Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 12, 08:40)
tall mirksiukas.gif
  man 1.70 regular gerai  ar tik ne  71 nuo klyno ilgis.. o va proksi  sveciuos buvo,pasimatavo  ji mano ugio mazdaug tai  atrode kaip jumoristas  su isaugtinem kelnem - kojos jos ilgesnes smile.gif tai    jai su tuo paciu ugiu jau tall  reiktu su 1.78 imciau vienareiksmiai tall

110 - 12 uzteks  4u.gif

nu man su 96 cm tada 6 imti g.gif o ugis 173cm bet as ilgas kojas turiu doh.gif sakykyt imt tall o prie dydziu dar yra regular, tall, petti kaip cia teisingai pazymeti reikia doh.gif nesuprantu kuom pvz skiriasi regular tall nuo tall kur virs spalvyciu yra (nezinau ar supratot ko norejau paklausti blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 09 12, 09:53)
nu man su 96 cm tada 6 imti  g.gif  o ugis 173cm bet as ilgas kojas turiu  doh.gif  sakykyt imt tall o prie dydziu dar yra regular, tall, petti kaip cia teisingai pazymeti reikia  doh.gif  nesuprantu kuom pvz skiriasi regular tall nuo tall  kur virs spalvyciu yra (nezinau ar supratot ko norejau paklausti  blush2.gif )

viska supratau imkit geriau tall tiesiog ramu bus.
regular duoda rinktis short long regular - pasirinkus regular tall bus ciut ilgesne s bet mano galva geriau imu tall ir jei per daug bus pasilenksiu nei reg.tall parinkti kuri dades pora cm jei truks vis tiek... nugis nefainai bus nukirpti galima-prisiuti deja blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2013 09 12, 09:42)
Mano protu labai gera kaina Bearpaw batu pacaniukui (konkreciai 3 dydis)...sakau gal kuri ieskot  4u.gif

www.amazon.com

Aš apakus bigsmile.gif
O koks čia dydis 3 M US Little kid ? Čia kaip todler? Nes paaugliams paprastai junior rašo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 12 rugsėjo 2013 - 09:01
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 12, 08:56)
viska supratau    imkit geriau tall tiesiog ramu bus.
regular duoda rinktis short  long  regular  - pasirinkus regular tall  bus ciut ilgesne s bet mano galva geriau imu tall ir jei  per daug bus pasilenksiu nei    reg.tall parinkti kuri dades pora cm jei truks vis tiek...  nugis nefainai bus nukirpti galima-prisiuti deja blush-anim-cl.gif

supratau, dekui 4u.gif , einu laisko rasyti, dar 20 proc minus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 09 12, 09:56)
Aš apakus bigsmile.gif
O koks čia dydis  3 M US Little kid ? Čia kaip todler? Ne paaugliams paprastai junior rašo g.gif

21.6 pedutei raso nea ne ne todler bernam cia va mano arnui tiktu smile.gif lentele salia yra paziurekit tik shipukas beveik 7usd

QUOTE(vilvet @ 2013 09 12, 09:58)
supratau, dekui 4u.gif , einu laisko rasyti, dar 20 proc minus  bigsmile.gif  thumbup.gif

4u.gif jei atvirai dar netikrinau ar taiko bet detales perziurejau offeriuko tai raso tik everyday steal neduoda kitkam taikyt turi
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 09 12, 09:56)
Aš apakus bigsmile.gif
O koks čia dydis  3 M US Little kid ? Čia kaip todler? Nes paaugliams paprastai junior rašo g.gif

Bearpaw puslapyje dydžių lentelėje išvis nėra Little kid. Yra tik todler ir kid. Prie kid 3 dydis atitinka 34. Tai turbūt čia toks ir bus, nes prie toddler nėra 3 dydžio g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 12, 10:02)
21.6 pedutei raso  nea ne ne todler bernam cia va mano arnui tiktu smile.gif  lentele salia yra paziurekit tik shipukas  beveik 7usd

Gaila, iki tokios pėdos mums dar kokius 5-6 metus augti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 12 rugsėjo 2013 - 09:05
QUOTE(kipitun @ 2013 09 12, 10:06)
Bearpaw puslapyje dydžių lentelėje išvis nėra Little kid. Yra tik todler ir kid. Prie kid 3 dydis atitinka 34. Tai turbūt čia toks ir bus, nes prie toddler nėra 3 dydžio g.gif
Papildyta:
Gaila, iki tokios pėdos mums dar kokius 5-6 metus augti.

zinai as pasitikiu amazon lentele little kids mazas vaikas - big paauglys toddler kudikis iki kiek te ar tik ne 3/4metu...

aisku as neturiu Bearpaw sunum timberlandais uzsitavarinau blush-anim-cl.gif bet maziukui neimciau little is amazono na tai rizika yra kad ateis vis tik 34d (sako vaikam mazintas s pagal peda matau kad 34 nebus 21.6 cia kokis 33 max)

Papildyta:
vaiku macys pazymetom prekem - 25% codas CUTE
http://www1.macys.co.....to-24-months)

Puritan dar dedu geros kainos iseina :
vaiku nuo 2m multivitaminai imant 2 -8.99
http://www.puritan.c...ivitamin-003050

calcis+magnis 5 uz 17 su cnt
http://www.puritan.c...chelated-004082

na ir etc daug visko cia gero rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
Inga gal jus zinot ar gautas Talbots uzsakymas darytas rugsejo 1 d.? Kazkaip negaunu saskaitos. Aciu.
Atsakyti
Mergaites, ACIU uz prekytes. wub.gif
Atsakyti
Kur ieškoti vyriškų big and tall dydžių drabužių?
Randu Macys ir gap, bet ten brangu. Dar matau old navy yra. Kur dar patarsit žiūrėti?
Dar nieko iš old navy nesu pirkusi, Kaip ten drabužių kokybė? Dydžiai atitinka dydžių lenteles (domina big and tall skyrelis)?
Atsakyti
QUOTE(Asdiana @ 2013 09 12, 10:25)
Sveiki,
Inga gal jus zinot ar gautas Talbots uzsakymas darytas rugsejo 1 d.? Kazkaip negaunu saskaitos. Aciu.

sveika, dali laureta gavo,kitos dalies laukia dar
Atsakyti
Levis dzinsai atitinka dydzius?
ka reiskia tas select your insem? blush2.gif
Atsakyti