Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji ir rudenėjantys Eigulių namai

QUOTE(GAUBE @ 2013 10 07, 11:23)
Furtado-musu gyd. sake, kad jiems leidziama duoti biuletenius slaugai jei ir nera tempos, taip skatinama snargliuotu vaiku nevesti i darzeli ir neplatinti ligu, aisku tai ir savotiskas uzbegimas komplikacijims uz akiu.
  Kaip pamaciau lapkricio grafika, vos neiskritau....dirbsiu dabar tik 2 kart.per sav., tad laisvu sociai, gal apsieisiu ir be biuleteniu thumbup.gif
Mums ir sese gydytojai israse parase, kad apriboti kolektyvo lankyma slogos metu. Viskas dabar su juo gerai, jei issipopinsim slogas namie-op.isvengsim. Rado kazkokius pakitimus ausyje (todel jis po galvos isplovimo ir suserga), pakartotine k-ja po menesio.
Namai-sildom vakare, nes diena +18, dregmes nesijaucia g.gif . Bet mielai mokeciau uz sildyma, nes kaip su vyru paskaiciavom-sildymas elektra, vaistai vaikams ir man=gaunasi panasi suma, kiek moketume nesalta menesi.
Pasivaiksciojom po laukuti, pasisupom po Furtado langais ir namo smile.gif

Nu aš nesu iš tų, kuri snargliuoto neveda...bet šįkart jau ne ta sloga, kad jį vesčiau, grynai viskas užgulę (nors jau matau sveikimo požymius)+nuo tos slogos kosulys ir kilo, o tai jau rodo, kad slenka žemyn. Bet kokiu atveju geriau dabar "susirgti" nei vėliau tempų sulaukti. Dabar gal 3 dienų užteks ir išeisim į daržus, o tempai sukilus neužteks tikraai 3 dienų...
Aš tai laukiu to periodo, kai jau sirgdamas vienas galės pabūti wub.gif Didžkį jau 2 klasėj palikdavom vieną
Aš kitoj pusėj verčiu spintą, norėjau dar eit į balkoną padūmint, ale nukeliu, va ir nemačiau jūsų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 10 07, 12:56)
* Didžkį jau 2 klasėj palikdavom vieną
** va ir nemačiau jūsų  rolleyes.gif

* manoji jau nuo 1 kl. namie viena tupedavo, telefonu susakydavau ka kada isgerti, termosa arbatos palikdavau, maistas mikrobangineje.Tik mazasis nerodo kol kas jokio savarankiskumo, ne taip kaip sese g.gif
Ji, jau budama 5m., mane isleisdavo i parduotuve ar mokesciu sumoket. Kaip palikdavau prie tv, taip ir rasdavau smile.gif
**kita karta susvilpsiu mirksiukas.gif
****sildymo dar lauksim ilgai, pranesa gerus orus verysad.gif
Atsakyti
mūsų ir kilo ausų uždegimas baisus ir šlubavimas visas nuo slogos,jam sukilo šeštad.tempa ,vos numušt ėjo-sekmadieni jau kita situacija-beveik be tempos,paskui sloga vbaisulinė ,paskui nakties visos verksmas ir štai ..uždegimai..antibus geriam,dar kelias dienas ir vsio.Viskas nuoslogos įvyko.Į darželį neisim viso beveik 2 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 07 spalio 2013 - 14:18
Sveikos 4u.gif Ir mes susirgom. Angina Zigmui. Bet taip stipriai puolė, su vėmimais, aukšta temp. ir gerklės ir pilvo skausmais. Šeštadienį galvojau gal kaip nors , bet antrą dieną jau prašiau vyro, kad vežtų į klinikas ir tegul vaistų skiria. Tai jau geriau, bent temperatūros nereikia mušti. Guli lovoje ir labai išraiškingus piešinius piešia man. Sergant visada pagauna įkvėpimas piešti, kai truputį geriau pasijunta.

QUOTE(GAUBE @ 2013 10 07, 12:23)
Rado kazkokius pakitimus ausyje (todel jis po galvos isplovimo ir suserga), pakartotine k-ja po menesio.

Kaip įdomiai g.gif Aš ant mažosios esu pastebėjusi, kad kai išplaunu galvą, tai labai dažnai sukarščiuoja truputį arba susloguoja ir ausytę skauda, bet pakankamai greit praeina. Tai kas čia per pakitimai?
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 10 07, 15:17)
Viskas nuoslogos įvyko.Į darželį neisim viso  beveik 2 sav.

Kiek kartu po neisgydytos pilnai slogos paskubejau isvesti i darza, tiek ir atkritom, ir jau su komplikacijomis. Dabar ir esant paprastai slogai, be t-islaikau namie (i lauka ejimas pagal ora) bent jau 10 d.
Is gydytojos iseidama, atsisveikinau 2 sav. (duok D..., kad nors tas istrauktume)
Sveikatuko 4u.gif
Klausimas-ar kvepinat namus ir kuo?

Papildyta:
QUOTE(juramaria @ 2013 10 07, 15:25)
Tai kas čia per pakitimai?

Sudirginti bugneliai (neaisku ar nuo buvusios slogos ar nuo sieros).Plovimu nerekomendavo, tyrimas po menesio.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 10 07, 15:30)
Klausimas-ar kvepinat namus ir kuo?

Paprastai nekvepinu, dažniau vedinu. Gana jautri krapams, tai man geriau jokio kvapo, nei koks sintetinis. Gal ir norėčiau išbandyti ką nors iš tų naturalių, bet kad kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juramaria @ 2013 10 07, 15:40)
Paprastai nekvepinu, dažniau vedinu. Gana jautri krapams, tai man geriau jokio kvapo, nei koks sintetinis. Gal ir norėčiau išbandyti ką nors iš tų naturalių, bet kad kainuoja  doh.gif

Isvedinti namai kvepia nuostabiai...
Ir dabar, pirma isvedinu, o tik paskui sildau smile.gif
As tai megstu tas aromatines lempas uzdegti su kokiu apelsinu, metu ar vaniles aliejuku. Nebrokiju ir sintetiniu kvapu..
O grizusi is balkono dar ir koki kvapikli papurskiu (jauciasi tas dumu kvapas salione ypac rudeni-ziema). Zinau, kad reikia mesti ir nesuksiu galvos del kvapu, ale va, kad nera mums su tetuku valios visiskai blush2.gif Darbe pagundos, namie pagundos....ech ax.gif
Atsakyti
mano eina su išgydyta iki galo ..bet jis sirgaliukas nuo mėnesio,tai jam limpa ligos visos.Bet baisiau buvo kai nuo mėnesio sirgom su 40 tempos ištisai..dabar tai niekai jau palyginus.Na,nėr niekai,kai vaikai serga,bet palyginu kaip tada ir dabar,tai vis lengviau unsure.gif

Praeitą sirgimą buvo mums su angina,aukšta tempa,vėmimas ir triedimas ,nei pamėlynavo dar blink.gif Bet aš nemanau ,kad tai gerklei būdinga,galvojom ,kad tai du virusai sukibo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 10 07, 16:11)

Uzaugs tie vaikai ir pamirsim visus vargus mirksiukas.gif
Mano dicke labai 1 kl.sirgo, pravare beveik visom vaikiskom infekcinem ligom (darzelyje nesirgo), na o ko neprasirgo-gauna is brolio biggrin.gif
O dabar-reti jos tie sirgimai. O maziukas daug sirgo dantu dygimo metu. Bet jis toks idomus-greitai visus virusus surenka ir greitai pasveiksta, t dabar buna retai, dazniau sloga+gerkle. Paskutini sirgima t uzkilo iki 38 ir pati, be vaistu nukrito blink.gif , ant vaiko net nesimate-siautejantis ir ligos metu biggrin.gif
Nu ,prisisakiau is Iherbo kruva vaikams ir mums vitaminu, lauksiu siuntinio.
Jeeee thumbup.gif mano sese gavo profesores varda!!!!!!!
clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 07 spalio 2013 - 15:33
taip,tikėkimės,išaugs-pamiršim,džiaugsimės smile.gif

Pana pas mane taip pat daug sirgo ,tik paprastesnėm peršalimo ligelėm dažniausiai,darželį tik sapne beveik matė,bet va,su kiekvienais metais vis po puse savaitės,po visą savaitę sveikatos dasidėdavo..po truputį,bet paretėjo sirgimai .Dabar į mėnesį po kokią savaitėlę ji serga,na,visaip būna,bet vis geriau smile.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(GAUBE @ 2013 10 07, 15:20)

Jeeee  thumbup.gif  mano sese gavo profesores varda!!!!!!!
clap.gif

sveikinimai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 10 07, 16:36)
sveikinimai  tongue.gif

Aciu, tik suzinojom, dziaugiames visi. Nors vienas vaikas paglostys tevu sirdele savo pasiekimais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 10 07, 15:38)
Aciu, tik suzinojom, dziaugiames visi. Nors vienas vaikas paglostys tevu sirdele savo pasiekimais wub.gif

va,tavo žodžiai,kaip mano...visad norėjau,kad sesė bent viena būtų daug moksluose pasiekusi,ir labai tuo džiaugiuosi smile.gif Nes viena sesuo dar vis mokosi,aišku,jau gal per daug,bet pasieks ji smile.gif Aišku,vaikų nebeturi ji smile.gif
Atsakyti