Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Net seile nutekejo nuo tokiu spalvyciu,man labai grazios is naujos kolekcijos tos dvi
Atsakyti
14 Ziauriai grazi matosi tas zalias zerutis bigsmile.gif reiks ir man savo gal nufotkinus imest blush2.gif
Atsakyti
Rodau savo negenus ir issvajuota baklazana biggrin.gif
PN 7,10 3 sluoksniai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 09 22, 20:35)
PN 7,10 3 sluoksniai

grazu,o baklazanas cia su kazkokiu aukso zeruciu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 22, 19:47)
grazu,o baklazanas cia su kazkokiu aukso zeruciu? rolleyes.gif

jo, cia visokiu spalvu yra zerucio, bet daugiausia tai auksinio smile.gif
Atsakyti
PN 7,10 3 sluoksniai

user posted image

superine spalvyte, pati ja turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 22, 20:04)
superine spalvyte, pati ja turiu  thumbup.gif

man irgi patiko wub.gif kiek sluoksniu tepat, man atrodo uztektu ir 2 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 09 22, 21:27)
man irgi patiko wub.gif kiek sluoksniu tepat, man atrodo uztektu ir 2  g.gif

Uztektu 2, bet iki pilnos laimes 3 noris smile.gif
Atsakyti
My nightly craving wub.gif

gal kas kartais zinote ar ji panasi i Ezflow Trugel love my latte, nes man taip pasirode smile.gif
Atsakyti
PN 7,10 3 sluoksniai

Man patikti si spalvyte smile.gif
Atsakyti
šiandien pagaliau išbandžiau uv lakus bigsmile.gif tai ką galiu pasakyt - nu ir kur mano smegenai anksčiau buvo umn.gif laugh.gif

kaip minėjau, turiu Gruv rinkinį - lempą 36W ir visas priemones reikalingiausias (top, base, spalvos, cleanseris). šiandien lakavausi šia spalva Gruv "Brown Sugar" :
user posted image

Prireikė trijų sluoksnių tam, kad spalva gautųsi kaip nuotraukoje. Pirmuoju sluoksnius permatoma, karamelinio tono turinti spalva. Antruoju sluoksniu šiek tiek pradeda dengti nagą. Trečiuoju sluoksniu dengia pilnai, graži karamelinė - rudojo cukraus spalva.
Dengėsi, džiuvo sėkmingai. Kaip pirmam kartui aišku blynas demonstracijos labai nevertas, bet įmesiu ryt parodyt, kaip realiai ant nagų atrodo spalvytė smile.gif
Šiaip iš esmės tiek rinkinys, tiek lakai, tiek pats visas procesas, principas labai nudžiugino. Buvo baisu naudot cleanserį, nes nežinojau, kuo čia baigsis, bet tik vienam nagui nepatiko, nuėmė blizgumą šiek tiek. Visi kiti kuo puikiausiai blizgūs pasidarė, lipnumo neliko bigsmile.gif
Kadangi dar nežinau tų reiškinių, kaip bangavimasis ir pan., tai negaliu to pasakyt apie laką, bet jis man nei tekėjo, nei gumuliavosi, nei garbanavosi. Žodžiu kaip pirmakartei tikrai liuks lakas pasitaikė bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau katik per ebay My nightly craving, žiūrėsim kaip gausis, man ji labai graži wub.gif
Atsakyti