Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji ir rudenėjantys Eigulių namai

QUOTE(dee @ 2013 09 29, 09:47)
labas rytas, merginos smile.gif
gal zinot kur netoli Ukmerges g. gamintu raktus? Prateriojau vakar savo  doh.gif

Prie Topolio, avalynę kur taiso
Ujezau, galva šiandien plyšta
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 09 29, 14:38)
Prie Topolio, avalynę kur taiso
Ujezau, galva šiandien plyšta

aciu! :-)
o nuo ko galva?
man siandien raumenukus visus skauda, vakar klube sventem gimtadieni ir ant tokio sokejo papuoliau, tiesiog akrobatinius numerius isdarinejo , as jam I ausi saukiau kad zmoniu neuzmustu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dee @ 2013 09 29, 13:03)
aciu! :-)
o nuo ko galva?
man siandien raumenukus visus skauda, vakar klube sventem gimtadieni ir ant tokio sokejo papuoliau, tiesiog akrobatinius numerius isdarinejo , as jam I ausi saukiau kad zmoniu neuzmustu  biggrin.gif

Iki 4 sūnaus gimtadienį taip iš širdies atsakančiai pašventėm su draugės šeima cool.gif Jau dabar pradeda pilvas bust ir reikalauja sriubos ir bulvinių blynųųųųųųųų, ką čia daryt reiks...
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 09 29, 16:46)
taip iš širdies atsakančiai pašventėm

lotuliukas.gif
As po svenciu noriu cili sriubos, tad jei pati tingiu, uzsisakineju is kur nors smile.gif
Sveikos 4u.gif
Tupiu namie jau su abiem vaikais doh.gif
Maitinam LESTO ir vaistines doh.gif
Istorija kartojasi, 2 sav. darze ir sergam verysad.gif
Penktadieni varysim su maziumi i KMUK , tirsimes klausa ir spresim-op. nukelt ar operuotis uz 2 sav.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 10 01, 08:44)
lotuliukas.gif
As po svenciu noriu cili sriubos, tad jei pati tingiu, uzsisakineju is kur nors smile.gif
Sveikos 4u.gif
Tupiu namie jau su abiem vaikais doh.gif
Maitinam LESTO ir vaistines doh.gif
Penktadieni varysim su maziumi i KMUK , tirsimes klausa ir spresim-op. nukelt ar operuotis uz 2 sav.

Aha šita irgi gerai tokią dieną thumbup.gif
Maitinam ir mes Lesto, kiek girdėjau teks maitint iki spalio vidurio doh.gif
Pala pala...o kažką praleidau...kas jam su ta klausa dar?
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 10 01, 09:57)
Pala pala...o kažką praleidau...kas jam su ta klausa dar?

Del adenoinu buna, kad klausa susilpneja.
Tai sese penkt. dirbs p-koje ir istirs, jei viskas gerai, kelsi dar ta op link 4 m. Nedaznai dar jis antibus valgo.
Blyn, sveikas isbuvo 4 men. ir vel viskas uzsisuko verysad.gif Nesuprantu-vaikis valgo gerai, nat. sultis gauna k.d., vit. geria, i lauka vedamas ir suds verysad.gif Tik tiek gerai, kad greitai atsistato viskas.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 10 01, 09:10)
Tai sese penkt. dirbs p-koje ir istirs, jei viskas gerai, kelsi dar ta op link 4 m. Nedaznai dar jis antibus valgo.
Blyn, sveikas isbuvo 4 men. ir vel viskas uzsisuko verysad.gif  Nesuprantu-vaikis valgo gerai, nat. sultis gauna k.d., vit. geria, i lauka vedamas ir suds verysad.gif  Tik tiek gerai, kad greitai atsistato viskas.

aaa...supratau....
Žinai, aš tikrai tikiu tuo, kad vaikai visi turi praeiti tą periodą, kai kimba visos pasaulio bacilos, mūsų darželiniai - kimba dabar, vėliau tikrai taip nesirgs. Nevestum į darželį, sirgtų mokykloj. Organizmas pats turi įgyti atsparumą. Nesu prieš tą natūralumą, bet tikrai ir nededu didelio dėmesio tam, serga - vaistai, o šiaip kiekvieną dieną nefarširuoju aš vaikų nei papildais,nei maistais, vitaminas C visad ir valgo ką nori. Bloga mama aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 10 01, 10:34)
Bloga mama aš biggrin.gif

