QUOTE(GAUBE @ 2013 10 07, 11:23)
Furtado-musu gyd. sake, kad jiems leidziama duoti biuletenius slaugai jei ir nera tempos, taip skatinama snargliuotu vaiku nevesti i darzeli ir neplatinti ligu, aisku tai ir savotiskas uzbegimas komplikacijims uz akiu.
Kaip pamaciau lapkricio grafika, vos neiskritau....dirbsiu dabar tik 2 kart.per sav., tad laisvu sociai, gal apsieisiu ir be biuleteniu
Mums ir sese gydytojai israse parase, kad apriboti kolektyvo lankyma slogos metu. Viskas dabar su juo gerai, jei issipopinsim slogas namie-op.isvengsim. Rado kazkokius pakitimus ausyje (todel jis po galvos isplovimo ir suserga), pakartotine k-ja po menesio.
Namai-sildom vakare, nes diena +18, dregmes nesijaucia
. Bet mielai mokeciau uz sildyma, nes kaip su vyru paskaiciavom-sildymas elektra, vaistai vaikams ir man=gaunasi panasi suma, kiek moketume nesalta menesi.
Pasivaiksciojom po laukuti, pasisupom po Furtado langais ir namo
Kaip pamaciau lapkricio grafika, vos neiskritau....dirbsiu dabar tik 2 kart.per sav., tad laisvu sociai, gal apsieisiu ir be biuleteniu

Mums ir sese gydytojai israse parase, kad apriboti kolektyvo lankyma slogos metu. Viskas dabar su juo gerai, jei issipopinsim slogas namie-op.isvengsim. Rado kazkokius pakitimus ausyje (todel jis po galvos isplovimo ir suserga), pakartotine k-ja po menesio.
Namai-sildom vakare, nes diena +18, dregmes nesijaucia

Pasivaiksciojom po laukuti, pasisupom po Furtado langais ir namo

Nu aš nesu iš tų, kuri snargliuoto neveda...bet šįkart jau ne ta sloga, kad jį vesčiau, grynai viskas užgulę (nors jau matau sveikimo požymius)+nuo tos slogos kosulys ir kilo, o tai jau rodo, kad slenka žemyn. Bet kokiu atveju geriau dabar "susirgti" nei vėliau tempų sulaukti. Dabar gal 3 dienų užteks ir išeisim į daržus, o tempai sukilus neužteks tikraai 3 dienų...
Aš tai laukiu to periodo, kai jau sirgdamas vienas galės pabūti

Aš kitoj pusėj verčiu spintą, norėjau dar eit į balkoną padūmint, ale nukeliu, va ir nemačiau jūsų