Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji ir rudenėjantys Eigulių namai

QUOTE(Furtado @ 2013 09 14, 12:48)
Reiktų gal palėkt vakare iki ten, jei dar liks man ko biggrin.gif O iki kelių ten dirba? Žmonių jaučiu bus nemažai

nžn darbo laiko g.gif

FB reik žiūrėti,ten jie turi puslapi lyg
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 09 14, 13:00)
nžn darbo laiko g.gif

FB reik žiūrėti,ten jie turi puslapi lyg

Bet ten tik pyragai ir mišrainės?
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 09 14, 14:08)
Bet ten tik pyragai ir mišrainės?

Ne tik...ir mesos gaminiai, vaisiai.
Atsakyti
mb grįžo dabar,parvarė mėsos,puse kainos mesa blink.gif Daržovių...Vien dėl mėsos ok.
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 09 14, 13:41)
mb grįžo dabar,parvarė mėsos,puse kainos mesa  blink.gif Daržovių...Vien dėl mėsos ok.

Nu dabar einu nudepiliuot merginą vieną ir nelauksiu, jaučiu lėksiu. Mėsa man ir aktualu. Paklausk kaip žmonių
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 09 14, 13:43)
Nu dabar einu nudepiliuot merginą vieną ir nelauksiu, jaučiu lėksiu. Mėsa man ir aktualu. Paklausk kaip žmonių

o nzn,isvare mb jau,bet nelabai tu zmoniu kiek supratau.Aišku,labai į galiojimą reik žiūrėt.Yra galiojančių produktų iki šios dienos tik,arba sutikau ir iki 12 dienos..bet kai rūkyti gaminiai,tai jiems ta data nepaskutinė. g.gif Varškei irgi 50% ..Melionų kaina 3.20 lt.

Žodžiu parvežė skilanduką,dešrų rūkytų,šlaunelių,paskui kitokios mėsos,melionų kelis,yvairių šiaip vaisiu/daržovių -sumokėjo 60 lt biggrin.gif

Ir dar kartą grįžo su terba lotuliukas.gif doh.gif Dabar jau galėsim mėsos nepirkti ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 14 rugsėjo 2013 - 15:09
QUOTE(mamiux @ 2013 09 14, 14:45)
*sumokėjo 60 lt biggrin.gif

**Ir dar kartą grįžo su terba  lotuliukas.gif  doh.gif Dabar jau galėsim mėsos nepirkti ilgai  lotuliukas.gif

* thumbup.gif
** Nu tikras lietuvis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 09 14, 15:27)

** Nu tikras lietuvis  lotuliukas.gif

aga,paklausiau dėl varškės,tai žmogus dar pasikuitė ir šeimą aprūpino biggrin.gif
Atsakyti
mamiux-nu saunuolis vyriskis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 09 14, 11:35)
Nu galėtų paspręst tą klausimą, kokį atskirt kambariuką gimtadieniams pavyzdžiui....Nematėt kiek valanda?

kad vietos platinimui jau neber, pries irenginejant reikejo sita klausima sprest, bet turbut ten jau visos patalpos sumieruotos buvo, kiek gavo tiek padare smile.gif
kainas ziurejau bet neuzfiksavau... maziukams lyg 10, vyresniems 8 g.gif valanda...
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2013 09 14, 17:39)
kad vietos platinimui jau neber, pries irenginejant reikejo sita klausima sprest, bet turbut ten jau visos patalpos sumieruotos buvo, kiek gavo tiek padare smile.gif
kainas ziurejau bet neuzfiksavau... maziukams lyg 10, vyresniems 8  g.gif  valanda...

ale tai brangiai kai tokiam užkampy... unsure.gif Megoj, kur žmonių srautas didelis 10 litų
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 09 14, 17:53)
ale tai brangiai kai tokiam užkampy...  unsure.gif Megoj, kur žmonių srautas didelis 10 litų

pritariu..aš tikėčiausi bent po kokius 6 litus g.gif
Atsakyti