Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

merginos apie koki ten fb puslapiuka minejot? ar ten tik rinktines nerginos ileidziamos ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 09 25, 01:23)
merginos apie koki ten fb puslapiuka minejot? ar ten tik rinktines nerginos ileidziamos ?  blush2.gif

tiesiog pareiskit nora prisijunti ir busit prijugnta smile.gif
https://www.facebook...05591792842561/
Atsakyti
Nu turiu nekokią naujieną - ta graži pudros spalva iš naujos HG kolekcijos - My nightly craving keičia spalvą verysad.gif Patampa geltonesnė, rūžavumas dingsta... Ech, kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 25, 08:52)
Nu turiu nekokią naujieną - ta graži pudros spalva iš naujos HG kolekcijos - My nightly craving keičia spalvą  verysad.gif Patampa geltonesnė, rūžavumas dingsta... Ech, kaip gaila  verysad.gif

kad juos kur... labai apmaudu.
Maniske it's a lily net buteliuke spalva pakeitusi, stovi nenaudojama ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 25, 09:52)
Nu turiu nekokią naujieną - ta graži pudros spalva iš naujos HG kolekcijos - My nightly craving keičia spalvą  verysad.gif Patampa geltonesnė, rūžavumas dingsta... Ech, kaip gaila  verysad.gif

Daah aš ir galvoju ar čia man vaidenas kad rožinė į kakavą pavirto ar išties keičiasi.. na šiaip ar taip man ji (jos) vistiek graži nors tu kąbiggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 25, 10:52)

Dar vakar Nagavitoje buvau ir tą buteliuką varčiau rankose.. Vis galvojau, pirkt, nepirkt.. g.gif Būčiau apsišovus.. doh.gif
Atsakyti
Paziurejau ir mergaiciu paletes ir supratau, kiek galima daug nuspresti apie zmogaus charakteri biggrin.gif Pas mane didesne dalis ryskalu, zaliu, melynu, geltonu ruzavu biggrin.gif As is tu, kur beskones, nu lenke gi biggrin.gif
PVZ man HG My nightly craving tinka tik ant idegusiu ranku, nes jei jos melynos ar baltos, tai neestetiskai atrodo, kaip ne nagas, o pirstas be nago. Bet cia man, o ramaus budo merginoms, labai patinka rolleyes.gif
Nusiemiau HG Garden Teal Party, dejau ant strukturo, tai i plokstele aisku neisigere ir nusiime be problemu rolleyes.gif
O zinokit mama atvaiksciojo beveik 3,5 savaites su EzFlow Jelly Bean ir nenorejo nusiimt lakas niekaip g.gif Man IBD ir EzFlow susiraito be problemu po 5-10 min, o cia po 20 min, teko gramdyt, trupejo jis doh.gif Matyt per ilgai nesiojo. Ar buna taip klientem? Jei ilgiau nesioja, sunkiau nusiima ta pati spalvyte?
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 09 25, 15:21)
Paziurejau ir mergaiciu paletes ir supratau, kiek galima daug nuspresti apie zmogaus charakteri  biggrin.gif Pas mane didesne dalis ryskalu, zaliu, melynu, geltonu ruzavu  biggrin.gif As is tu, kur beskones, nu lenke gi  biggrin.gif
PVZ man HG My nightly craving tinka tik ant  idegusiu ranku, nes jei jos melynos ar baltos, tai neestetiskai atrodo, kaip ne nagas, o pirstas be nago. Bet cia man, o ramaus budo merginoms, labai patinka  rolleyes.gif
Nusiemiau HG Garden Teal Party, dejau ant strukturo, tai i plokstele aisku neisigere ir nusiime be problemu  rolleyes.gif
O zinokit mama atvaiksciojo beveik 3,5 savaites su EzFlow Jelly Bean ir nenorejo nusiimt lakas niekaip  g.gif  Man IBD ir EzFlow susiraito be problemu po 5-10 min, o cia po 20 min, teko gramdyt, trupejo jis  doh.gif  Matyt per ilgai nesiojo. Ar buna taip klientem? Jei ilgiau nesioja, sunkiau nusiima ta pati spalvyte?

nemanau,kad nesiojimo laikas itakoja lako nuemima g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 24, 15:29)

A cia bishke blizgesiuko smile.gif  3sl bella vampire

Grazu, tamsu biggrin.gif

QUOTE(agnieter @ 2013 09 24, 16:15)

PN 14.1 ir vandens lipdukai  ax.gif

Man dar irgi tokiu spalvyciu norisi, nu niekaip tamsiu neprisileidziu dar, spesiu ax.gif

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 24, 20:57)
PN 6.8 3sluoksniai,siaip man su ja 2 uztenka,bet kazkaip sikart prireike 3  smile.gif

Oi kaip grazu grazu , jo blizga daug ir ruzava ruzava biggrin.gif
As nusilakavau ruzava Golden Rose, ziuriu, barbiska labai, paemiau ir uztepiau HG June Bride, ruzavuma nueme, tapo purvina ruzava, bet dabar labai blizga lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 09 25, 15:43)
Grazu, tamsu  biggrin.gif
Man dar irgi tokiu spalvyciu norisi, nu niekaip tamsiu neprisileidziu dar, spesiu  ax.gif
Oi kaip grazu grazu , jo blizga daug ir ruzava ruzava  biggrin.gif
As nusilakavau ruzava Golden Rose, ziuriu, barbiska labai, paemiau ir uztepiau HG June Bride, ruzavuma nueme, tapo purvina ruzava, bet dabar labai blizga  lotuliukas.gif

a kur tamsta tavo zadetos kaukoles aa? mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 25 rugsėjo 2013 - 14:45
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 25, 14:45)
a kur tamsta tavo zadetos kaukoles aa? mastau.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
gavau siand tris paskutinio uzsakymo spalvas, uzsakiau nachaliavai is vietines profu parduotuves, jie automatiskai per dvi dienas pristate biggrin.gif tik po to issiaiskino kad as jokio sertifikato neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Nu tada nesuprantu, kame cia bajeris su tuo nuemimu, viskas kaip visad, o pas mama ner strukturo, tai susiraitydavo puikiai, nu tik HG kai kurios spalvos sunkiai, bet ef be problemu

Turiu kaukoles stalciuje biggrin.gif Podruskes nesutinka, detis, o as turiu tiksla i giminiu suvaziavima per Velines vaziuosim, tai varysiu soka su tokiais nagais biggrin.gif Gal dar ir tatuske kokia pasidarysiu, nu visai kazkokia nerimta mama as daraus, vaikeju turbut g.gif blush2.gif

Kokias naudojate serveteles lipnumui nuimti, naga nuriebalinti ir t.t As turiu PN pirktas, nepatinka, atplaiseliu daug doh.gif
Atsakyti