Skambino Malinnaa-pienas, kefyras, varske, jogurtai-su gerais galiojimais-80%
QUOTE(GAUBE @ 2013 09 15, 12:40)
Sveikos
Siandien karaliaujam su Igiu vieni.
Prisidukom Kalnieciu parke ant batuto
Malinnaa-gal viskas bus gerai su tuo darbeliu, negalvok apie blogiausia
Tai ka, antradieni vyrus isleidziam? 

Siandien karaliaujam su Igiu vieni.
Prisidukom Kalnieciu parke ant batuto

Malinnaa-gal viskas bus gerai su tuo darbeliu, negalvok apie blogiausia

Aš karaliauju išvis viena

O ten yra jau ir batutas???
Aha teisingai, kartais tokios permainos eina tik į gera

QUOTE(Furtado @ 2013 09 15, 14:40)
*super, as nuo antrad.karaliausiu
Nusimezgiau sukne, reikia susisiut, ale vis tingiu. Gal siandien pabaigsiu, nes jau nagus niezti megstini narpulint

**savaitgaliais buna, 5 lt.10 min.
QUOTE(GAUBE @ 2013 09 15, 16:01)
Nusimezgiau sukne, reikia susisiut, ale vis tingiu. Gal siandien pabaigsiu, nes jau nagus niezti megstini narpulint

* dar to negirdėjau, kad tamsta auksarankė

**čia irgi gera naujiena...Tai kurioj tiksliau vietoj jis?
QUOTE(Furtado @ 2013 09 15, 17:07)
* dar to negirdėjau, kad tamsta auksarankė

*

Tik dabar jau galiu sau ramiai sia veikla uzsiimti. Nestumo metu mezgiau daug, o kaip gime pipiriukas, teko virbalus pamirst. Taip, mezgimas mano relaksas

Tik ko nemoku-tai mandru rastu ir labai dailios apdailos.
**tam parko kampe, kur treniruokliai
QUOTE(Furtado @ 2013 09 15, 14:40)
QUOTE(GAUBE @ 2013 09 15, 17:01)
Kaip laukiu rytojaus, pakaraliausiu iki pietų. Svajonių svajonė, tikiuosi nieks nesusirgs extra. Vienas į darbą, vienas į mokyklą, du nuvedu į darželį ir laisvėėė

QUOTE(juramaria @ 2013 09 15, 19:38)
Kaip laukiu rytojaus, pakaraliausiu iki pietų. Svajonių svajonė, tikiuosi nieks nesusirgs extra. Vienas į darbą, vienas į mokyklą, du nuvedu į darželį ir laisvėėė 

aš taip pat rytojaus laukiu ir tikiuosi,nesusirgs bent dienelę vieną

Kokia diena laukia,ech...

Na darbe diena man ryt gera, dirbu iki 12.20, o paskui pasidariau dieną laisvą, nes reikia ruoštis gimtadieniui biškeli. Namus šiandien išsiblozginau, pasiruošiau savaitgaliui jau net patalus, po lovom išsivaliau katinus, nes liks nakvojančių
o mes jau turim nauja interneta
. atrodo kad tikrai greitesnis
mb labai nenorejo keist,tai sake nu db ziuresim ka cia itaisysi... tai sedejau kaip ant adatu, kad tik geras butu
kolkas atrodo liux

mb labai nenorejo keist,tai sake nu db ziuresim ka cia itaisysi... tai sedejau kaip ant adatu, kad tik geras butu

QUOTE(kerryy @ 2013 09 17, 16:27)
o mes jau turim nauja interneta
. atrodo kad tikrai greitesnis
kolkas atrodo liux 

Kis'as? Kiek mokėt reiks? Tikrai nemanau, kad bus blogiau, man tai jis labai labai gerai
QUOTE(Furtado @ 2013 09 17, 16:50)
Kis'as? Kiek mokėt reiks? Tikrai nemanau, kad bus blogiau, man tai jis labai labai gerai
taip, tas pats. metus laiko pasirasem sutarti, tai puse metu 8,99 kita puse 19 lt.
del greiciau tai jau matau kad tikrai daug greiciau puslapius atidarineja, nors pagal sutartyje numatyta greiti tai toks pats ir meganete ir sitam

QUOTE(kerryy @ 2013 09 17, 17:25)
taip, tas pats. metus laiko pasirasem sutarti, tai puse metu 8,99 kita puse 19 lt.
del greiciau tai jau matau kad tikrai daug greiciau puslapius atidarineja, nors pagal sutartyje numatyta greiti tai toks pats ir meganete ir sitam

Nu žinai, tai jau kapeikos tokia suma

Jo, aš žinau, pati sakau turėjau, kaina dviguba tik buvo mums