Dar tik savaitės pradžia, bet aš jau laukiu savaitgalio...atsibodo baliai, svečiai arba patiems valkataut
Patikėkit, darbdaviai nevisi būna pūkuoti, dažniausiai spygliuoti, ir jiems giliai p...ik tie mūsų vaikai, todėl darželiai visad turėjo, turi ir turės ir snargliuotų ir kosinčių
Dar tik savaitės pradžia, bet aš jau laukiu savaitgalio...atsibodo baliai, svečiai arba patiems valkataut
2 savaites ramybė, paskui ir vėl ...
Sveikos
Malinnaa-dar karta aciu uz kvietima ir gero Jums baliuko
Mes issigydysim ligas ir gal isiprasysim pas Augusta i svecius
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 28, 15:46)
Sveikos

Aciu
QUOTE(Malinnaa @ 2014 01 28, 18:48)
Aciu
tik taip jau isejo,kad dauguma vaiku serga....tai pas augustuku ateis zaisti tik vienas vaikiukas
bet vistiek bus smagu
lauksim 
Labai negeras tas musu vaiku gimimo laikas. Per Igno gimtadieni ir amzinai ligos buna.
Labutis
Nu ieskau aukles. Idejau skelbima, tai tiek prirase
Studentes atmeciau, pasilikau 1 buvuse medike 60 m., gyvena netoli. Ryt bandysim pasikviesti pokalbiui.
Nera kitos iseities, kaip ieskoti valandines
Ir vel, jau 3-cias kartas, vaikis suserga staigiai ir per 3 dienas pasveiksta. Vakar buvom pas gyd.-juokiasi, sako sveika vaika atsivedet
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 29, 09:46)
Studentes atmeciau, pasilikau 1 buvuse medike 60 m., gyvena netoli. Ryt bandysim pasikviesti pokalbiui.
o kaip įdomu, pasakok plačiau, ką rašo, kuo girias?
Aš kartais ir pagalvoju, kad reikia turėt tokį užtikrintą žmogų, kuris galėtų bet kada kai tau reikia padėt. Nes dabar kaimynka, kiek man reikėjo, tiek ji sirgo ar kitaip negalėjo. Žodžiu š...
Aš dar nežinau ką daryt reiks su vasara, liepą išsiversiu ir su juo būdama namuose, jis pabūna ir vienas, jei dirbu, brolis nemažai laiko būna namuose. O vat rugpjūčio pabaigoj kai į darbą reikės išeit, tai nežinau, kaip reikės išsisukt...Dar neaišku iš tikro, kuris daržas dirbs šalia tą mėnesį, eičiau jau dabar užsimušt vietos...
QUOTE(Furtado @ 2014 01 29, 13:35)
o kaip įdomu, pasakok plačiau, ką rašo, kuo girias?
Ko pati reikalausi? Kaip pokalbis praeis,viską parašyk...
Aš kartais ir pagalvoju, kad reikia turėt tokį užtikrintą žmogų, kuris galėtų bet kada kai tau reikia padėt. Nes dabar kaimynka, kiek man reikėjo, tiek ji sirgo ar kitaip negalėjo. Žodžiu š...
Aš dar nežinau ką daryt reiks su vasara, liepą išsiversiu ir su juo būdama namuose, jis pabūna ir vienas, jei dirbu, brolis nemažai laiko būna namuose. O vat rugpjūčio pabaigoj kai į darbą reikės išeit, tai nežinau, kaip reikės išsisukt...Dar neaišku iš tikro, kuris daržas dirbs šalia tą mėnesį, eičiau jau dabar užsimušt vietos...
Visko jos ten raso, zada....
As nieko nereikalausiu, tik pabuti, pabendrauti, pasildyti maista, isvesti i lauka, jei t nebus, sugirdyti vaistus pagal sarasa (todel medike ir susigundziau), isplauti nosi.
Ryt 12 val. ateis 60-mete, kuri daug nelelekino, nes nemegstu "saldziu" zmoniu...nepasitikiu tokiais...
Parasysiu po visko..
