Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 09 06, 10:23)
Na vat grizmone is Usonienes nustebe:(. patare dar puse metu bandyti patiems, tik tada jei neiseis darytis GN ir spermos tyrima sad.gif...

Kaip ir geros naujienos, bet mum gi norisi jau kazka kita daryti ne vien patiems bandyti. kazkaip mitys kyla gal kitur kur nueiti ir pabandyti startuoti su IUI ....

Rutuliukas27, būtinai bandyk nueiti kitur. Išklausyk kitos nuomonės smile.gif Jei būčiau pirmos gydytojos paklausius, tai būčiau dariusi O stimiuliaciją ir tiek, nors viskas pas mane tvarkoj, viskas natūraliai vyksta. Savo iniciatyva pasidarėme hormonus, spermogram1, tada sekė VK, kurios gydytoja labai nuvylė, o dabar Northway pasidariau IUI. Natūraliai bandėm 10 mėn. Sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(Tiutte @ 2013 09 06, 15:55)
18 dpi(jei gerai paskaiciavau) nt neigiamas. tikiuosi,kad kai jau testas padarytas,kad menės greičiau ateis.ir galėsiu viską pamiršti.pradėsiu normalų gyvenimą,be gydytojų ir be iui.susitaikiau kad jei bus lemta,bus kada nors,nors ašaros bėga rašant.bet jau prieš šitą iui taip galvojau,ir nepersigalvojau.nebent vyras dar kartą pasitikrino,ir jei būtų ką taisyti tai gal tada,bet šiaip nebenoriu

Dar ne viskas prarasta, gal tik testukas II kol kas neparodė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 09 06, 20:20)

Dar ne viskas prarasta, gal tik testukas II kol kas neparodė  4u.gif

18 dpi... jei būtų ir ovculiacija nusikėlus, jau laikas vistiek būtų rodyti. o jis ir po kurio laiko ryskiai 1 rodo, ir nors tu ka. Siandien galvojau gal del visa ko isgert dufastono, bet 19dpi ( o gal 20 nebesuskaiciuoju, 08.19 daryta) nzn ar dar verta tiketis. Dabar eis vyras žiūrėt, nes pas jį klampumas labai didelis, gydytojas pasakė tegu jį specas pažiūri, gal dėl jo čia taip..
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 09 04, 22:01)
Ir aš noriu, kad priimtumėte į savo būrelį  4u.gif  Jau esu po pirmojo, tikiuosi ir paskutiniojo IUI smile.gif
Kada buvo atlikta IUI? ax.gif

QUOTE(olesia @ 2013 09 05, 06:06)
Siandien man 17 diena po IUI padariau testa 1 juostele,mm dar nera verysad.gif
4u.gif
Kelinta tai buvo IUI?

QUOTE(Konvalia @ 2013 09 05, 10:40)
Po ilgo laiko nepastojimo priežasčių ieškojimo pagaliau žinau, mano gleivės paraližuoja spemiukus ir jie negali judėt tikslo link unsure.gif
Gal durnas klausimas, bet ką duoda šitas žinojimas? Ar tai gydoma? Apeinama turbūt su IUI pagalba, o šiaip ką daryt?

QUOTE(maamuxx3 @ 2013 09 05, 21:21)
Poryt paskyre procedura. Pirma karta buvau 08 28, o IUI paskyre 09 07.
Kelinta tai IUI? ax.gif

QUOTE(dzege @ 2013 09 05, 22:47)
Tad sekmadieni leidziuos ovitreli ir pirmadienio vakare laukia ui  rolleyes.gif
Pirmoji IUI?

QUOTE(Tiutte @ 2013 09 06, 16:55)
18 dpi(jei gerai paskaiciavau) nt neigiamas.
4u.gif console.gif
Atsakyti
Merginos, noriu uzduoti klausima, manau zinovem jis pasirodys kvailokas blush2.gif bet as cia naujoke ir esu pasimetusi blink.gif gyd. zada skirti stimuliacija nors echoskopu apziurejo tik 1 karta (9 c.d sake folikulas ir gleivine normalaus dydzio), ar man vis tiek darytis ovuliazijos testus ir stebeti ar vyksta ovuliacija?o gal jau pati stimuliacija duoda kaz kokia garantija kad ivyks ovuliacija ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 09 06, 17:54)
Dzege kiek esu domėjusis dėl aukšto hemoglobino gali būti kraujas tirštokas - kaip su trombocitais pas tave, viskas normoj? ar tyrimus dėl AFS esi dariusis? tirštas kraujas gali būti viena iš nepastojimo priežasčių ir tada reikėtų kraują skystinančius vartot..  g.gif

O aš tai ekspermentus darau - net pačiai juokas ima  lotuliukas.gif  doh.gif turėjau atliekamų NT ir sugalvojau pažiet ar tikrai tas ovitrelis veikia juos - nu ir akurat, du pagaliai - et kad išsipildytų realybėje ir pamatyčiau greitu metu tuos du pagalius iš tikrųjų...  rolleyes.gif

Kiek turejau LP reikejo pasidaryti kraujo tirstuma, kiek pamenu buvo viskas gerai. AFS nesu dariusi, kazkaip nesusimasciau. Bet reikia susimastyt ir pasidomet. Kiek pasiskaiciau mergaites geria aspirina, o jei ir as profilaktiskai pagerciau? blush2.gif

O man po ovitrelio taip ir nera rode II pagaliuku, tikriausiai nenusipelniau blush2.gif Laikau 4 spygas, tikrai pamatysi, oi pamatysi!!!!! 4u.gif

QUOTE(maika @ 2013 09 07, 15:32)
Pirmoji IUI?

Apmaudu, bet jau trecioji verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzege: 07 rugsėjo 2013 - 19:31
QUOTE(Tiutte @ 2013 09 07, 09:39)
18 dpi... jei būtų ir ovculiacija nusikėlus, jau laikas vistiek būtų rodyti. o jis ir po kurio laiko ryskiai 1 rodo, ir nors tu ka. Siandien galvojau gal del visa ko isgert dufastono, bet 19dpi ( o gal 20 nebesuskaiciuoju, 08.19 daryta) nzn ar dar verta tiketis. Dabar eis vyras žiūrėt, nes pas jį klampumas labai didelis, gydytojas pasakė tegu jį specas pažiūri, gal dėl jo čia taip..

Labai as tave suprantu irgi po nesekmingo IVF+ICSI+TESA dariau laporoskopija ir 08.19 IUI ,18 diena 1 ryskus pagalys ir 6 diena mm:(Verkiu,ne galiu save nusistatyti mastyti pozitiviai,bet bandysiu dar karta.Laikykis,tavo amzius gal dar duoda laiko pagalvoti,o man lieka tik judet ko greiciau. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
maika ,5iui
Atsakyti
Sveikos,

Iškilo ir man klausimas. Rugpjūčio 22 d. ir man buvo atlikta 2 iui, taigi šiandien jau 20 DPO ir mmm vėluoja 4 d. Tai ir įdomu pasidarė, ar gali dufas įtakot mmm nebuvimą? Nt rodo 1, kitų nėštumo požymių taip pat nėra. Nežinau, ar čia dar gerti dufą, ar jau galiu nutraukti?
Atsakyti
Sveikos, mums šiandien 13 d. po iui. sugadintas dar tik 1 NT 8 dieną po iui , kuris aišku tik su vienu pagaliuku buvo... verysad.gif Rytoj laukiam mmm, ir buvau nusprendusu daugaiu nebedaryti NTo tiesiog palaukti, bet gal vis dėl to surizikuosiu pasidaryti. nors nejaučiu jokių ypantingų požymių, kurie leistų tikėtis sėkmingai pavykusios IUI.. jokių vaistų po iui neskyrė.
jau mintys slenka link 2 IUI, tik enžinau , gal vertėtų pabandyt padaryt 1 mėn. pertrauką..
Atsakyti
Gal kurios turit Letrozolio atlikusių tablečių? Galvoju antrą kartą bandyt stimuliuotis su šitais, ne su Clostilbegitu ...
jei kuri turit , parašykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra.vanilla @ 2013 09 08, 15:25)
Sveikos,

Iškilo ir man klausimas. Rugpjūčio 22 d. ir man buvo atlikta 2 iui, taigi šiandien jau 20 DPO ir mmm vėluoja 4 d. Tai ir įdomu pasidarė, ar gali dufas įtakot mmm nebuvimą? Nt rodo 1, kitų nėštumo požymių taip pat nėra. Nežinau, ar čia dar gerti dufą, ar jau galiu nutraukti?

Gali ir duphas uzvelint, nors man nevelindavo tiek daug, gal tik kokia 1 d.
Kaip anksciau budavo? Neveluodavo?
Gal turi galimybe pasidaryti HCG? Linkiu sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra.vanilla @ 2013 09 08, 15:25)
Sveikos,

man irgi 20 dienų po iui,ir jokių mm,ir vienas gabaliukas.dufastona dėl visa ko geriu,nes niekad neturėjau jautrių spenelių,o dbr keisti.bet pilvas jau toks išpūstas,kad ryt tturbūt ir mm ateis.man iki 18 d po iui uzsivelindavo
Atsakyti