Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji ir rudenėjantys Eigulių namai

Patikėkit, darbdaviai nevisi būna pūkuoti, dažniausiai spygliuoti, ir jiems giliai p...ik tie mūsų vaikai, todėl darželiai visad turėjo, turi ir turės ir snargliuotų ir kosinčių wub.gif
Dar tik savaitės pradžia, bet aš jau laukiu savaitgalio...atsibodo baliai, svečiai arba patiems valkataut doh.gif 2 savaites ramybė, paskui ir vėl ... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Malinnaa-dar karta aciu uz kvietima ir gero Jums baliuko mirksiukas.gif
Mes issigydysim ligas ir gal isiprasysim pas Augusta i svecius g.gif mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 28, 15:46)
Sveikos 4u.gif
Malinnaa-dar karta aciu uz kvietima ir gero Jums baliuko mirksiukas.gif
Mes issigydysim ligas ir gal isiprasysim pas Augusta i svecius g.gif  mirksiukas.gif  smile.gif

Aciu 4u.gif tik taip jau isejo,kad dauguma vaiku serga....tai pas augustuku ateis zaisti tik vienas vaikiukas verysad.gif bet vistiek bus smagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malinnaa @ 2014 01 28, 18:48)
Aciu 4u.gif tik taip jau isejo,kad dauguma vaiku serga....tai pas augustuku ateis zaisti tik vienas vaikiukas verysad.gif bet vistiek bus smagu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif lauksim 4u.gif

Labai negeras tas musu vaiku gimimo laikas. Per Igno gimtadieni ir amzinai ligos buna.
Labutis 4u.gif
Nu ieskau aukles. Idejau skelbima, tai tiek prirase doh.gif
Studentes atmeciau, pasilikau 1 buvuse medike 60 m., gyvena netoli. Ryt bandysim pasikviesti pokalbiui.
Nera kitos iseities, kaip ieskoti valandines verysad.gif , kova grizta mano virsininke, kuri "labai mane myli", tikrai neleis man veluot i darba, ar iseit anksciau...o su tais biuleteniais kas 2 sav. doh.gif -jau geda imti biggrin.gif
Ir vel, jau 3-cias kartas, vaikis suserga staigiai ir per 3 dienas pasveiksta. Vakar buvom pas gyd.-juokiasi, sako sveika vaika atsivedet lotuliukas.gif , bandysiu penkt. leisti i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 29, 09:46)

Studentes atmeciau, pasilikau 1 buvuse medike 60 m., gyvena netoli. Ryt bandysim pasikviesti pokalbiui.

o kaip įdomu, pasakok plačiau, ką rašo, kuo girias? smile.gif Ko pati reikalausi? Kaip pokalbis praeis,viską parašyk...
Aš kartais ir pagalvoju, kad reikia turėt tokį užtikrintą žmogų, kuris galėtų bet kada kai tau reikia padėt. Nes dabar kaimynka, kiek man reikėjo, tiek ji sirgo ar kitaip negalėjo. Žodžiu š...
Aš dar nežinau ką daryt reiks su vasara, liepą išsiversiu ir su juo būdama namuose, jis pabūna ir vienas, jei dirbu, brolis nemažai laiko būna namuose. O vat rugpjūčio pabaigoj kai į darbą reikės išeit, tai nežinau, kaip reikės išsisukt...Dar neaišku iš tikro, kuris daržas dirbs šalia tą mėnesį, eičiau jau dabar užsimušt vietos...
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2014 01 29, 13:35)
o kaip įdomu, pasakok plačiau, ką rašo, kuo girias? smile.gif Ko pati reikalausi? Kaip pokalbis praeis,viską parašyk...
Aš kartais ir pagalvoju, kad reikia turėt tokį užtikrintą žmogų, kuris galėtų bet kada kai tau reikia padėt. Nes dabar kaimynka, kiek man reikėjo, tiek ji sirgo ar kitaip negalėjo. Žodžiu š...
Aš dar nežinau ką daryt reiks su vasara, liepą išsiversiu ir su juo būdama namuose, jis pabūna ir vienas, jei dirbu, brolis nemažai laiko būna namuose. O vat rugpjūčio pabaigoj kai į darbą reikės išeit, tai nežinau, kaip reikės išsisukt...Dar neaišku iš tikro, kuris daržas dirbs šalia tą mėnesį, eičiau jau dabar užsimušt vietos...

