Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(zaRAza @ 2013 09 10, 12:33)
Siaube, bet kaip skaudziai tie rolleriai adatuoti atrodo blink.gif Bijociau su tokiu per veida braukt blink.gif Per uzpakali, jauciu, irgi hihihi.gif Mazu man adatofobija? biggrin.gif

Kiek girdejau, tai labai skausminga procedura istikruju fear.gif
Atsakyti
Matau kelias vieteles, kur parduoda Sabatini Wild Wind, bet kodėl jie tooookie brangūs? Vienetiniai likučiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 09 10, 12:33)
Siaube, bet kaip skaudziai tie rolleriai adatuoti atrodo blink.gif Bijociau su tokiu per veida braukt blink.gif Per uzpakali, jauciu, irgi hihihi.gif Mazu man adatofobija? biggrin.gif

skauda, bet tik kai kuriose vietose. man skaudziausia yra kakta, tada tik asaros pabyra biggrin.gif bet ten neilgai. o per zandus link pasmakrio, kazkaip keistai net gera g.gif biggrin.gif

neisivaizduokite tos proceduros kaip kazkokio baubo. juk tai tetrunka vos kelias minutes. tai tik dalis viso komplekso. juk pries tai veidas ir valomas ir sveiciamas ir tepamas tas gelis, tada masazuojamas, tada badoma kelias minutes, tada dedama kolageno kauke....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 rugsėjo 2013 - 11:43
QUOTE(Buse @ 2013 09 10, 12:39)
Kiek girdejau, tai labai skausminga procedura istikruju  fear.gif

va va as bijau to "malonumo" blush2.gif
QUOTE(svile @ 2013 09 10, 12:39)
Matau kelias vieteles, kur parduoda  Sabatini Wild Wind, bet kodėl jie tooookie brangūs? Vienetiniai likučiai?  g.gif

sabatini UK pigiai galima rasti drauge uz 5sv pirko sakiau kai busi ir man parvesk 30ml ale man ir 15 uztektu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 10, 12:40)
skauda, bet tik kai kuriose vietose. man skaudziausia yra kakta, tada tik asaros pabyra  biggrin.gif bet ten neilgai. o per zandus link pasmakrio, kazkaip keistai net gera  g.gif  biggrin.gif

neisivaizduokite tos proceduros kaip kazkokio baubo. juk tai tetrunka vos kelias minutes. tai tik dalis viso komplekso. juk pries tai veidas ir valomas ir sveiciamas ir tepamas tas gelis, tada masazuojamas, tada badoma kelias minutes, tada dedama kolageno kauke....

Aš taip pat gundausi šia procedūra, bet va mastau žiemą pirma dar veidą su rūgštim valytis 4u.gif
Sakykite, o kiek jūs mokate už mezoterapiją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 10, 12:40)

Oho, tai cia visa seka reikia zinot, o as tai tundra buciau su tuo voleliu perbraukus ir haliurona uzsitepus.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 10, 12:51)
Aš taip pat gundausi šia procedūra, bet va mastau žiemą pirma dar veidą su rūgštim valytis  4u.gif
Sakykite, o kiek jūs mokate už mezoterapiją?  4u.gif

nuspirkau savo voleli. Dar tada sausio men jis kainavo 9 dolerius. Perku swiss pure hyalurona arba kai siek tiek nusigyvenu sueina ir cosmedic biggrin.gif . nuejau pas savo kosmetologe su viskuo. Moku 30 lt. Zinau kad kitur, reikia pirkti savo voleli uz 70 lt, ir procedura kainuoja nuo 150-200 lt nelygu salono vardui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 10, 12:54)
nuspirkau savo voleli. Dar tada sausio men jis kainavo 9 dolerius. Perku swiss pure hyalurona arba kai siek tiek nusigyvenu sueina ir cosmedic  biggrin.gif . nuejau pas savo kosmetologe su viskuo. Moku 30 lt. Zinau kad kitur, reikia pirkti savo voleli uz 70 lt, ir procedura kainuoja nuo 150-200 lt nelygu salono vardui  4u.gif

hm, gera mintis ir as uzklausiu kosmetologes ar ji man padarytu.
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2013 09 10, 12:54)
Oho, tai cia visa seka reikia zinot, o as tai tundra buciau su tuo voleliu perbraukus ir haliurona uzsitepus.... doh.gif

kai cia panos pradejo pirkt masiskai ta hialurona, o vaistinese atsirado tie kremai, galvoju noriu. Paskui labai netycia per telika ziurejau laida, kur pasakojo kas yra blefas ir kas ne. turiu omeny kosmetines priemones. Vokiska laida ar rusiska nebepamenu. tada dometis, nes labai idomu, tada savo kosmetologes klaust, tada ji ejo i kursus, nes sako pradejo populiaret ta procedura ir t.t. as ja susigundziau todel, kad kazkada klaikiai slinko plaukai ir vienintele padejusi priemone - mezoterapija. gaudavau kas trecia diena po 200 duriu i galva blink.gif ir plaukai ataugo ogogoooooo. supratau kad veiksminga. nes visa kita tai tik isore ir jokio tolko. ai, dar vitaminai padejo. bet tada plaukai eme visur zelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 10, 12:54)
nuspirkau savo voleli. Dar tada sausio men jis kainavo 9 dolerius. Perku swiss pure hyalurona arba kai siek tiek nusigyvenu sueina ir cosmedic  biggrin.gif . nuejau pas savo kosmetologe su viskuo. Moku 30 lt. Zinau kad kitur, reikia pirkti savo voleli uz 70 lt, ir procedura kainuoja nuo 150-200 lt nelygu salono vardui  4u.gif

Aš kalbėjau su kosmetologe, tai sakė skiriasi tie aparatai, su vienu kaina 150Lt, o su kitu 300Lt - čia Klaipėdoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 10, 12:59)
Aš kalbėjau su kosmetologe, tai sakė skiriasi tie aparatai, su vienu kaina 150Lt, o su kitu 300Lt - čia Klaipėdoje  4u.gif

gali buti, taip smulkiai jau nebenagrinejau. man gerai, mamai liuks, ir dar jau kokiom 5 draugem irgi biggrin.gif zinau yra kazkoks ne volelis, o aparatas, kuris neskausmingas. galbut tas ir yra brangus. bet man 300 lt yra blink.gif tai sueina ir sitas. na, svarbu dabar tai veiksminga.
Atsakyti
Sveiki, ar lilidirect jau pirkot? 4u.gif
Atsakyti