Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2013 09 23, 19:14)
buk gera, papasakok ka apie sita spalva, as seniai ja apziurineju, nenusprendziu imti ar ne.

žinok kolkas ką galiu pasakyti tai ką matau atsukus buteliuką, tipsai darbe tai tik ryt lakuosiu....
šiaip kiek manau, kad bus nelabai gerai pigmentuota, bet gal ir klystu. O šiaip tai juoda spalva sumaišyta su raudonu blizgučiu kaip HG 01363
Papildyta:
QUOTE(orin @ 2013 09 23, 19:13)
Va mano pirmas darbelis

gražu gražiai spalvos suderintos,bet kur spalvų pavadinimai, kokios firmos ir kiek sluoksnių lakuota g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 09 23, 18:20)
žinok kolkas ką galiu pasakyti tai ką matau atsukus buteliuką, tipsai darbe tai tik ryt lakuosiu....
šiaip kiek manau, kad bus nelabai gerai pigmentuota, bet gal ir klystu. O šiaip tai juoda spalva sumaišyta su raudonu blizgučiu kaip HG 01363

ok, palauksiu tipsu smile.gif
Atsakyti
3 sluoksniai, IBD jupiter blue ir serendipity
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 23, 18:14)
buk gera, papasakok ka apie sita spalva, as seniai ja apziurineju, nenusprendziu imti ar ne.

man irgi labai patinka si spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 09 23, 19:03)
man irgi labai patinka si spalva wub.gif

su situo lygiai tokia pati situacija kaip su Alessandro Striplac Hypnotic, realios spalvos ant tipso nerasi.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 23, 19:08)
su situo lygiai tokia pati situacija kaip su Alessandro Striplac Hypnotic, realios spalvos ant tipso nerasi.

maciau realiai kaip atrodo, grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 09 23, 18:01)
O aš mergaitės noriu pasidžiaugti šios dienos pirkiniais....
Super Nail ProGel -Queens Cloak

Šita nuostabi wub.gif Skystoka, 3 sluoksnių reikia, bet pati spalva nereali..
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 09 23, 19:01)
O aš mergaitės noriu pasidžiaugti šios dienos pirkiniais....

Nieko cia man nesako irnesakyk.gif Kad ryt iki 11val butu padaryti pavyzdziai sokiai.gif
Atsakyti
Merginos gal parduodat kas Led lempa?
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 09 23, 20:32)
Šita nuostabi wub.gif Skystoka, 3 sluoksnių reikia, bet pati spalva nereali..

Bent is foto atrodo fantatiskai grazi,tokia grynai violetine,ne ciklamenine.
O kaip laikymosi kokybe?

Perziaurejau visus albumus is pirmo puslapio, vos keli pavyzdziai su ProGel nagu lakais. Kodel tokie nepopuliarus? Daug graziu spalvu,pigesni...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 09 24, 00:32)
O kaip laikymosi kokybe?

Perziaurejau visus albumus is pirmo puslapio, vos keli pavyzdziai su ProGel  nagu lakais. Kodel tokie nepopuliarus? Daug graziu spalvu,pigesni...

Aš ją draugei dovanojau, pati nesu lakavusis šia spalva (bet mano turimos dvi ProGel tikrai neblogai laikosi ir bent jau man daug lengviau nusiima nei HG). Šiaip tokia tikra sodri violetinė, su labai gražiu žėručiu.
Jie nepopuliarūs greičiausiai dėl to, kad yra skystesni (bent jau kai kurios spalvos), tačiau mano jau patirštėjo po maždaug 3-4 mėn. Mėgsta pasigarbanoti, storiau užtepus ax.gif Aš turiu Roman Red ir City Ligths 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikrė: 24 rugsėjo 2013 - 08:11
QUOTE(dilgelyt @ 2013 09 24, 00:32)
O kaip laikymosi kokybe?

Perziaurejau visus albumus is pirmo puslapio, vos keli pavyzdziai su ProGel  nagu lakais. Kodel tokie nepopuliarus? Daug graziu spalvu,pigesni...

FB ilg.lakavimo grupes albume daugiau nuotrauku yra.

As jau tykau kaip katinas pazadetos spell magic nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti