Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Nu neištvėriau ir nusipirkau PN 7.10 spalvytę. Ogi superinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 24, 17:37)
Nu neištvėriau ir nusipirkau PN 7.10 spalvytę. Ogi superinė  thumbup.gif

oi,ta sm itaka... lotuliukas.gif
Atsakyti
Jolkuce grazus paskutinis darbelis 4u.gif
O del mango zinau, tik kai pirkau paskutines ibd jos ten nebuvo, tai sekamciam karui gal 4u.gif aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
PN 6.8 3sluoksniai,siaip man su ja 2 uztenka,bet kazkaip sikart prireike 3 smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kuri galite pakomentuoti, koks esminis skirtumas tarp PN 9.10 ir 12.4? ax.gif Nes dvejojau, kurią imti, man jos ir panašios ir skirtingos atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 24, 20:57)
PN 6.8 3sluoksniai,siaip man su ja 2 uztenka,bet kazkaip sikart prireike 3  smile.gif

bigsmile.gif wavavyvaaa atvarau-padarysi blush2.gif biggrin.gif Cia dazniausias vasaros manikiuras siais metais buves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 24, 21:16)
bigsmile.gif wavavyvaaa atvarau-padarysi blush2.gif  biggrin.gif  Cia dazniausias vasaros manikiuras siais metais buves thumbup.gif

O maniske kliente siandien taip paprase,jai sirdy dar ne ruduo biggrin.gif Tik atvaryk,naujoj darbo vietoj darbo ne kazka(ruduo kaltas) tai visoms is eiles galiu lakuot,tik duokit naguuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 24, 19:57)

kaip grazu thumbup.gif reikes kada pakopinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 24, 21:26)
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 24, 19:57)

kaip grazu thumbup.gif reikes kada pakopinti smile.gif

Aha ir man ziauriai patiko irgi kopijuosiu bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 24, 21:57)
PN 6.8 3sluoksniai,siaip man su ja 2 uztenka,bet kazkaip sikart prireike 3  smile.gif

Labai gaivu, vasariška, gražu smile.gif Aš ir prie kopijuojančių prisidėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Paskutini manikiura pamacius iskart si daina nuskambejo biggrin.gif
Galetu buti puikiausia iliustracija jos biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=ZyhrYis509A
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 24, 21:57)
user posted image

fainai thumbup.gif bet man noretusi kiek maziau blizgucio,,,,,vos vos biggrin.gif na, cia skonio reikalas blush2.gif bet spalva tai ziauriai ciotka wub.gif vis galvoju apie ja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 24 rugsėjo 2013 - 23:23