Visko jos ten raso, zada....
As nieko nereikalausiu, tik pabuti, pabendrauti, pasildyti maista, isvesti i lauka, jei t nebus, sugirdyti vaistus pagal sarasa (todel medike ir susigundziau), isplauti nosi.
Ryt 12 val. ateis 60-mete, kuri daug nelelekino, nes nemegstu "saldziu" zmoniu...nepasitikiu tokiais...
Parasysiu po visko..
Man rugpjutis ir aktualu, jei rasiu aukle, tikrai i darza nevesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 29 sausio 2014 - 12:50
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 29, 10:46)
Labai negeras tas musu vaiku gimimo laikas. Per Igno gimtadieni ir amzinai ligos buna.
Labutis 4u.gif
Nera kitos iseities, kaip ieskoti valandines  verysad.gif , kova grizta mano  virsininke, kuri "labai mane myli", tikrai neleis man veluot i darba, ar iseit anksciau...o su tais biuleteniais kas 2 sav. doh.gif -jau geda imti biggrin.gif
Ir vel, jau 3-cias kartas, vaikis suserga staigiai ir per 3 dienas pasveiksta. Vakar buvom pas gyd.-juokiasi, sako sveika vaika atsivedet lotuliukas.gif , bandysiu penkt. leisti i darzeli.
Na taip blogas laikas ka padarysi 4u.gif As kaip tik studenciu buciau neatmetus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kazkur skaiciau vaikui pakylanti temperatura be priezasties ir veldinkstanti,gali buti streso pozymis i darzeli. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malinnaa @ 2014 01 29, 16:49)
Kazkur skaiciau vaikui pakylanti temperatura be priezasties ir veldinkstanti,gali buti streso pozymis i darzeli. g.gif

Nu si karta nebent i senelius lotuliukas.gif , bet vaikis ten buvo ismyluotas, lauktas-nepastebejau jokio streso...tik daug saldumynu biggrin.gif
Del studenciu-pasiliksiu visai kritiskam atvejui, jei nieko nesurasiu.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 29, 17:36)
Nu si karta nebent i senelius lotuliukas.gif , bet vaikis ten buvo ismyluotas, lauktas-nepastebejau jokio streso...tik daug saldumynu biggrin.gif
Del studenciu-pasiliksiu visai kritiskam atvejui, jei nieko nesurasiu.

thumbup.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Bobute susirgo lotuliukas.gif , nesulaukem.
Vakare lauksim kitos tetos, kuri nusiteikusi jau ryt su juo buti. Su aukstuoju, vairuojanti.Bendraujant telefonu, labai patiko, ka pamatysim-bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 01 30, 11:54)
Labutis 4u.gif
*Bobute susirgo lotuliukas.gif , nesulaukem.
**Vakare lauksim kitos tetos, kuri nusiteikusi jau ryt su juo buti. Su aukstuoju, vairuojanti.Bendraujant telefonu, labai patiko, ka pamatysim-bus matyt.

* jooo.... doh.gif Iš pirmos dienos, dar net nesimačius....
** parašyk kaip praeis viskas
O šiaip esi kažkaip pati nusistačiusi kiek maksimum mokėsi ar klausysi jų sąlygų?
Nes aš neįsivaizduoju kaip žmogų išlaikyt tik ligos atveju...esu girdėjus visokių variantų kas turi aukles tokias, kad kai serga moka už savaitę kiek sutaria atitinkamai, kai jau jos nereikia, kai neserga, 50 proc moka suartos sumos, kad tik išlaikyt, kad nepabėgtų...
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2014 01 30, 14:05)
* jooo....  doh.gif Iš pirmos dienos, dar net nesimačius....
** parašyk kaip praeis viskas
O šiaip esi kažkaip pati nusistačiusi kiek maksimum mokėsi ar klausysi jų sąlygų?
Nes aš neįsivaizduoju kaip žmogų išlaikyt tik ligos atveju...esu girdėjus visokių variantų kas turi aukles tokias, kad kai serga moka už savaitę kiek sutaria atitinkamai, kai jau jos nereikia, kai neserga, 50 proc moka suartos sumos, kad tik išlaikyt, kad nepabėgtų...

Ja tenkina 7 lt. uz valanda, musu ligos buna kas 2 sav., tai per savaite iseina kokia 12-17 val. jei padirbti-sake, kad tokio ir iesko, butent valandinio ir ne kasdien. Tai ka as gaudama 85 % prarandu, atiduosiu jei ir galesiu toliau snargliuota namie laikyti.
Paskutiniu metu, mes tik deka pasibuvimo namie, neisisergam ir apsieinam be vaistu.
Pabegs, tai pabegs-svarbu nors kiek man padaryt pertrauka be biuleteniu, nes darbe ten sirsalynas doh.gif , uz savo biuletenius turiu atidirbinet doh.gif
Atsakyti