Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Sveiki,
O koks kvapas siu kvepalu
My Webpage
Ar panasus i paprasta D&G light blue kvapa?
Aciu patarusioms 4u.gif .
Atsakyti
Ateinu iš parforumo, o čia beveik tas pats - visos apie kvepalus šneka biggrin.gif

QUOTE(Musiukass @ 2013 09 10, 09:26)
gerulis?
cia vyriskas mm? Moteriskas ne  wub.gif ?

Aš noriu vyriško Encre Noire - man jie tokie nesaldūs ir nevyriški biggrin.gif

QUOTE(proksi @ 2013 09 10, 12:04)
jo apie 5 ml. jie pirskiami, tikrai ne 1 ir 2 kartams, nebent yra noras viska ant saves ispilti smile.gif

Jei prie miniuko parašyta splash, tai bus nepurškiamas - atidarai dangtelį ir tepliojiesi. Jei spray - tai bus purškiamas, bet tokių retai būna. Man 5 ml miniuko užtenka ilgai. Aš net ir 2 ml mėginuką kelis metus naudoju biggrin.gif

Ingakalni, nuo Big'o iki stoties - 12 km į vieną pusę, tai kur tau iš Lazdynų 15 km bus? biggrin.gif
Juliejai būna kamščiai tai tikrai, nes reikia per centrą į stotį važiuot. Laiko gaišatis būtų vežiot siuntas doh.gif Reiktų nebent atskiro žmogaus, kuris gyventų prie stoties, kokiuose Naujininkuose, Rasose ar Liepkalny.
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2013 09 10, 11:54)
Oho, tai cia visa seka reikia zinot, o as tai tundra buciau su tuo voleliu perbraukus ir haliurona uzsitepus.... doh.gif

Nera ten kazko labai sudetingo. mirksiukas.gif Aisku svarbu svara, priemoniu dezinfekavimas. As namu salygom naudoju 0.5mm voleli. Tikrai neskausminga. biggrin.gif
Kazkaip 1mm veidui nesiryzau pirkti. Tokie gal daugiau profesionalams skirti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asdiana @ 2013 09 10, 13:07)
Sveiki,
O koks kvapas siu kvepalu
My Webpage
Ar panasus i paprasta D&G light blue kvapa?
Aciu patarusioms  4u.gif .

Paprastas Light Blue man - agresyvūs citrusai, o šis Portofino nelabai panašus - mažiau agresyvus, mažiau citrusiškas. Labiau švelnesnis man. Na, toks dreaming. Bet, manau, turėtų patikt, jei patinka DG Light Blue.
Atsakyti
http://www.gymboree....3_BabySale_REWc atsiunte koduka - 20% galima jungtis drinks_cheers.gif

http://oldnavy.gap.c....do?ssiteID=GAP - 15% viskam ir clearance nuo nukainavimu dar - 15% taiko labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 09 10, 13:07)
Nera ten kazko labai sudetingo. mirksiukas.gif Aisku svarbu svara, priemoniu dezinfekavimas. As namu salygom naudoju 0.5mm voleli. Tikrai neskausminga. biggrin.gif
Kazkaip 1mm veidui nesiryzau pirkti. Tokie gal daugiau profesionalams skirti. ax.gif

O kaip voleli teisingai dezinfekuoti? Jauciu spiritu valyti reikia g.gif Ir kuo veida pries tai nuvalyt, gal rugstiniu kokiu losjonu ar geliu?
Atsakyti
o factory turite koduka koki?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 09 10, 13:07)
Ateinu iš parforumo, o čia beveik tas pats - visos apie kvepalus šneka biggrin.gif
Aš noriu vyriško Encre Noire - man jie tokie nesaldūs ir nevyriški biggrin.gif
Jei prie miniuko parašyta splash, tai bus nepurškiamas - atidarai dangtelį ir tepliojiesi. Jei spray - tai bus purškiamas, bet tokių retai būna. Man 5 ml miniuko užtenka ilgai. Aš net ir 2 ml mėginuką kelis metus naudoju biggrin.gif
Ingakalni, nuo Big'o iki stoties - 12 km į vieną pusę, tai kur tau iš Lazdynų 15 km bus? biggrin.gif
Juliejai būna kamščiai tai tikrai, nes reikia per centrą į stotį važiuot. Laiko gaišatis būtų vežiot siuntas  doh.gif Reiktų nebent atskiro žmogaus, kuris gyventų prie stoties, kokiuose Naujininkuose, Rasose ar Liepkalny.

nu o kaip vaziuoji kad nuo big 12km tik g.gif man nuo lazdynu iki julijos 7 g.gif
per aplinkeli kur maziau kamsciu reiktu paziurt kiek te iki stoties bet toliau nei iki julijos juk g.gif

nu ok imk ka dir 10km mano masina siurbia 12litru ant simto tai i dvi puses jei ne kasmciai reiktu 2.4lt pe kamscius tai ir 3... tai amn 15litu sakykim butu gaila ismesti tiesiog siaip sau geriau vaikui ledu nupirkti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(misslady @ 2013 09 10, 13:14)
o factory turite koduka koki?

-25% viskam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2013 09 10, 13:14)
O kaip voleli teisingai dezinfekuoti?  Jauciu spiritu valyti reikia  g.gif Ir kuo veida pries tai nuvalyt, gal rugstiniu kokiu losjonu ar geliu?

voleli spirituku nuvalo, o veida siaip nuvalo, pylingas, tada nuprausia. spiritu nebrauko g.gif biggrin.gif
Atsakyti
dedu kasikelin alcosmeti - 30% sale
http://www.allcosmet...egory/acw.sale/
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 10, 13:21)
voleli spirituku nuvalo, o veida siaip nuvalo, pylingas, tada nuprausia. spiritu nebrauko  g.gif  biggrin.gif

Tiek dar suprantu, kad veido spiritu nevalo hihihi.gif
Isivaizduoju kaip sutrauktu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 10, 13:16)
nu  o kaip vaziuoji  kad nuo big 12km tik  g.gif  man  nuo lazdynu iki julijos  7  g.gif
per aplinkeli kur maziau kamsciu reiktu paziurt kiek te iki stoties bet toliau nei iki julijos juk  g.gif

nu ok imk ka dir  10km mano masina siurbia 12litru ant simto tai i  dvi puses  jei ne kasmciai reiktu  2.4lt pe kamscius tai ir  3... tai  amn 15litu sakykim butu gaila    ismesti tiesiog  siaip  sau geriau vaikui ledu nupirkti  blush2.gif

Nu žinok rimtai. Man iki Lietuvos k/t 10 km buvo, o nuo ten stotis šalia. Čia maškė mano tiek parodė. Sukčiauja gal biggrin.gif

Tai taip, nesakau, kad geriau važinėt į tą stotį wink.gif Laikas ir pinigai į balą.

Aš užtat vakar iš centro namo parvažiavau per 20 min. Turbūt gyvenime nėr taip buvę - jokio kamščio 16 h nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 10 rugsėjo 2013 - 12:30