Man rugpjutis ir aktualu, jei rasiu aukle, tikrai i darza nevesiu.
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 29, 10:46)
Labai negeras tas musu vaiku gimimo laikas. Per Igno gimtadieni ir amzinai ligos buna.
Labutis
, kova grizta mano virsininke, kuri "labai mane myli", tikrai neleis man veluot i darba, ar iseit anksciau...o su tais biuleteniais kas 2 sav.
-jau geda imti
Ir vel, jau 3-cias kartas, vaikis suserga staigiai ir per 3 dienas pasveiksta. Vakar buvom pas gyd.-juokiasi, sako sveika vaika atsivedet
, bandysiu penkt. leisti i darzeli.
Na taip blogas laikas ka padarysi *****
Labutis
QUOTE(Malinnaa @ 2014 01 29, 16:49)
Kazkur skaiciau vaikui pakylanti temperatura be priezasties ir veldinkstanti,gali buti streso pozymis i darzeli. 
Nu si karta nebent i senelius
Del studenciu-pasiliksiu visai kritiskam atvejui, jei nieko nesurasiu.
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 29, 17:36)
Nu si karta nebent i senelius
, bet vaikis ten buvo ismyluotas, lauktas-nepastebejau jokio streso...tik daug saldumynu
Labutis
Bobute susirgo
, nesulaukem.
Vakare lauksim kitos tetos, kuri nusiteikusi jau ryt su juo buti. Su aukstuoju, vairuojanti.Bendraujant telefonu, labai patiko, ka pamatysim-bus matyt.
Bobute susirgo
Vakare lauksim kitos tetos, kuri nusiteikusi jau ryt su juo buti. Su aukstuoju, vairuojanti.Bendraujant telefonu, labai patiko, ka pamatysim-bus matyt.
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 30, 11:54)
Labutis
*Bobute susirgo
, nesulaukem.
**Vakare lauksim kitos tetos, kuri nusiteikusi jau ryt su juo buti. Su aukstuoju, vairuojanti.Bendraujant telefonu, labai patiko, ka pamatysim-bus matyt.
*Bobute susirgo
**Vakare lauksim kitos tetos, kuri nusiteikusi jau ryt su juo buti. Su aukstuoju, vairuojanti.Bendraujant telefonu, labai patiko, ka pamatysim-bus matyt.
* jooo....
** parašyk kaip praeis viskas
O šiaip esi kažkaip pati nusistačiusi kiek maksimum mokėsi ar klausysi jų sąlygų?
Nes aš neįsivaizduoju kaip žmogų išlaikyt tik ligos atveju...esu girdėjus visokių variantų kas turi aukles tokias, kad kai serga moka už savaitę kiek sutaria atitinkamai, kai jau jos nereikia, kai neserga, 50 proc moka suartos sumos, kad tik išlaikyt, kad nepabėgtų...
QUOTE(Furtado @ 2014 01 30, 14:05)
* jooo....
Iš pirmos dienos, dar net nesimačius....
O šiaip esi kažkaip pati nusistačiusi kiek maksimum mokėsi ar klausysi jų sąlygų?
Nes aš neįsivaizduoju kaip žmogų išlaikyt tik ligos atveju...esu girdėjus visokių variantų kas turi aukles tokias, kad kai serga moka už savaitę kiek sutaria atitinkamai, kai jau jos nereikia, kai neserga, 50 proc moka suartos sumos, kad tik išlaikyt, kad nepabėgtų...
Ja tenkina 7 lt. uz valanda, musu ligos buna kas 2 sav., tai per savaite iseina kokia 12-17 val. jei padirbti-sake, kad tokio ir iesko, butent valandinio ir ne kasdien. Tai ka as gaudama 85 % prarandu, atiduosiu jei ir galesiu toliau snargliuota namie laikyti.
Paskutiniu metu, mes tik deka pasibuvimo namie, neisisergam ir apsieinam be vaistu.
Pabegs, tai pabegs-svarbu nors kiek man padaryt pertrauka be biuleteniu, nes darbe ten sirsalynas