Gera, gera mirksiukas.gif
As ir nefarsiruoju, tik sugirdau 3 men. kursa vitaminu. Morku, buroku, obuoliu sulciu praso pats k.d., tai ir spaudziu. Net kaip kilo t-nieko nedaviau, lai organizmas pats kovoja. Ir sukovojo-pati t uzkilo iki 38 ir pati nukrito smile.gif Ant vaikio net nesimate-judrus, guvus, valgus.
Va, dirbciau kaip anksciau, jau kisciau vaistus. O dabar-gali ir 2 sav. namie tupeti.
Su Kamile jau kitaip-reikia jei i pamokas, tad kisu vaistus.
Taigi ejom pas pav., kad isleistu i Ispanija. Pasibaisejau-sako, vaziuokit, bet liksit 2-iem metams blink.gif O tik nuejau paklausti kada egzaminai (mes isskristume 05.01, griztume po savaites) Zodziu, liks mergina pas mano sese.
Kada pernai tie ju egzai buvo?
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 10 01, 09:44)
Gera, gera mirksiukas.gif
Taigi ejom pas pav., kad isleistu i Ispanija. Pasibaisejau-sako, vaziuokit, bet liksit 2-iem metams blink.gif  O tik nuejau paklausti kada egzaminai (mes isskristume 05.01, griztume po savaites) Zodziu, liks mergina pas mano sese.
Kada pernai tie ju egzai buvo?

Aš net neklausčiau...paimčiau vaikui lapelį "serga" turbūt...Nu maniškiui pernai gi buvo prieš egzus varžybos kažkaip, be jokių problemų, grįžo tiesiai ant egzų. 2013m PUPP buvo birželio pirmom savaitėm. Įskaita LT kalbos tik buvo organizuojama balandžio pabaigoj, per Velykų atostogas lyg. Kiekvienais metais skiriasi datos, bet plius minus panašiu laiku viskas būna
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 10 01, 08:44)

ir mes,dar ilgai išėjo ,sakyčiau ,mūsiškis.Šiaip dukra paeidavo dvi /tris dienas ir vel namuose doh.gif
QUOTE(GAUBE @ 2013 10 01, 09:10)

Dukrai būdavo dažnai,tiesiog negirdi,prastai girdi,operavomės,pagerėjo.Bet tik sutapimas ar kas-knarkti pradėjo,tuoj po operacijos ..dabar mažiau,kartais neknarkia,bet pasitaiko knarkimų dar tankiai,o jau 3 metai po operacijos doh.gif Sakė-praeis po 3 mėn,baisu ,labiau nei vyras koks storas knarkdavo blink.gif O jei bus taip ? Kū daryt? A?
Gydytojai nieko nesako-sako-negali būti,kaip tik neknarkia po operacijos doh.gif

Nepasisveikinau net doh.gif blush2.gif Labąą dienąą biggrin.gif

Lesto ir mes maitinam,visu pajėgumu,trim egzemplioriais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 01 spalio 2013 - 15:13
QUOTE(mamiux @ 2013 10 01, 15:12)
Dukrai  būdavo dažnai,tiesiog negirdi,prastai girdi,operavomės,pagerėjo.Bet tik sutapimas ar kas-knarkti pradėjo,tuoj po operacijos ..dabar mažiau,kartais neknarkia,bet pasitaiko knarkimų dar tankiai,o jau 3 metai po operacijos doh.gif Sakė-praeis po 3 mėn,baisu ,labiau nei vyras koks storas knarkdavo blink.gif O jei bus taip ? Kū daryt? A?
Gydytojai nieko nesako-sako-negali būti,kaip tik neknarkia po operacijos doh.gif

zinok pas mus irgi tas pats, adenoidai isoperuoti o vistiek miega iszijiojus, kvepuoja lb sunkiai ir knarkia. pediatre sake kad nieko cia nepadarysi, galim nueit pas lor bet jie nieko ypatingo nenupasakos, tipo gal miega nepatogiai ir pan...
tai va irgi nzn ku daryt... g.gif

sakykit, koks mikras nuo musu kvartalo vaziuoja iki megos?
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2013 10 03, 18:30)
sakykit, koks mikras nuo musu kvartalo vaziuoja iki megos?

Norėtum tongue.gif Su 3 autiku tik gali iki tilto davažiuot ir paskui pėstute ax.gif Š...nas susisiekimas pas mus su Mega

Nu gražu, skalbinius susirinkau, kol lanksčiau, juose buvo didžiuė širšė, taip įsegė doh.gif
Atsakyti