Įkraunama...
Įkraunama...

Kavalieriaus karaliaus Karolio spanielis

oj, galeciau ta pati pasakyti - ko taip kukliai? juk tas "tik puikiai" ne kiekvienam duotas :)
Atsakyti
Sveikutes, dairomes ir mes kavalieriaus patinuko. kaip galvojate ar gerau darau galvodama kad parsivesim suni kai jam bus 6men kad jokiu netyciuku man namie nebebutu:)
laiko zaisti su kakaliukais ir sysiukais neturiu tai vat sutarem su seima kad ieskosim veislyno kuris mums paauginta parduotu. realu kazi? ar geriau imt mazuliuka?
Kol kas arciau vln radau kaune gal galit rekomenduoti i ka kreiptis nes ieskome tvarkinga ne parodom, nes nevedziosim ten, grynai norim seimai draugo is geros seimos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2018 04 09, 13:11)
Sveikutes,  dairomes ir mes kavalieriaus patinuko. kaip  galvojate ar gerau darau  galvodama kad parsivesim suni  kai jam bus 6men kad jokiu  netyciuku  man namie nebebutu:)
laiko  zaisti su kakaliukais ir sysiukais neturiu  tai vat  sutarem su seima kad ieskosim  veislyno kuris  mums paauginta parduotu. realu kazi?  ar geriau imt mazuliuka?
  Kol kas arciau vln radau kaune gal  galit rekomenduoti  i ka kreiptis nes ieskome tvarkinga  ne parodom, nes nevedziosim ten, grynai norim seimai draugo is geros seimos smile.gif

Šuniukas imliausias dresūrai 3-4 mėn. Mokosi ne dienom, o valandom tada. Jei tik dėl siusiuko tai užsiimant per savaitę galima išmokyt turbūt žinant kaip to mokint. Pasakysiu dar vieną dalyką- dresuodama ir užsiimdami su šunimi patys užkariausit jo širdį, įsigysit draugą ne dėl maisto, o dėl to, kad jam malonu atlikti palieptą užduotį ir jums įtikti. Tokia šunų psichologija.
Petukienės gerokai padresuoti šuniukai būna.
Atsakyti

Gal kas ieškote draugo?

Atsakyti

Gal kas ieškote draugo?


Pridėta:

Atsakyti
Aš ieškau.
Atsakyti
Gal galetumete rekomenduoti kokį veislyną? Geriau dabar turintį šuniukų?
Atsakyti