QUOTE(GAUBE @ 2013 11 12, 09:29)
Labutis
Vis ilendu pasiziuret, tyla ir as nieko nerasau
Gyvenam neblogai.
As toliau nuobodziauju namie, nes budejimai dabar kas 4 d. Isivedu vaika, issivedu shuni, papusryciauju ir po to....nuobodybe

Tas vaikas taip daznai nesirgtu, ieskociaus dar kokio papildomo darbelio. Bet budejimai dabar kosmariski

, zmones traumuojasi be proto, tai sekancia diena po budejimo ilgai is lovos nelipu
Kaledu seneliui laiskus ir mes parasem. Igno noras-daug laidu ir plansetinis kompiuteris

, pastarojo tikrai nepirksiu, tai net ir nesumastom ka jam dovanot
Ignas pradejo skaityt, deda dviskiemenius zodelius. Mama, tetis (su visais taskais) paraso. Istisai piesia visokia buitine technika , atmintinai zino firmas ir jas raso (kopijuoja).
Kaip sirgo, sumaste, kad jam zaislu nereikia, pats viska sukrove i maisus ir isnese i laiptine (gerai, kad isgirdau, kad duris atsirakino)

Pasiliko knygas, plastelina ir piesimo reikmenis.
O seip-oziai, naktiniai zviegimai ir tevu sokdinimas

Bausmiu kaip kampas, kazko nedavimas-nesupranta.
O tai tu visai ant budėjimų perėjai ar aš kažko nesuorantu?
Ne..nu Ignas laikosi žodžio su tais savo laidais

Man tai irgi keista, kad kalba dar toli gražu iki aiškumo, bet trumpus žodžius tokius kaip mėsa, eglė, upė irgi skaito, tik jis sako raides greit ir pagauna turbūt tą žodį greit betariant. Ir turbūt tie visi mokykliniai reikalai kaip skaitymas, skaičiavimas yra įdomiau nei žaislai.
Mes vakar pradėjom mokytis eilėraštį Kalėdų seneliui, keista, kad nereikia spaust, pats labai nori, aš jau beveik miegu, o tas mane judina, mama sakom "laba diena Kalėdų seneli"
Anyta - kaip šluota, visur apšluoja...