Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Evameda1 @ 2013 09 09, 17:23)
O www.allcosmeticswholesale.com dar galima siusti? smile.gif

galima

QUOTE(lineja_78 @ 2013 09 09, 17:23)
noreciau S arba M nesvarbu kokia spalva,jeigu liko blush2.gif  4u.gif

as paziuresiu parasysiu
QUOTE(Sandraxa @ 2013 09 09, 17:24)
as taip pat smile.gif taisykles greit keiciamos biggrin.gif

Mergaites as apsiskaiciavau L dydzio pasirode kad du kart po 5 paemiau o pasirodo tik vienas kartas tad L kam priskyriau tam... sandraxa M galiu jum paisulyti jei tinka, jei ne tada atsiprasau bet kruvis toks kad dar stebiuosi kaip pasedziu
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 09 09, 17:23)
O www.allcosmeticswholesale.com dar galima siusti? smile.gif

Greičiausiai galima, nes aš dar patvirtinimo negavau, kad priimta blush2.gif
O Inga užsikasusi kašmyrais ir paštu, tikėkimės, kad toks vargas neveltui 4u.gif
Atsakyti
Inga, nežinau ar per ta masinę psichozę matėt mano užsakyma atsiųstą iš allcosmtecswholesale.com ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaniline24: 09 rugsėjo 2013 - 16:29
Ingakalni, as laiskucio negavau del M smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 09, 18:26)
galima
as paziuresiu parasysiu

Mergaites    as apsiskaiciavau L dydzio  pasirode kad du kart po 5 paemiau o pasirodo tik vienas kartas tad  L kam priskyriau tam... sandraxa M galiu jum paisulyti jei  tinka, jei ne tada atsiprasau bet  kruvis toks kad dar stebiuosi kaip pasedziu

tinka biggrin.gif gal grysiu kaskada i senas vezes lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei liktu M, priglausciau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 09 09, 17:24)
as taip pat smile.gif taisykles greit keiciamos biggrin.gif

kitur as ir per 2 metus aktyviai pirkdama tokia netapau, dar kitur man is viso atrase kad man nepirks. na ir kas rolleyes.gif buve nebuve tu smutkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 09 rugsėjo 2013 - 16:32
Didelis aciu Ingai uz varga vargeli 4u.gif Tikekimes Crew tures sazines ir neatsauks uzsakymu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 09, 18:28)
Greičiausiai galima, nes aš dar patvirtinimo negavau, kad priimta blush2.gif
O Inga užsikasusi kašmyrais ir paštu, tikėkimės, kad toks vargas neveltui  4u.gif

Nupirko Ingute ir man viena kasmyriuka oranzini, gaila per ilgai masciau su melynu pavelavau smile.gif dabar lauksim patvirtinimo del kosmetikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei kašmyriukų liks S arba M dydžio - mielai paimsiu 4u.gif
Atsakyti
As noriu pagirt vitacoste pirkta hialurono losjona kunui. Uzteko pasitept vakar vakare ir siand ryte, oda aksomine o iki kraujo suskirdusios alkunes pagaliau po 2 men uzsitrauke.
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2013 09 09, 17:29)
Ingakalni, as laiskucio negavau del M smile.gif

minha jum 2 nupirkau dydziu nepamenu - as rasiau kad po 2-3 negaliu visok imti jie deti leido max po 9 vienu pirkimu...
jei rasiu laisvu tikrai parasysiu mergytes orderiu tiek kad baisu, as i kitus laiskus neatrasiau dar mergaitem laukianciu gapas ON carteris alcos aero macys bluefly.. ir t.t. visis tik susegioti niekas negavo zinuciu.. taip negalima mergytes net priimta zodelio nesulauke.. as viska matau, baigsiu su jcrw tikiuos kada nors nueisu pavalgysiu kosiandien dar nedariau grisiu parasysiu jei bus laisvu ir eisiu toliau pirkti

labai tikiuosi kad jcrew neatsauks tokias kainas atidaves...

nes tada nusisaut reikes visa diena suniui ant uodegos
QUOTE(Sandraxa @ 2013 09 09, 17:29)
tinka biggrin.gif gal grysiu kaskada i senas vezes lotuliukas.gif

sandraxa jum M palikta parasykit tik spalva nepamenu kuri likus
Atsakyti