visoms, anksciau ar veliau tikrai pavyks.

Beje visur ir visada kai pamatydavau gandra sakydavau : gandrai gandrai atnesk man vaika... 4u.gif biggrin.gif

va kiek daug parasiau, atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Bryana, aišku tau spręst, bet aš tavo vietoj nusipirkčiau OVT kad ir brangesnių - visgi IUI procedūra žymiai brangesnė nei keli OVT. Bent jau galėtum iki gydytojos vizito pasekt kada OV bus, kad paskui nebūtų pinigai į balą išmesti.. unsure.gif

Dzege kiek esu domėjusis dėl aukšto hemoglobino gali būti kraujas tirštokas - kaip su trombocitais pas tave, viskas normoj? ar tyrimus dėl AFS esi dariusis? tirštas kraujas gali būti viena iš nepastojimo priežasčių ir tada reikėtų kraują skystinančius vartot.. g.gif

Tiute, nenusimink, kol neatėjo mm visada dar yra vilties mirksiukas.gif Gali būti kad ovuliacija tiesiog vėliau atėjo ir dar testukas nerodo, juk per IUI taip tiksliai tos O datos ir negalim susekt jei foliai dar nebuvo ovuliavę. O jeigu ir nepavyks, tikrai nesustok ir ieškok priežasčių kodėl nepavyksta, o gal per tą laiką ir natūraliai pastosi nestuke.gif Visada yra išeitis, mergaitės po 5 ir daugiau IVF pasidaro ir toliau nesustoja siekt savo tikslo mirksiukas.gif taip kad aukščiau nosį ir pirmyn mergyt console.gif

Špulka linkiu tau, kad viskas klostytųsi kuo geriausiai ir šį kartą būtų tas laimingas kartas ir laimingai užaugintum savo stebukliuką mirksiukas.gif saugok save ir aukit aukit nestuke.gif

O aš tai ekspermentus darau - net pačiai juokas ima lotuliukas.gif doh.gif turėjau atliekamų NT ir sugalvojau pažiet ar tikrai tas ovitrelis veikia juos - nu ir akurat, du pagaliai - et kad išsipildytų realybėje ir pamatyčiau greitu metu tuos du pagalius iš tikrųjų... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 06 rugsėjo 2013 - 16:56