Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji ir rudenėjantys Eigulių namai

QUOTE(Furtado @ 2013 11 12, 16:59)
*O tai tu visai ant budėjimų perėjai ar aš kažko nesuorantu?  g.gif
**Man tai irgi keista, kad kalba dar toli gražu iki aiškumo, bet trumpus žodžius tokius kaip mėsa, eglė, upė irgi skaito.
*** Ir turbūt tie visi mokykliniai reikalai kaip skaitymas, skaičiavimas yra įdomiau nei žaislai.
****Mes vakar pradėjom mokytis eilėraštį Kalėdų seneliui

*aha, daug laisvo laiko(cia del ligu, kartais issiverciu be biuletenio) ir pinigu daugiau, bei mazai kontroles is valdzios(pas mus ten bardakas, amzini auditai, daug streso dirbant diena) biggrin.gif
** drinks_cheers.gif , aiskumo ir pas Igna kai kur dar truksta......nu ka parasau, ta ir paskaito. Darze aukletojos sake, kad vaiku trumpus vardus perskaito net neprasytas biggrin.gif Ir dar sake, kad jei jam tai nenusibos (o gali taip buti), sunku mums bus sulaukti mokyklos, bus aukletojos pagalbininkas. Ir dabar sake, kad sunku 5-ciams per ji vesti pamokeles, nes pirmas uz juos viska pasako lotuliukas.gif Takto ir susilaikymo pas mus nulis lotuliukas.gif
***taip,taip-grynai zaidimas. Man gaila, kad taip kisa ta info visai ne laiku, geriau koki Lego pakonstruotu, ale ne, nenori verysad.gif
****ech verysad.gif verysad.gif verysad.gif , tik darzelis jam sugeba eilerasti pateikti, namie neidomu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 11 12, 16:08)
*aha, daug laisvo laiko(cia del ligu, kartais issiverciu be biuletenio) ir pinigu daugiau, bei mazai kontroles is valdzios(pas mus ten bardakas, amzini auditai, daug streso dirbant diena) biggrin.gif
** Man gaila, kad taip kisa ta info visai ne laiku, geriau koki Lego pakonstruotu, ale ne, nenori verysad.gif

* Man kas leistų, aš ir eičiau tik budėt...
**man negaila, žinau, kad daugelis perdega, tai kol dega tegul skaito, rašo ar velnias žino ką daro, niekas nespaudžia, va spaustum, lieptum daryt tai, ko pats nenori, tai jau kita kalba...Yra patarlė, ką išmoksi ant pečių nenešiosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kas gero?
Kur dedat vaiku isaugtus rubelius? Pas mane nuo gimimo iki 2 m. -5 dideli maisai doh.gif , po koki 1 maisa rubeliu iki dabar(daug ka isdalinau) doh.gif Striukes, batai...
Pardavinet g.gif -bet koks darbas-juos perskalbt, islygint, sufotkint, sukelt ir t.t. doh.gif
Gal kuriai ko reikia? Parasykit i az, jei nedristat cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 13 lapkričio 2013 - 12:07
Sveikos...

Apie rubelius,daug isdalinau,kai ka pardaviau..kai ka dar pardavineju.Bet nuo seniai foto guli.Reikia naujai viska tvarkyti,fotografuoti.Bet tiiingiu.Be to ,naujagimio visus turiu iki keliu menesiu.Paskui jau tik geriausiu pasilikusi.Galvojau ,jei bus mergyte,tada isporceliuosiu.Bet turesim dar viena berniuka smile.gif ,tad visko ir reikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 11 13, 16:09)
Bet turesim dar viena berniuka smile.gif ,tad visko ir reikes smile.gif

bigsmile.gif -sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif Kada?
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 11 13, 15:26)
bigsmile.gif -sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif Kada?

