Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(proksi @ 2013 09 09, 17:14)

o buvo...
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 09 09, 18:15)
Kažkokius kašmyrus dalinatės?  ax.gif  Aš tik iš darbo grįžau, neatseku kokius, bet noriu  mirksiukas.gif

http://www.jcrew.com...p;bmUID=k40YfxZ

va siuos buvo kazkokia stebuklinga kaina 18 $ -25%
Atsakyti
as noreciau xs arba s dydzio megztuko jei dar liks:)
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 09 09, 18:16)

jo buvo, paciai nepasiseke nebera jau sad.gif turesiu M, jeigu netilpsiu reikes i pardavima deti, jeigu aisku parde atsius smile.gif
Atsakyti
jei dar yra S dydziobet kokio noreciau (as sena pirkeja, tik temoje nelabai lankausi 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 09, 17:10)
mergaites luktelekim  as  parasiau tom kam priskyriau  yra nauju niku mergaites nepykit pirmenybe duodu  pazistamom,  perkates  kitur tik jcrew atejot pas mane, tai... jei liks paraysiu kitu atveju  savom mergaitem duosiu.. renku toliau parasysiu

na as isvis nei pas viena tarpininke is USA neperku lotuliukas.gif Bet anksciau pirkdavau per laureta. Na bet tiek tos biggrin.gif Reikejo iskart rasyt, kad pirmenybe tik aktyviai perkancioms 4u.gif
Atsakyti
Jei man liks, paimciau xs ar s, spalva nesvarbi. 2 vnt.
Atsakyti
is anos temos labai laukiu meiliuku :
M roziniai - jurg77 simpa kipitun
Kika orange M

Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 09, 18:17)
http://www.jcrew.com...p;bmUID=k40YfxZ

va siuos buvo kazkokia stebuklinga kaina 18 $ -25%

ohmy.gif swoon.gif swoon.gif Dar taip būna ... bigsmile.gif Ar jau visus išsidalinot ar dar koks vienas liko? Inga, kaip žiurkėnas, visas atsargas už žandų susikišo biggrin.gif
Atsakyti
O www.allcosmeticswholesale.com dar galima siusti? smile.gif
Atsakyti
noreciau S arba M nesvarbu kokia spalva,jeigu liko blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 09 09, 18:19)
na as isvis nei pas viena tarpininke is USA neperku lotuliukas.gif Bet anksciau pirkdavau per laureta. Na bet tiek tos  biggrin.gif Reikejo iskart rasyt, kad pirmenybe tik aktyviai perkancioms  4u.gif

as taip pat smile.gif taisykles greit keiciamos biggrin.gif
Atsakyti