QUOTE(GAUBE @ 2014 01 13, 12:16)
Furtado-kur desi Maziu vasara?
Siandien jau rasiau del budincio darzelio prasyma. Man, del mano suplanuotu kelioniu, darbas neleidzia vasara atostogaut, tai tetis liepa maziu ziures, o rugpjuti-beda....Kamiles visa vasara nebus
Siandien jau rasiau del budincio darzelio prasyma. Man, del mano suplanuotu kelioniu, darbas neleidzia vasara atostogaut, tai tetis liepa maziu ziures, o rugpjuti-beda....Kamiles visa vasara nebus

Nu kur...į ikimokyklinio ugdymo įstaigą

O ką tu turi omeny "budintis" darželis?
Laba diena .....turiu minutę pavalgyt ir parašyt

Gaube, aš žinok vyčiau lauk savo vaiką švęst, ar į boulingą kokį, ar į čiuožyklą tegul eina, ten kur į kavinę nulįstų, nu kažkas panašaus...Matai maniškis tokių minčių niekad nekėlė. Man dar baisiau, šiemet 18, ir pas juos jau mada sodybas nuomotis 2 dienom, tai žinok plaukai rimtai stojasi piestu....Tėvas dar nežino, kad sausio 17 bernas išeit nori į tokį vat gimtadienį, sakė 30 kažkur žmonių bus. Optimistas, laukia paskutinės dienos, kad pasakyt jaučiu - gali toks noras užsibaigt sėdėjimu namie

Tai va...ką dar papasakot....karalaitis sloguoja, bet darželin eina...Buvom draugo gimtadienį Vilniuj, ir ten nuosavas namas, apačioj šilta, viršuj šalta, tie palakstė sušilę per tokias skirtingas t., ir viskas, abu sloguoja, anas dar ir kosti....
Ir aš jau pasiruošus eit į koncertą