Aš prisiminiau vieną savo bendradarbę, kuri bėgiodavo vietoje dažnai ir buvom prie jos pripratę, kalbamės sau, o ji bėga vietoje - turi 5 minutes - bėga, turi pusvalandį - bėga
QUOTE(vyty @ 2013 12 30, 21:48)
Studentavimo laikais, vasarą dirbant užsienyje toks slovakas su žibintu ant galvos laikraščius skaitinėjo kol mes teliką žiūrėjom toj pačioj svetainėj. Priminėt jį

Šachtininkas

O bėgimas žiemą su lempa ant galvos gal ir ne blogas variantas. Ypač kai slidu.
Vis tik nepasiryžau su lempa

Na, pasigailėjau, nes mano maršruto 9-ame kilometre yra tokia atkarpa, koks puskilometris kur NIEKO nematau, o jei dar važiuoja mašinos, apspigina. Laukiu krepšio didesnio ant pilvo, tai gal tilps ta lemputė, jei prireiktų. O kadangi mano maršrutas vienodas, įtariu, kad bent toje atkarpoje visada prireiks.
Slidu? Aš pajūry gyvenu, čia žiema jei būna dvi savaites, tai atseit pasiseka
QUOTE(Abo @ 2013 12 30, 22:58)
kiek laiko uztrunka pasiruosimas pusmaratoniui? nesu visai zalia, bet siokia tokia pertrauka buvau padariusi, tai ir galvoju, per pusantro menesio realu pasiruosti ar ne? nesinori persistengti ir susitraumuoti. pries tai esu dalyvavus max. 10 km. begimuose.
Čia kas dabar?
O atsakant į klausimą, taip, įmanoma, tik reiktų pradėti jau šiandien - didinti atstumus, gerinti laiką po 3 sav., o prieš pat varžybas truputį apsiraminti, mažinti atstumus ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 11 14, 04:13)
Raportuoju ir as: atsalus orams begimo neapleidau, bet persikeliau ant begimo takelio. Ne tas pats kas lauke, bet vistiek neblogai, energija islieju, galva atsilaisvina
Pirmadieni begau 12 km (tik laikas labai jau prastas), rytoj vel noriu, bet bus matyt ar spesiu pries darba.
Pradejo kilti mintys apie maratona. Praeita ziema nebegiojau, todel buvo labai sunku pavasari grizti i trasa, is naujo nuo 2-3 km pradet begiot. Pradejau galvot, jei visa ziema kad ir po 10 km begiociau, gal rudeniui pasiryzciau..
Tik turiu 3 bedas, kurias reiketu isspresti:
1) telefonas issikrauna po 2,5 val, taigi reikia muzikos grotuvo.
2) lupos po 15 km isdziuna neimanomai, butinai reikia lupu balzama pasiimti. Na cia paprasta.
3) negeriu vandens begdama, o maratona iveikti be vandens turbut neimanoma. Tai cia dar neradau iseities is sito. Nepatogu rankoje laikyti buteliuka, isbalansuoja mane kazkaip.
Aš niekada netryškau noru bėgti varžybose, bet šiandien pagalvojau, kad nors vieną kartą gyvenime reikia maratono! Aš nesu nubėgus net pusmaratonio, bet kažkaip esu tikra, kad jį ir dabar įveikčiau. O va maratonas jau kažkas vau.
Aš turiu tokį daiktą kažkokį daiktą, bet dar nenaudojau, nes kol užtenka

Labiau ėmiau dėl amino rūgščių, bet taip pripratau prie tablečių formos, kad net nžn ar priprasiu prie skysčių. Nors jei galvoju apie didesnius atstumus, visvien pravers.
Kitas dalykas - maratonuose būna maisto ir gėrimų stotelės (ar visur nežinau).
Trečias dalykas, būna tokie krepšiai

Gal patogūs būtų?