Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji ir rudenėjantys Eigulių namai

QUOTE(GAUBE @ 2014 01 13, 12:16)
Furtado-kur desi Maziu vasara?
Siandien jau rasiau del budincio darzelio prasyma. Man, del mano suplanuotu kelioniu, darbas neleidzia vasara atostogaut, tai tetis liepa maziu ziures, o rugpjuti-beda....Kamiles visa vasara nebus verysad.gif

Nu kur...į ikimokyklinio ugdymo įstaigą biggrin.gif Ačiū, šiemet palaikiau vasarą namuose....Ir dirbt vistiek namie trukdo ir namus verčia, ir galų gale, tegul sėdi su vaikais lauke, viduj ugdosi cool.gif Tik va klausimas, kaip šiemet tuos darželius dalins, nes jei tokiu pačiu principu kaip pernai, tai ir vėl liksim be daržo. Man kartais toks jausmas kyla, kad dirbtinai atbaido tuos tėvus vasarą nuo tų darželių

O ką tu turi omeny "budintis" darželis?

Laba diena .....turiu minutę pavalgyt ir parašyt rolleyes.gif
Gaube, aš žinok vyčiau lauk savo vaiką švęst, ar į boulingą kokį, ar į čiuožyklą tegul eina, ten kur į kavinę nulįstų, nu kažkas panašaus...Matai maniškis tokių minčių niekad nekėlė. Man dar baisiau, šiemet 18, ir pas juos jau mada sodybas nuomotis 2 dienom, tai žinok plaukai rimtai stojasi piestu....Tėvas dar nežino, kad sausio 17 bernas išeit nori į tokį vat gimtadienį, sakė 30 kažkur žmonių bus. Optimistas, laukia paskutinės dienos, kad pasakyt jaučiu - gali toks noras užsibaigt sėdėjimu namie smile.gif
Tai va...ką dar papasakot....karalaitis sloguoja, bet darželin eina...Buvom draugo gimtadienį Vilniuj, ir ten nuosavas namas, apačioj šilta, viršuj šalta, tie palakstė sušilę per tokias skirtingas t., ir viskas, abu sloguoja, anas dar ir kosti....

Ir aš jau pasiruošus eit į koncertą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2014 01 14, 15:59)
*O ką tu turi omeny "budintis" darželis?
** aš žinok vyčiau lauk savo vaiką švęst, ar į boulingą kokį, ar į čiuožyklą tegul eina, ten kur į kavinę nulįstų, nu kažkas panašaus...

*kas dirba vasara...jau isiaiskinau, liepa "Varpelis", rugpjuti "Mazylis"-cia Zukausko g., dar reikia Sukileliuose "pracekint".Man reikia rugpjucio....manau, kad pati eisiu ieskoti, nes su musu darzo organizavimu-suds gausis.
**nenori, siuliau, nori-ploto
Matai, ta chebryte daznai pas mus buna, tai pazistu. Kiek kartu mus buvo isleide i svecius, ne karto neradom bardako, brolis pamaitintas, nupraustas, pamigdytas. Paskutini karta vos soko negavau, kaip brolio padet priziuret drauge su bernu atejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kaip tycia Ignas uzsioziavo, tai ne Kamile, o tas bernas puole vaiki ramint biggrin.gif
Dar ir aukles ieskau, bet tokia "budincia" sunku surasti. Turiu nuziurejusi viena kaimyne, vis neprisiruosiu nueiti jos pasnekint. Kazkada minejo ateiti, jei beda bus...pensininke, tupi namie...Ignas ja vis vasara pasisnekindavo...
Dar labai tyliai tikiuosi, kad merga 2 menesiu Airijoe neisbus, nusibos jei ten ta aukle dirbti biggrin.gif
Sias atostogas praleido pas teta Airijoje, tai grizo su kruva planu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 14 sausio 2014 - 15:36
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 15:25)
*kas dirba vasara...jau isiaiskinau, liepa "Varpelis", rugpjuti "Mazylis"-cia Zukausko g., dar reikia Sukileliuose "pracekint".Man reikia rugpjucio....manau, kad pati eisiu ieskoti, nes su musu darzo organizavimu-suds gausis.
**nenori, siuliau, nori-ploto

Čia tas Mažylis netoli Vitebsko? Nu absurdas ir vėl, ko negali daryt mišrias grupes ir laikyt tuos 2 mėnesius vienam darželyje? Elgiasi kaip su kokiu benamiu šuniu....
Ale kokia įdomi...man kas tokių metų būtų leidę kur lėkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2014 01 14, 16:35)
Čia tas Mažylis netoli Vitebsko?

Netoli vitebsko-Sermuksnelis, Mazylis .
Kalbejau su Varpelio direktore, faina, butu liepai priemusi, bet mus nereikia verysad.gif
AAAA...kam aktualu...
Aptikau labai pigiu tab. idaplovei, 30 vnt.-10 lt., Prismoje. Galvojau ss...bus, bet plauna thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 14 sausio 2014 - 15:59
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 15:56)
Aptikau labai pigiu tab. idaplovei, 30 vnt.-10 lt., Prismoje. Galvojau ss...bus, bet plauna  thumbup.gif  thumbup.gif

Aplication please 4u.gif
Aš girdėjau kažkokias iš Drogo mergos perka, iš D raidės, bet kažkaip nei rizikuoju, nei po tuos Drogus nevaikštau dažnai...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Geru Nauju metu mirksiukas.gif
Sveikute Naujoke prisijungus 4u.gif smagiu plepalu tongue.gif
Gaube as ir 2 sampano jau nupirkciau biggrin.gif As dar nieko nemastau del vasaros darzelio sumastysim kaip cia bus,nes pernai visa vasara galejai pas mus vesti tik viena men buvo misri ir sutrumpinta grupe smile.gif
Man laisvadieniai tai ilsiuosi truputi kosciu kazko schmoll.gif Gerai,kad Augustas tfu tfu tfu nesirgaliukas smile.gif Viduje dziaugiuosi,kad toks sukalbamas ir geras vaikas aiksu su savo bajeriukais,bet drinks_cheers.gif Turim daug svajoniu ir planu,garsiai nesneku,kad nepabektu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2014 01 14, 17:06)
Aplication please  4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Malinnaa @ 2014 01 14, 17:09)
Turim daug svajoniu ir planu,garsiai nesneku,kad nepabektu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Linkiu, kad jos issipildytu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu...dabar ramiai nemiegosiu, kol nepasakysi lotuliukas.gif
Reikes MB spaust, kad taviski paklausinetu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 14 sausio 2014 - 16:17
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 17:20)
user posted image
Papildyta:

Linkiu, kad jos issipildytu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nu...dabar ramiai nemiegosiu, kol nepasakysi lotuliukas.gif
Reikes MB spaust, kad taviski paklausinetu tongue.gif

Reiskias svajones zluks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes vyru liezuviai ilgi ir jie ale prietarais netiki biggrin.gif Beje jau kitam darbuki esu 4u.gif pabegau is maximos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malinnaa @ 2014 01 14, 17:24)
Reiskias svajones zluks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes vyru liezuviai ilgi ir jie ale prietarais netiki biggrin.gif Beje jau kitam darbuki esu 4u.gif pabegau is maximos doh.gif

verysad.gif -tada neklausiu...
Zinau viska, jie pasiplepa biggrin.gif
Ar patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 17:26)
verysad.gif -tada neklausiu...
Zinau viska, jie pasiplepa biggrin.gif
Ar patenkinta?

Nu tu velnias ir koks tas mano vyras plepalas doh.gif doh.gif duosiu pylos,kad surimtetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na nera svajoniu darbas,bet geriau nei maximo...visumo pradziai patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(Malinnaa @ 2014 01 14, 17:28)
Nu tu velnias ir koks tas mano vyras plepalas doh.gif  doh.gif duosiu pylos,kad surimtetu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na nera svajoniu darbas,bet geriau nei maximo...visumo pradziai patenkinta...

Neduok...fainas tas tavo vyras mirksiukas.gif
Tai liux
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 14, 17:31)
Neduok...fainas tas tavo vyras mirksiukas.gif
Tai liux

Na gerai pagailesiu lotuliukas.gif fainas?man cia sunerimti reiktu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti