Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji ir rudenėjantys Eigulių namai

QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 23, 11:03)
sveikos smile.gif as naujoke smile.gif gyvenu Eiguliuose smile.gif bet kadangi dar neturiu vaikuciu tai turbut netinku prie jusu smile.gif

Sveika 4u.gif
Tinka, tinka-taigi plepam cia ne tik apie vaikus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 23, 11:19)
Sveika 4u.gif
Tinka, tinka-taigi plepam cia ne tik apie vaikus biggrin.gif

tada gerai biggrin.gif prisistatysiu smile.gif esu kristina smile.gif man 28 metai smile.gif atsikeliau neperseniausiai i eiguliu rajona smile.gif nors esu kilus is mazo miestelio smile.gif taigi noriu susirasti bendraminciu is savo rajono smile.gif
Atsakyti
sveika prisijungus prie musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 23, 09:45)

Pas Igna grupeje vejaraupiu karantinas, mes prasirge, gal viskas bus gerai g.gif

Pas mus ir. Ir skarlatinos dar beja wub.gif Sėdžiu ir š... į batą dabar doh.gif
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 23, 10:03)
sveikos smile.gif as naujoke smile.gif gyvenu Eiguliuose smile.gif bet kadangi dar neturiu vaikuciu tai turbut netinku prie jusu smile.gif

Aišku, kad tinki ...Kas čia per klausimai...

Bet grįžtant prie tų mūsų vaikų...nu mergai, jų amžius yra toks, kad ištisa krizė pas juos biggrin.gif Viena diena gera kita bloga....

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 23, 10:45)
Sveikos 4u.gif
Tai kur visos plepses dingo g.gif
Ir naujokes  lens.gif
Pas Igna grupeje vejaraupiu karantinas, mes prasirge, gal viskas bus gerai g.gif

Labuka 4u.gif o Augustas nesirges taip noreciau,kad greiciau persirktu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 23, 11:03)

Sveika 4u.gif tinki tinki drinks_cheers.gif prasom pasipasakoti daugiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 23, 12:10)
tada gerai biggrin.gif prisistatysiu smile.gif esu kristina smile.gif man 28 metai smile.gif atsikeliau neperseniausiai i eiguliu rajona smile.gif nors esu kilus is mazo miestelio smile.gif taigi noriu susirasti bendraminciu is savo rajono smile.gif

uzskaitom 4u.gif
Papildyta:
ELWA SU GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif VALIO VALIO VALIO drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Kaip savaitgalis?
Mes pasidziaugem, kad vaikas 2 sav. palanke darzeli, islekem i kaima. Prisidukom ant ezero su rogem, pasidziaugem gera sveikata ir .....is sest. i sekm. nakti-beveik 40 blink.gif Ka duodi vaistu, viskas lauk...vare tetis zvakuciu...pagelbejo kelioms valandoms.
Nieko nesuprantu...jokios slogos, jokio berimo, gerkle svari....siandien t kol kas nera g.gif
Varysim ryt. kraujo duot...
Ech verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 27, 11:55)
Labutis 4u.gif
Kaip savaitgalis?
Mes pasidziaugem, kad vaikas 2 sav. palanke darzeli, islekem i kaima. Prisidukom ant ezero su rogem, pasidziaugem gera sveikata ir .....is sest. i sekm. nakti-beveik 40 blink.gif  Ka duodi vaistu, viskas lauk...vare tetis zvakuciu...pagelbejo kelioms valandoms.
Nieko nesuprantu...jokios slogos, jokio berimo, gerkle svari....siandien t kol kas nera g.gif
Varysim ryt. kraujo duot...
Ech verysad.gif

labuka 4u.gif vaje kaip nesmagu verysad.gif sveikatuko jum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malinnaa @ 2014 01 27, 12:46)
labuka 4u.gif vaje kaip nesmagu verysad.gif sveikatuko jum 4u.gif

Aciukas 4u.gif
Mane labai "ismusa is veziu " tie staigus susirgimai doh.gif
Dar siandien iseinu i darba, tetukas pats tures slaugytis, jei nakti vel karsciuos...Jau biuletenio nenoriu...nes geda...2 sav. ir vel doh.gif doh.gif Duotu panoms pavadavimus, tai nesukciau galvos, bet kaip turi arti po viena-gaila zmogaus...kaip nors issisuksiu sia savaite.
Seip tai sakiau, jau ir as pradesiu kitu vaiku negailet ir vesti i darzeli kosinti, snargliuota...aisku be t....nes jau nusibodo visu snarglius gaudyti...lai ir musu zarazos kas gauna smile.gif
Cia, bly, eini is proto kur ta vaika deti...laikai namie, kad visai pasveiktu..atvedi i darza...o ten koks kosintis-snargliuotas ramiai sau sedi..brrrrrr...su viena mama net susipykau...istisai tas vaikas toks ant ribos...
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 27, 12:51)
Aciukas 4u.gif
Mane labai "ismusa is veziu " tie staigus susirgimai doh.gif
Dar siandien iseinu i darba, tetukas pats tures slaugytis, jei nakti vel karsciuos...Jau biuletenio nenoriu...nes geda...2 sav. ir vel  doh.gif  doh.gif  Duotu panoms pavadavimus, tai nesukciau galvos, bet kaip turi arti po viena-gaila zmogaus...kaip nors issisuksiu sia savaite.
Seip tai sakiau, jau ir as pradesiu kitu vaiku negailet ir vesti i darzeli kosinti, snargliuota...aisku be t....nes jau nusibodo visu snarglius gaudyti...lai ir musu zarazos kas gauna smile.gif
Cia, bly, eini is proto kur ta vaika deti...laikai namie, kad visai pasveiktu..atvedi i darza...o ten koks kosintis-snargliuotas ramiai sau sedi..brrrrrr...su viena mama net susipykau...istisai tas vaikas toks ant ribos...

As tave suprantu,bet sloga neliga taip daktarai teigia ir suprantu tas mamas kur jom istisai ta vaika deti jei tik truputi snarpliuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malinnaa @ 2014 01 27, 15:46)
As tave suprantu,bet sloga neliga taip daktarai teigia ir suprantu tas mamas kur jom istisai ta vaika deti jei tik truputi snarpliuoja? 4u.gif

pirmos 3 dienos-kaip bega vanduo, vaikas ciaudi-pats uzkreciamiausias periodas, gaila, bet dazniausiai tokius ir veda verysad.gif , laukia kol sukarsciuos arba visai praeis verysad.gif
Na, del tu 3 dienu tai laikysiuos savo, nes savo vaiko gaila,sunku tom pirmom slogos dienom, o po to ir as vesiu...lai pucia nosi ant visu biggrin.gif
O kur rasiau apie ta konflikta-mama namie tupi (buhalteriauja namie), bet vaiko neturi kur sergancio palikti...rrr...
Kaip tos mamos vaikas sliurpsi, niekas nieko nesako, Ignas tik uzkosti, neduok D...dar sloga nubega-tuoj isgirstu auklytes priekaista"oi, kaip serga", nors vaikis be t....tad po tokiu kalbu ir tupi namie su menkais negalavimais...
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 27, 16:01)
pirmos 3 dienos-kaip bega vanduo, vaikas ciaudi-pats uzkreciamiausias periodas, gaila, bet dazniausiai tokius ir veda verysad.gif , laukia kol sukarsciuos arba visai praeis verysad.gif
Na, del tu 3 dienu tai laikysiuos savo, nes savo vaiko gaila,sunku tom pirmom slogos dienom, o po to ir as vesiu...lai pucia nosi ant visu biggrin.gif
O kur rasiau apie ta konflikta-mama namie tupi (buhalteriauja namie), bet vaiko neturi kur sergancio palikti...rrr...
Kaip tos mamos vaikas sliurpsi, niekas nieko nesako, Ignas tik uzkosti, neduok D...dar sloga nubega-tuoj isgirstu auklytes priekaista"oi, kaip serga", nors vaikis be t....tad po tokiu kalbu ir tupi namie su menkais negalavimais...

del nosies begimo tokio kaip vandenukas ir ciaudejimo tai ir mes Augusto jau neviadame g.gif bet kaip mum praktiskai nepraeinanti sloga tokio pobudzio kai nebega,bet is po nakties nosyte issipuciam ir viskas tai nekreipiu demesio ir vedu.cia kaip man tokio alerginio pobudzio.:)Sveikit tik greiciau 4u.gif nes sestadieni laukiami busit musu sventeje drinks_cheers.gif parasysiu sms issamiau 4u.gif
Atsakyti