Pati Kovo pradzia smile.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 11 13, 12:06)
Sveikos 4u.gif
Kas gero?
Kur dedat vaiku isaugtus rubelius? Pas mane nuo gimimo iki 2 m. -5 dideli maisai doh.gif , po koki 1 maisa rubeliu iki dabar(daug ka isdalinau)  doh.gif Striukes, batai...
Pardavinet g.gif -bet koks darbas-juos perskalbt, islygint, sufotkint, sukelt ir t.t. doh.gif
Gal kuriai ko reikia? Parasykit i az, jei nedristat cia mirksiukas.gif

Kas apnešioti, su defektais atiduodu A. padėjikui, jie ten verčias sunkiai, tiksliau su pinigais nemoka elgtis, tai ir drabužių nusipirkti yra sunku, ir galų gale kam pirkti, jei yra kas atiduoda...O tie, kurie be defektų jokių, parduodu musumazyliai arba kolegės draugei
QUOTE(mamiux @ 2013 11 13, 15:09)
Bet turesim dar viena berniuka smile.gif ,tad visko ir reikes smile.gif

O slapukė kokia .... bigsmile.gif Sveikinu labai smile.gif Planuose trečias buvo ar čia staigmena jau tokia gavosi? rolleyes.gif Tai avinas gausis?
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 11 13, 16:56)
Pati Kovo pradzia smile.gif Aciu  mirksiukas.gif

Vau!!! Net siurpuliukai perbego....Kaip jautiesi, busi daugiavaike smile.gif , nu saunuole thumbup.gif
Tai zuviukas, kaip maniskis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 13 lapkričio 2013 - 16:09
QUOTE(Furtado @ 2013 11 13, 16:05)
O slapukė kokia .... bigsmile.gif Sveikinu labai smile.gif Planuose trečias buvo ar čia staigmena jau tokia gavosi? rolleyes.gif Tai avinas gausis?

žuvys,žuvys smile.gif Planas buvo,kuris nesiseke beveik metelius,tai ir ašarėlę spėjau išspausti blush2.gif
QUOTE(GAUBE @ 2013 11 13, 16:05)
Vau!!! Net siurpuliukai perbego....Kaip jautiesi, busi daugiavaike smile.gif , nu saunuole thumbup.gif
Tai zuviukas, kaip maniskis smile.gif

aga,žuvys smile.gif mano mažasis kovo 8 gimęs smile.gif Šis savaite anksčiau smile.gif Gyd. sako,laukti nuo vasario 23 iki kovo 1

ačiū už sveikinimus smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 13 lapkričio 2013 - 17:55
sveikinimai didziausi !!! drinks_cheers.gif mes tai vis nesiriztam, noriu, bet kazkaip nesiriztam.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 11 13, 18:54)
vasario 23 iki kovo 1

Tai dar ir vandenio gali sulaukt smile.gif
Mano abu vaikai gime 38 sav., kazkaip neistempiau iki galo

QUOTE(scholastika @ 2013 11 13, 22:55)
  mes tai vis nesiriztam, noriu, bet kazkaip nesiriztam.... ax.gif

Tau tai dar mergytes reikia mirksiukas.gif
Kadangi ruosiames kol kas psichologiskai pavasario kelionei i Ispanija, tai ruosiam ir Igna. Vis kalbam kaip skrisim, kaip reikes tevu ir mociutes klausyt , kad susitiks su pusbroliu, su krikstotevais (bendrauja per skype).....
Tai...Kaledu Senio uzsiprase-lektuvo, per nauja rase laiska smile.gif
Ir dziaugesi, kad turi broli(cia apie pusbroli) ir kita teti toli, toli(cia apie krikstoteti) kaip sese lotuliukas.gif Vadinasi jau jam daeina viskas, kas susije su seses kita seima g.gif smile.gif Nu ir gerai, man maziau aiskint reikes.
As nezinojau, bet pasirodo jis su kitu seses broliu pasikalba per skype smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 14 lapkričio 2013 - 08:43
QUOTE(GAUBE @ 2013 11 14, 08:43)
Tai dar ir vandenio gali sulaukt smile.gif

galiu ,galiu smile.gif

Ojej,kaip fainaaaa bigsmile.gif aš jau tris metus svaigstu,kaip noriu į Ispaniją wub.gif Bet su mašina smile.gif Buvau ten 6 mėnesius ,nu nerealu buvo..nostalgija wub.gif Tai sakiau,kitais metais būtinai,bet va,mažiukas bus,tai nzn vėl kaip gausis.Nes automobiliu 3500 km daugoka..Gal kokios Vokietijos pakaks biggrin.gif Bet laaabai noriu ten kokiom trim savaitem blush2.gif

Labą rytą 4u.gif
Atsakyti