Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji ir rudenėjantys Eigulių namai

Labutis 4u.gif 4u.gif
Arteja dukros 16-tas gimtadienis, pasikvies 8 draugus.
Neismanau kuo juos vaisinti?
Kokiu ideju turetumete?
As mastau uzsakyti sushiu ir picu...baisiai praso 1 butelio shampano, pirkti? g.gif
Mes su vyru ir maziumi iseisim i svecius, paliksim plota iki 24 val.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 09:23)
Labutis 4u.gif  4u.gif
Arteja dukros 16-tas gimtadienis, pasikvies 8 draugus.
Neismanau kuo juos vaisinti?
Kokiu ideju turetumete?
As mastau uzsakyti sushiu ir picu...baisiai praso 1 butelio shampano, pirkti? g.gif
Mes su vyru ir maziumi iseisim i svecius, paliksim plota iki 24 val.

Man per kiekviena dukros gimtadieni, sis klausimas "ka paruosti" buna galvos skausmas biggrin.gif galima dar vieno kasnio sumustinuku ar nupirkti ar paciai pagaminti smile.gif zinau kur uzsakyti galima labai skanius, bet ten is anksto reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingatum @ 2014 01 14, 11:00)
zinau kur uzsakyti galima labai skanius, bet ten is anksto reikia smile.gif

ir as turiu kur, bet ar neuzteks didelio rinkinio sushiu ir 2 maxi picu g.gif
Oi, is bohoo.com skuduru dovanu prisisake, dar balius...zodziu...pigiau man baras butu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 11:16)
ir as turiu kur, bet ar neuzteks didelio rinkinio sushiu ir 2 maxi picu g.gif
Oi, is bohoo.com skuduru dovanu prisisake, dar balius...zodziu...pigiau man baras butu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manau, kad tikrai uztekti turetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingatum @ 2014 01 14, 12:26)
Manau, kad tikrai uztekti turetu  mirksiukas.gif

Ar galiu kreiptis TU, kazkaip paprasciau bendrauti? blush2.gif blush2.gif
Ziuriu, pacios ir mergytei ne uz kalnu paauglyste smile.gif Maniskei 12 metu prasidejo.
Iki tol dzin buvo ka aprengsi, apausi...o dabar doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 14 sausio 2014 - 11:29
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 11:29)
Ar galiu kreiptis TU, kazkaip paprasciau bendrauti? blush2.gif  blush2.gif
  Ziuriu, pacios ir mergytei ne uz kalnu paauglyste smile.gif Maniskei 12 metu prasidejo.
Iki tol dzin buvo ka aprengsi, apausi...o dabar doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai aisku kad galima biggrin.gif
Maniskei lapkriti bus 10, net nesitiki doh.gif del aprangos, tai taip jau lyg ir ne vaikas, bet dar ir ne panele smile.gif Nors su lelem vis dar zaidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingatum @ 2014 01 14, 12:51)
Maniskei lapkriti bus 10, net nesitiki  doh.gif del aprangos, tai taip jau lyg ir ne vaikas, bet dar ir ne panele smile.gif Nors su lelem vis dar zaidzia  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif -pas maniske jau bernai i svecius ateina, o Barbiu, Braciu ismest neleido-puole galvas plauti lotuliukas.gif Sakau, atiduokim kam-ne, cia mano ir viskas, susikisusi i toli lagamina visa turta ir laiko.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 11:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif -pas maniske jau bernai i svecius ateina, o Barbiu, Braciu ismest neleido-puole galvas plauti lotuliukas.gif Sakau, atiduokim kam-ne, cia mano ir viskas, susikisusi i toli lagamina visa turta ir laiko.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingatum @ 2014 01 14, 13:00)

kokioje srityje dirbi?
As dirbu ligonineje, traum.sk.
Siandien ejau apsipirkti, slidu. Burbuliavau babces pamacius-vos paeina per toki leda doh.gif Po to man darbo sociai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 12:04)
kokioje srityje dirbi?
As dirbu ligonineje, traum.sk.
Siandien ejau apsipirkti, slidu. Burbuliavau babces pamacius-vos paeina per toki leda doh.gif Po to man darbo sociai buna biggrin.gif

Dabar mano darbas lelius tongue.gif o siaip skambuciu centre smile.gif
Nu va, jei nusisuksiu kokia koja, turesiu pazinciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingatum @ 2014 01 14, 13:07)
* o siaip skambuciu centre smile.gif
**Nu va, jei nusisuksiu kokia koja, turesiu pazinciu  biggrin.gif

*ooo, tai viska zinai mirksiukas.gif
**nesisuk geriau mirksiukas.gif
Aplamai geriau su ligoninemis reikalu netureti.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 12:19)
*ooo, tai viska zinai mirksiukas.gif
**nesisuk geriau mirksiukas.gif
Aplamai geriau su ligoninemis reikalu netureti.

Kadangi atostogauju, tai nieko nebezinau biggrin.gif
O del ligoniniu, esu gulejus tik gimdymo namuose smile.gif o siaip sveika kaip ridikas smile.gif
Atsakyti