Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rasiuk @ 2013 09 12, 10:29)
Mergaites, ACIU uz prekytes. wub.gif

aciu ir Jums wub.gif
QUOTE(kipitun @ 2013 09 12, 10:30)
Kur ieškoti vyriškų big and tall dydžių drabužių?
Randu Macys ir gap, bet ten brangu. Dar matau old navy yra. Kur dar patarsit žiūrėti?
Dar nieko iš old navy nesu pirkusi, Kaip ten drabužių kokybė? Dydžiai atitinka dydžių lenteles (domina big and tall skyrelis)?

sese savo vyrui 2.02 ir 145kg perka ON ir GAP 3xl
kokybe patenkinta i arba vyras vaiksto ir dziaugisi nes LT ner uz tokia kaina rimtu rubu (rimtiem vyram tai yra ) biggrin.gif

dar TH kai akcijos eina galima megstiniu xxxl LT TH sociai XXL uz +-19pinigu paimti

su kelnem problema nepatarsiu.
bet marskiniai, megstukai,maikes (va pastarosios po kelis usd gera kaina buna su kodais sieroj tik ten atitinka dydziai buna tikrai net iki5xl o kokybe gera, mb turi ta skur po pora usd gaudavosi nesioja po apacia visokiausiu sp turim, nesivelia, zodziu man patinka)

na rubu as siulau jei neskubu geriau palaukti gap buna juk nuolaidu rimtu tada papirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergiukai,

o tokie dzinsiukai kaip jie?

http://oldnavy.gap.c...781348032#close

kokia ju kokybe?

is tu pigiu velnias man dydzio nera tall doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2013 09 12, 10:34)
Levis dzinsai atitinka dydzius?
ka reiskia tas select your insem?  blush2.gif

su levis loterija, man sakykim atitiko, pirkau ne sau, vyrui 30x30 ( jis 1.72 ugio)
viska jam 30 per pilva imu usa ir liuks..

ae tik 29 tiko

del select your inc tai klausia kelniu ilgio ugiui 1.68 +- 30
1.72+- 32 1.75 34 ir etc as mazdaug taip orietuojuos 4u.gif arba dar geriau paimti turimus dzinsiukus ir paziureti buna dydziai pvs 30x30 vadinas 30 pirmas -pilvas antras 30 ilgis incais ( incais norint i cm persiversti dauginame isc 2.54 na 30x2.54 =76cm iseina) ir tt. )

Atsakyti
bet tai kaip greit viskas dingsta is factory.jcrew doh.gif kai ryte rasiau, sito megztinio
http://factory.jcrew...02146/02146.jsp
buvo visi dydziai, kol plaukus issiploviau sold out blink.gif ar cia visada taip su tuo factory.jcrew ir ar yra tikimybe, kad dar imes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evameda1: 12 rugsėjo 2013 - 09:39
QUOTE(JMD @ 2013 09 12, 10:35)
Mergiukai,

o tokie dzinsiukai kaip jie?

http://oldnavy.gap.c...781348032#close

kokia ju kokybe?

is tu pigiu velnias man dydzio nera tall  doh.gif

sudetyje ju yra polisterio dar ne tik cotonas bet as jo nebijau, elstano 2proc tamprus bus, imciau dydi kaip ir anu kito mod.

QUOTE(Evameda1 @ 2013 09 12, 10:38)
bet tai kaip greit viskas dingsta is factory.jcrew doh.gif kai ryte rasiau, sito megztinio
http://factory.jcrew...02146/02146.jsp
buvo visi dydziai, kol plaukus issiploviau sold out blink.gif ar cia visada taip su tuo factory.jcrew ir ar yra tikimybe, kad dar imes g.gif

taip su jcrewe ir factory taip jau yra

papildymas 12.30 laukiam ziuresim kas yra papildyta ir griebsiu su - 30% vieninteliu koduku tokiu veliau tik 25% turesiu smile.gif

evameda cia bus pirmas rubelis jcrew ar factory? nebijot iklimpti i si liuna? man bent vaistu nuo jcrew nera doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ingakalni, o jei dabar uzsakyciau is Gilt raudonus swarovski auskariukus. Ar spetu iki men. pabaigos ateiti? Jei ne, gal kas noretume parduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 12, 09:41)
sudetyje ju yra polisterio dar ne tik cotonas bet as  jo nebijau, elstano 2proc tamprus bus,  imciau dydi  kaip ir anu kito mod.

papildymas 12.30 laukiam ziuresim kas yra papildyta ir griebsiu su - 30% vieninteliu koduku tokiu veliau tik 25% turesiu smile.gif

evameda  cia bus pirmas  rubelis jcrew ar factory? nebijot iklimpti i si liuna?  man bent vaistu nuo jcrew nera  doh.gif  doh.gif

Inga, tai dar papildoma nuolaida nuo visu kainu factory? 30%?
ju puslapyje yra ENJOY 30% OFF ALL NEW ARRIVALS, tai dar bus papildomai -30%?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 12, 09:41)
evameda  cia bus pirmas  rubelis jcrew ar factory? nebijot iklimpti i si liuna?  man bent vaistu nuo jcrew nera  doh.gif  doh.gif

Ane? g.gif as tai irgi stebiu kaip mergaites alpsta del jcrew g.gif vis paziuriu ir nesuprantu... gal reiktu ka nors nusipirkti kad suprasti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 12, 10:41)
sudetyje ju yra polisterio dar ne tik cotonas bet as  jo nebijau, elstano 2proc tamprus bus,  imciau dydi  kaip ir anu kito mod.

mano visi dzinsai tik TH, visi su poliesteriu, geresniu nesu macius, ziauriai gerai devisi, tai mastau kasdien ant ruros trint pigesnius.... mano mama irgi uzsimane smile.gif tai va, ciuptumem turbut abi.

oki 4u.gif siunciu uzsak
Papildyta:
QUOTE(vilvet @ 2013 09 12, 10:44)
Ane?  g.gif  as tai irgi stebiu kaip mergaites alpsta del jcrew  g.gif  vis paziuriu ir nesuprantu... gal reiktu ka nors nusipirkti kad suprasti  g.gif  biggrin.gif

man tas pat. paziuriu, lyg ner i ka ziuret. turiu velvetkes. velvetkes kaip velvetkes, nieko blatno biggrin.gif ateis kasmyras. tai arba ir as sesiu ant jcrew, arba ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 12, 11:41)

tai, kad ir taip esu iklimpus i ta internetini apsipirkinejima biggrin.gif pries pusmeti dar buvo ramu, dabar LT parduotuvese galvoja kur ju kliente dingo biggrin.gif o jcrew ar factory kainos man atrodo neblogos, dar jei ir kokybe bus gera, tai thumbup.gif
Atsakyti
Kas esate pirkusios First Impressions vaikiškų rūbelių iš MACYS? Kaip kokybė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2013 09 12, 10:48)
Kas esate pirkusios First Impressions vaikiškų rūbelių iš MACYS? Kaip kokybė? ax.gif

as savo leliukui iki metuku pirkau tik first impressions. labai labai labai labai gera kokybe ir ateina rubukai ant graziu pakabu, su bantukais, papuosti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti